Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 26, 15:36)
Atvirksciai , as kaip tik sakau, kad nesikeliau naktimis, as su vaikais miegojau vienoje lvoje. O kad zindet trumpai tai pacios gi paskojates.  mirksiukas.gif
tau mokykloje nesakydavo ziuri i knyga i rmatai spyga? lotuliukas.gif

Ir vėl, aj, tave visi blogai supratom.
Zindziau naktim iki metų, dienom ir ilgiau, joks tai nuopelnas ar kažkas, kas darytų tave ar mane geresne mama už tas, kurios mišiniais maitino.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 26, 15:16)
Girdejai,  lutuke,  baik uzsiimineti tais savo marazmais,  vistiek vegane netapsi. Cia taip sako tikra vegane. Isiklausyk ka profesionalai tau kalba

Ko tu blokavai cambala , galetumet buti geriausios drauges, kaip ir su Moonte tas pats intelektas ir suvoimas. mirksiukas.gif

Skaityk ,ka zmogus raso, [GREIT NEBUS, as tam ir nepriestarauju, ji zino mano nuostatas, mes apie tai kalbejom, tikrai niekur neskubu.
bet tai siek tiek ne tas pats, kas valgyti mesa, kaip Mylimuke man pripaise ir ne tas pats, kas imti dabar susigalvoti kazkokias drastiskus pokycius, kaip tu nusisvaigai ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 26, 15:35)
Tau taip lengviau ,  galvojant kad tik mums dviems  toks supratimas ateina apie tavo gyvenimo subtilybes?

ne jums dviem, nu bet man nei lengviau , nei sunkiau nuo to,kad kazkam haliucinacijos mirksiukas.gif
Tiek saipeisi is Montevertes, o tau iki jos kaip iki Menulio, ji zmogus ,kuris labai gerai supranta ka skaito, turi normalia atminti, tai su ja gal pasikonsultuokit, pries kazka apie mane rasydamos ir dar mane tuo itikinedamos mirksiukas.gif
nezinau ar pagerk kokiu papildu , mesk ta mesa, ziurek jau vaziuoja protelis paskui cambala, ta cia vare vare apie mane metus, o jus is paskos kaip kvackes kartoti ta pati pradejot, graudu, ne juokinga jau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 26, 15:39)
Ko tu blokavai cambala , galetumet buti geriausios drauges, kaip ir su Moonte tas pats intelektas ir suvoimas.  mirksiukas.gif

Skaityk ,ka zmogus raso, [GREIT NEBUS, as tam ir nepriestarauju, ji zino mano nuostatas, mes apie tai kalbejom, tikrai niekur neskubu.
bet tai siek tiek ne tas pats, kas valgyti mesa, kaip Mylimuke man pripaise ir ne tas pats, kas imti dabar susigalvoti kazkokias drastiskus pokycius, kaip tu nusisvaigai ar ne?  biggrin.gif

Lutuke!!! Atsibusk is savo pasakos! Tu cia tiek apie save prisipasakojai, kad dingti jau nera kur tau. Moteris penktoj desimty esi, o neberaškini visai ka gali rasyti, o ko ne, jei nori pagrazinti savo gyvenima. Tik viena paguoda, pasakysiu tau, ne tu viena tokia klaida cia esi padariusi biggrin.gif

Maitini vaikus tu ar ne - man po barabanu, o va kad nuo vyro naktimis lakstai - va cia jau verkti reikia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 26, 15:42)
ne jums dviem, nu bet man nei lengviau , nei sunkiau nuo to,kad kazkam haliucinacijos  mirksiukas.gif
Tiek saipeisi is Montevertes, o tau iki jos kaip iki Menulio, ji zmogus ,kuris labai gerai supranta ka skaito, turi normalia atminti, tai su ja gal pasikonsultuokit, pries kazka apie mane rasydamos ir dar mane tuo itikinedamos  mirksiukas.gif
nezinau ar pagerk kokiu papildu , mesk ta mesa, ziurek jau vaziuoja protelis paskui cambala, ta cia vare vare apie mane metus, o jus is paskos kaip kvackes kartoti ta pati pradejot, graudu, ne juokinga jau.

