QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 26, 15:46)
Lutuke!!! Atsibusk is savo pasakos! Tu cia tiek apie save prisipasakojai, kad dingti jau nera kur tau. Moteris penktoj desimty esi, o neberaškini visai ka gali rasyti, o ko ne, jei nori pagrazinti savo gyvenima. Tik viena paguoda, pasakysiu tau, ne tu viena tokia klaida cia esi padariusi
Maitini vaikus tu ar ne - man po barabanu, o va kad nuo vyro naktimis lakstai - va cia jau verkti reikia.
Papildyta:
Tau labai sunku...tau taip sunku, kad tu net negali ramiai praeiti ne pro viena posta, i kuri tau norisi atsakyti 'ja nie takaja, ja zdu tramvaja'
Tau norisi saukti pro asaras - zmoneeeees, pas mane viskas gerai. Bet zmones gi nedurni, mato daugiau, nei noretusi, kad jie matytu.
as zinau ka pasakoju, zinau kaip gyvenu ir kas? man nereikia niekur dingti, neturiu del ko gasdintis ar gedintis. Tik va klausimas kas jusu tose galvelese serganciuose
cia kaip as jau mesa valgau ar kad is kazkokio isgascio nusprendziau tapti vegane taip va staigiai dabar, o pries tai nei nesidomejau niekuom? cia tavo tie "faktai" ?

tau verkti reiktu del savo liudno gyevnimo, kai jis toks bais liudnas, kad be kabinejimosi prie zmoniu tu jau negali egzistuoti, net pokalbio palaikyti nesugebi, diskutuoti irgi nesugebi, vakar taip ir nesugebejai paaiskinti merginom apie vyrus, ale tingejai
tu gali praeiti por mano postus ramiai? juk vel apie save pasakoji nejauti?as gi kai rasau paie kazka niekam asmeniskai neskiriu, i niekieno gyevnima nelendu, bet ar jus galit praeiti ramiai? niekur nesakiau, kad man viskas gerai, kai tik sakau atvirksciai ir daug problemu papasakojau, man zinok nesinori maivytis ir pasakas sekti, kaip tau.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 26, 15:52)
O kas tam vaikui? Aišku natūraliau ir tt, bet tik tiek. Ir tam nebūtina miegot pakisus vaika po papu.
tu rimtai nezina skirtumo tarp MP ir misinuko ir poveikio vaikui ?

pasidomek, dabar tikrai cia nepasakosiu, ivesk kur i paieska zindymo nauda vaikui.