Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 25, 22:50)
niekada nebuvo vaikai mano su susitusiasi uzpakaleis  mirksiukas.gif
jau ne pirma karta atrodo, kad ne tu is vis vaika auginai tu is vis kiek laiko prie vaiko keleisi nakti ir pampersus keitei?

Vienintele musu isauginusi vaikus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 25, 22:42)
Man vyras labiausiai kvepia nusiprauses su bekvapem priemonem, bet ne tik ka is vonios. Po valandeles. Be jokiu kvepalu. Apie tai, koks kvapas kai aistra tvyro ore, tai nekalbu net. Ir net prakaitas, jei jis nera senas, nesmirda vyro, kuris "tavo", todel.ir nesuorantu, kaio galima miegot atskirai, nes butent tada jauti labiausiai ta kvapa, kurio negaki nei apibudibt nei paaiskint

o tai kas neleidzia vakarais, rytais diena paguleti salia, ar nakti tu irgi uzduodi lotuliukas.gif ?
as zinok jau pilnai prisiuosciusi tu kvapu, as juos mintinai atsimenu biggrin.gif

Nu pagyvenk tu 20 m kartu su vyru tada galesim lygeverciai diskutuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 25, 22:49)
O jeogu as ir nenoriu?
Papildyta:

Taigi jau TA kvapa jauti pasibuciavus. Arciau orisiglaudus biggrin.gif

tai jei nenori tai nenori, tai ko sneki apie zmones, kurie turi kitoki pasaulio supratima, jei net nesivargini suprasti.
pvz yra zmoniu, krueinevalgo veina diena per saviate ir ne del to,akd tai butu lengva ar jie valgyti nenoretu ar pasniku laikosi ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 25, 22:54)
o tai kas neleidzia vakarais, rytais diena paguleti salia, ar nakti tu irgi uzduodi lotuliukas.gif ?
as zinok jau pilnai prisiuosciusi tu kvapu, as juos mintinai atsimenu  biggrin.gif

Nu pagyvenk tu 20 m kartu su vyru tada galesim lygeverciai diskutuoti  mirksiukas.gif

Isgyvenau daugiau 30 metu. Tad ne tau patyrusioji tu musu aiskinti, kuri gyvena su vyru, kuris seimoje lankosi tik savaitgaliais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 25, 22:52)
Raganu medziokle. Gal as isvis vaiku neturiu biggrin.gif

turi, tik is to ka rasai matosi, kad daug laiko nepraleidai, jei nemoki pamperso pakesit veina rana per kelias sekundes, ar sakai, kad issunta zindomas vaikas, jei nakti jo neapiprasusi, jei sakai, kad nakti keldavaisi pazindyti, visa tai absurdai... mirksiukas.gif greiciau arba vyras arba kokios mociutes labiau rupinosi ir nezindei ilgai, jei is vsi zindei.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 25, 23:56)
as zinok jau pilnai prisiuosciusi tu kvapu, as juos mintinai atsimenu  biggrin.gif

Nu pagyvenk tu 20 m kartu su vyru tada galesim lygeverciai diskutuoti  mirksiukas.gif
Papildyta:

tai jei nenori tai nenori, tai ko sneki apie zmones, kurie turi kitoki pasaulio supratima, jei net nesivargini suprasti.
pvz yra zmoniu, krueinevalgo veina diena per saviate ir ne del to,akd tai butu lengva ar jie valgyti nenoretu ar pasniku laikosi ir t.t. mirksiukas.gif

Tavo santykiai man absoliuciai ne pavyzdys. Rimtai. Tad su tavim nera ka diskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 25, 22:52)
Turiu omeny, kad kvapo nepaaiskinsi, kuo butent kveoia. Nors man MB kvepia zydinciom liepom, kazkodel, tuo medum biggrin.gif

taip sureiksminat vyra ir jo kvapa, o nesuvokiat,kad vaikui daug svarbiau mamos kvapa uzuosti salia, kad oda jos jausti salia, nes vaikas dar mazas, ne suauges zmogus.
Jums matai be vyro sunku nakti o VAIKUI BE MAMOS TRAUMA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 25, 23:58)
turi, tik is to ka rasai matosi, kad daug laiko nepraleidai, jei nemoki pamperso pakesit veina rana per kelias sekundes, ar sakai, kad issunta zindomas vaikas, jei nakti jo neapiprasusi, jei sakai, kad nakti keldavaisi pazindyti, visa tai absurdai... mirksiukas.gif  greiciau arba vyras arba kokios mociutes labiau rupinosi ir nezindei ilgai, jei is vsi zindei.

Vyras zinde lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 25, 22:59)
Tavo santykiai man absoliuciai ne pavyzdys. Rimtai. Tad su tavim nera ka diskutuoti.

tai,kad ne apie mane diskusija, o vedinius mokymus, tu tais klausimasi is vis kaip matau diskutuoti negali mirksiukas.gif nei teorijos geros, nei praktikos unsure.gif
rimtai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 25, 23:00)

maitinot misinukais ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 26, 00:02)
tai,kad ne apie mane diskusija, o vedinius mokymus, tu tais klausimasi is vis kaip matau diskutuoti negali  mirksiukas.gif nei teorijos geros, nei praktikos  unsure.gif
rimtai biggrin.gif
Papildyta:

maitinot misinukais ar ne?

Is kur man zinot, jeigu as vaiku neauginau ir nakti nesikeliau biggrin.gif
Vat cia tavo pacios ribotumas didelis lenda. Nes jei pas kazka buvo kitaip, tai reiskia isvis nebuvo, nes kitaio nei pas tave neimanoma mirksiukas.gif
Atsakyti

kitam puslapyje paaiskes, kad jau ir gimde. :D Ir pampersus keite kaire ranka per 2 s. 

Atsakyti
Pasejau morkas ir 4 rusiu salotas. Reiks eit miegot jau biggrin.gif
Atsakyti

Butent. Bet labai mazai rasis jaunu merginu, kurios sugebes ilgai islaikyti VYRA ant pavadelio. Tai sugeba labai patyrusi moteris, na o jei jauna sugeba meistriskai strateguoti, tuomet greiciausiai isaugusi salia motinos, kuri "isnaudojo vyrus". Kaip jau seniau rasiau, sterva isaugina sterva.

O jeigu vyras leidžiasi būtu išnaudojamas, tai gal ne moteris kalta ir gal visai ji ne sterva. Na nesakau, kad man patinka tokios moterys, priešingai. Bet tokie vyrai jaučiasi gerai, gal svarbūs ar reikalingi, nes gali šokinėti apie moterį. Sakyčiau jie patys renkasi tokias moteris. Jeigu rinktūsi antrą kartą, kažin ar kitokią pasirinktų, nors gal nebūtinai. Bet tokios moterys gal nepalieka tokių vyrų kuriuos gali išnaudoti ir nieko mainais nereikia duoti. 

Atsakyti