Tau labai sunku...tau taip sunku, kad tu net negali ramiai praeiti ne pro viena posta, i kuri tau norisi atsakyti 'ja nie takaja, ja zdu tramvaja'
Tau norisi saukti pro asaras - zmoneeeees, pas mane viskas gerai. Bet zmones gi nedurni, mato daugiau, nei noretusi, kad jie matytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 vasario 2019 - 15:48
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 26, 15:38)
Ir vėl, aj, tave visi blogai supratom.
Zindziau naktim iki metų, dienom ir ilgiau, joks tai nuopelnas ar kažkas, kas darytų tave ar mane geresne mama už tas, kurios mišiniais maitino.

nu taip nu, deja ir vel nesugebat teksto suprasti....., kaip kitaip galima suprasti ta parsykinta sakini ? blink.gif cia diskusijos pradzia apie miegojima su vaikais, nezinau kaip galima buvo suprasti,kad as keliausi naktimis, kai Mylimuke rase, kad ji kelesi, o as kaip tik aiskinau,kad taip kelinejantis ilgai zindyti sudetinga?? blink.gif NU KAIP IR KODEL JUS TAIP SUPRANTAT TEKSTUS?mistika man biggrin.gif
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 25, 21:33)
Moteris turi zindyti, o kad zindyti turi miegoti su vaikais, o su vyru reikai myletis, miegoti nebutina 

ne mama geresne, o vaikui sveikiau, kam viska iskraipyti?
Atsakyti
Jau rimtai geriau apie putes kalbetumet, nei apie vaiku zindymus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 26, 15:48)
nu taip nu, deja ir vel nesugebat teksto suprasti....., kaip kitaip galima suprasti ta parsykinta sakini ? blink.gif cia diskusijos pradzia apie miegojima su vaikais, nezinau kaip galima buvo suprasti,kad as keliausi naktimis, kai Mylimuke rase, kad ji kelesi, o as kaip tik aiskinau,kad taip kelinejantis ilgai zindyti sudetinga??  blink.gif NU KAIP IR KODEL JUS TAIP SUPRANTAT TEKSTUS?mistika man  biggrin.gif
ne mama geresne, o vaikui sveikiau, kam viska iskraipyti?

O kas tam vaikui? Aišku natūraliau ir tt, bet tik tiek. Ir tam nebūtina miegot pakisus vaika po papu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 26, 15:46)
Lutuke!!! Atsibusk is savo pasakos! Tu cia tiek apie save prisipasakojai,  kad dingti jau nera kur tau. Moteris penktoj desimty esi,  o neberaškini visai ka gali rasyti,  o ko ne,  jei nori pagrazinti savo gyvenima. Tik viena paguoda,  pasakysiu tau,  ne tu viena tokia klaida cia esi padariusi  biggrin.gif
Maitini vaikus tu ar ne -  man po barabanu,  o va kad nuo vyro naktimis lakstai -  va cia jau verkti reikia.
Papildyta:
Tau labai sunku...tau taip sunku,  kad tu net  negali ramiai praeiti ne pro viena posta,  i kuri tau norisi atsakyti 'ja nie takaja,  ja zdu tramvaja'
Tau norisi saukti  pro asaras -  zmoneeeees,  pas mane viskas gerai. Bet zmones gi nedurni,  mato daugiau,  nei noretusi,  kad jie matytu.

as zinau ka pasakoju, zinau kaip gyvenu ir kas? man nereikia niekur dingti, neturiu del ko gasdintis ar gedintis. Tik va klausimas kas jusu tose galvelese serganciuose biggrin.gif
cia kaip as jau mesa valgau ar kad is kazkokio isgascio nusprendziau tapti vegane taip va staigiai dabar, o pries tai nei nesidomejau niekuom? cia tavo tie "faktai" ? lotuliukas.gif
tau verkti reiktu del savo liudno gyevnimo, kai jis toks bais liudnas, kad be kabinejimosi prie zmoniu tu jau negali egzistuoti, net pokalbio palaikyti nesugebi, diskutuoti irgi nesugebi, vakar taip ir nesugebejai paaiskinti merginom apie vyrus, ale tingejai smile.gif
tu gali praeiti por mano postus ramiai? juk vel apie save pasakoji nejauti?as gi kai rasau paie kazka niekam asmeniskai neskiriu, i niekieno gyevnima nelendu, bet ar jus galit praeiti ramiai? niekur nesakiau, kad man viskas gerai, kai tik sakau atvirksciai ir daug problemu papasakojau, man zinok nesinori maivytis ir pasakas sekti, kaip tau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 26, 15:52)
O kas tam vaikui? Aišku natūraliau ir tt, bet tik tiek. Ir tam nebūtina miegot pakisus vaika po papu.

tu rimtai nezina skirtumo tarp MP ir misinuko ir poveikio vaikui ? blink.gif pasidomek, dabar tikrai cia nepasakosiu, ivesk kur i paieska zindymo nauda vaikui.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 26, 15:56)

tu rimtai nezina skirtumo tarp MP ir misinuko ir poveikio vaikui ?  blink.gif pasidomek, dabar tikrai cia nepasakosiu, ivesk kur i paieska zindymo nauda vaikui.

