Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 03 01, 18:57)
O kas jiems nesveika? Google ką sako šiuo klausimu?

Googlis aplamai nieko nerasa, jei nezinojai, tai tik paieskos variklis su AI mirksiukas.gif

nors gal tau kakiukai sveika, juk tu ten megsti i ana gala kaisiotis viska, paskui i burna lotuliukas.gif nesiginysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 01, 19:10)
Googlis aplamai nieko nerasa, jei nezinojai, tai tik paieskos variklis su AI mirksiukas.gif

nors gal tau kakiukai sveika, juk tu ten megsti i ana gala kaisiotis viska, paskui i burna lotuliukas.gif nesiginysiu  biggrin.gif

Mjo... Pasirode visam savo grazume. Itariu, dabar baisiai apsipatenkinusi didziuojasi savimi. Klausimas tik tame, ar yra kuo didziuotis.

O paskiau rekia, kad ana puola.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 01, 19:10)

nors gal tau kakiukai sveika, juk tu ten megsti i ana gala kaisiotis viska, paskui i burna lotuliukas.gif nesiginysiu  biggrin.gif

Kartais sako, kartais nesako? Įtariu, pilnaties rezinuyveikia tas tavo Google...
O kas tas viskas? Ką siūlai? Į burną? Ir kaip?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 03 01, 19:13)
Mjo... Pasirode visam savo grazume. Itariu, dabar baisiai apsipatenkinusi didziuojasi savimi. Klausimas tik tame, ar yra kuo didziuotis.

O paskiau rekia, kad ana puola.

Nu nesakyk, man tai įdomu, ką ji ten kaišiojasi 🤭
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 03 01, 19:14)
Ką siūlai? Į burną? Ir kaip?

Ivesk i google: "Misionieriaus poza".
Visa kita yra iskrypimai...

Koks Google, Irano ajatolos geriau zino. Gejams leidzia pasirinkti: mirties bausme, ilgas ikalinimas ar lyties keitimo operacija.
Jokiu ten iskrypimu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 01, 19:18)
Ivesk i google: "Misionieriaus poza".
Visa kita yra iskrypimai...

Koks Google, Irano ajatolos geriau zino. Gejams leidzia pasirinkti: mirties bausme, ilgas ikalinimas ar lyties keitimo operacija.
Jokiu ten iskrypimu

Joo... Abu kartu vienoj duobėj būtumėm užmėtyti akmenimis 😏
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 03 01, 19:17)
Kartais sako, kartais nesako? Įtariu, pilnaties rezinuyveikia tas tavo Google...
O kas tas viskas? Ką siūlai? Į burną? Ir kaip?
Papildyta:

Nu nesakyk, man tai įdomu, ką ji ten kaišiojasi 🤭

tu is vis suvoki kas yra google ar tik prisisvaigusi kazka esi? biggrin.gif
nieko nesiulau ir nei neisgincyju mirksiukas.gif biggrin.gif

Priminei viena aire, snekejom ,sako nusiunte mane darbas i seminara apie naujausias technologijas ir vis ten mini AI, ir nepaaiskina, kas tai, ji visai ne IT zmogus, sako as kaip kaime uzaugusi man AI yra karviu artificial insemination . Va panasiai ir tu su klausimasi apie googoli, ka jis raso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 kovo 2019 - 19:22
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 01, 19:20)
tu is vis suvoki kas yra google ar tik prisisvaigusi kazka esi?  biggrin.gif
nieko nesiulau ir nei neisgincyju  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Priminei viena aire, snekejom ,sako nusiunte mane darbas i seminara apie naujausias technologijas ir vis ten mini AI, ir nepaaiskina, kas tai, ji visai ne IT zmogus, sako as kaip kaime uzaugusi man AI yra karviu artificial insemination . Va panasiai ir tu su klausimasi apie googoli, ka jis raso  biggrin.gif

Rimtai?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 03 01, 19:20)
Joo... Abu kartu vienoj duobėj būtumėm užmėtyti  akmenimis 😏

Isslamas leidzia ir moteru santuokas, sakysim jei vyras turi kelias zmonas ir mirsta, tai tos moterys toliau skaitosi seima
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 01, 19:24)
Isslamas leidzia ir moteru santuokas, sakysim jei vyras turi kelias zmonas ir mirsta, tai tos moterys toliau skaitosi seima

Neee, nesiguosk, būtum pirmas eilėj prie duobės 🤫
Atsakyti
Turbut nk naujo neivyko, lutuke toliau bliuskes plesosi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 01, 18:45)
objektyvumo pas tave nulis? ar skaitei kuo mane kaltina? kaltina, kad tą kedistinę neva baisiai ir taip nuskriaustą baisiai nuskriaudžiau, tik nė nepasidomi kiek ir ko ta kedistinė nuskriaudė. Gal rimtai ne šiaip sau vaikas atimtas.
Yra skirtumas kuo kaltinti, ne? rolleyes.gif

Žiū kaip tu užsirūstinai, kai sūnus su kurvininku sulygintas buvo. Tai nerūstauk, atleisk, susitaikyk, duok jai balioną, pasibučiuokit biggrin.gif
Tu Moonte matyt jau ir mirsi savęs veidrodyje nepamačiusi...

Oo, ziuriu apie mane snekat. Neskaitysiu, bet parasysiu, kad tu esi menkysta. Koks skirtumas ka ten rivjera gyne. Esne tame, kad tu pasisaipei 8s jos mirusio vaiko. Taskas. Tylek, sociopate. Kai 0araudosi prie savo ciuckio, mirusiu tevu, tada cia parasyk, ok? Paziuresi kuek nariu " padziugaus" taip kaip tu.
Menkverte, bl...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 01, 17:07)
Prisimenat - Sovietija zeide zodis. Sovietija dejosi besirupinanti teisingumi, zmonemis, todel ja zeide faktai, kad tai netiesa.
Dabartiniam rezimui (vakarietiskam) nusispjaut i tai ka aoie ji pagalvos, todel tesingumas tam rezimui jau nerupi, nes jis prisidengs teise.

Žaus sovietinis arefakas: https://www.youtube....h?v=3gK1hqc_39Q
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 01, 14:08)

kodėl nenorėčiau gyventi emigracijoj?
nes uždusčiau. nes tai, ką darau lietuvoje (visuomennė veikla) niekaip negalėčiau ayrit svetur.

man gyvenimas - tai dar misijos, kultūrinė/dvasinė veikla. kažkoka, kad ir minimali įtaka kitiems.
(kad ir kap banaliai beskambėtų.)

Eu, tu prisimink ka rasei apie bobule " ji gyvena kitame LT mieste nei as, todel man sunku bobule parodyt gydytojam".
Kur tavoji misija, fanate? Pirma aplink save ur savo pazistamus apsikuopk, paskui vaizduokis Misioniere.
Atsakyti