Žinau žinau, ir ką? Kas kaip nori taip maitina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 26, 15:56)
as zinau ka pasakoju, zinau kaip gyvenu ir kas? man nereikia niekur dingti, neturiu del ko gasdintis ar gedintis. Tik va klausimas kas jusu tose galvelese serganciuose  biggrin.gif
cia kaip as jau mesa valgau ar kad is kazkokio isgascio  nusprendziau tapti vegane taip va staigiai dabar, o pries tai nei nesidomejau niekuom? cia tavo tie "faktai" ? lotuliukas.gif
tau verkti reiktu del savo liudno gyevnimo, kai jis toks bais liudnas, kad be kabinejimosi prie zmoniu tu jau negali egzistuoti, net pokalbio palaikyti nesugebi, diskutuoti irgi nesugebi, vakar taip ir nesugebejai paaiskinti merginom apie vyrus, ale tingejai smile.gif
tu gali praeiti por mano postus ramiai? juk vel apie save pasakoji nejauti?as gi kai rasau paie kazka niekam asmeniskai neskiriu, i niekieno gyevnima nelendu, bet ar jus galit praeiti ramiai? niekur nesakiau, kad man viskas gerai, kai tik sakau atvirksciai ir daug problemu papasakojau, man zinok nesinori maivytis ir pasakas sekti, kaip tau.  mirksiukas.gif
Papildyta:

tu rimtai nezina skirtumo tarp MP ir misinuko ir poveikio vaikui ?  blink.gif pasidomek, dabar tikrai cia nepasakosiu, ivesk kur i paieska zindymo nauda vaikui.

Tu paziurek i save is sono - visas rytas oponuoji visiems is eilės. Nu argi tai normalu?

Bet man vistiek labiausiai gaila tai tavo vyro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 vasario 2019 - 16:02
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 26, 15:59)
Žinau žinau, ir ką? Kas kaip nori taip maitina.

tai ko klausi tada? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 26, 16:01)
Tu paziurek i save is sono -  visas rytas oponuoji visiems is eilės. Nu argi tai normalu?

Bet man vistiek labiausiai gaila tai tavo vyro  biggrin.gif

eik virk saltiena Burbe ir apie ja pasakoks, tiek tetempi mirksiukas.gif bez abyd, nebeidomi tapai , apeisiu tavo tokius postus. 4u.gif gal tu atsiblokuok cambla, turesit bendru kalbu, galesit kartu kaip ir Moonte apie mane varyt , bus jums smagus ir labai NORMALUS uzsiemimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 26, 16:07)
tai ko klausi tada? blink.gif
Papildyta:

eik virk saltiena Burbe ir apie ja pasakoks, tiek tetempi  mirksiukas.gif  bez abyd, nebeidomi tapai , apeisiu tavo tokius postus.  4u.gif gal tu atsiblokuok cambla, turesit bendru kalbu, galesit kartu kaip ir Moonte apie mane varyt , bus jums smagus ir labai NORMALUS uzsiemimas  mirksiukas.gif

Tu tokia zanūda, kad net man kantrybė trūko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 26, 13:57)
pati sugalvojai ar kas padejo? smile.gif seniai prabudo, sikniukas nuplautas, sauskelnes pakeistos, pietu kose sumaitinta, zaidzia dabar  biggrin.gif

Zaidzia biggrin.gif . Aa, cia kaip Idomucia rase, kad vaikus i kita kambari isgruda, patys kazkuom uzsiima, vaikai isalksta ir bildena i virtuve niam niam biggrin.gif .
Tu tai sm zaidi, uzsiemima kaip ir lutuje turi, tik dar paklodziu neaudi. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 26, 15:01)

(svarbu, gyvūnų neliestų.  tongue.gif  biggrin.gif )

As tai snd troskinsiu avienos sonkaulius su darzovem ir ryziais.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 26, 15:09)

vat aš ta nenormali.  rolleyes.gif
pas mane reikalavimai - net meilužiai /draugai tur būti vegetarai/veganai.

Siaubas...Taip pagalvoju, jei man vyras aiskintu ka valgyt ar gert...Tikrai pabegciau.
Atsakyti