Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 02, 17:37)
<p>O tai kaip apsiskaičiuoti ko reikia savaitei? Čia aš jau rimtai, be bajerių.Na regis suplanuoji ką darysiu šiandien, liks ryt dienai, o dar kitą dieną darysiu tą.O kai ateina ta trečia diena, jaučiu,kad nebenoriu to,ką ruošiausi gaminti.Mirtinai užsinoriu kokio moliūginio apkepo.Moliūgo namie nei kvapo, leki į pardę, nusiperki, dar ką prigriebi.Ir žiūri,kad visiškai planai nuėjo šuniui ant uodegos.
</p><p>Be disciplinos aš, nieko sau negaliu padaryti.O gal, kai visur visko pilna perteklius vieną vietą drasko?Mano bobutė taip sakydavo ax.gif
</p>

Jei kaitalioji nuomone kas diena, tai cia tavo problemos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 02, 16:04)
Ekologiškiausia yra naudoti vietinę produkciją.O tai kol atsiveža  ką, tai žiūrėk kiek kuro išdegina, kiek žemės ir vandens ir oro užteršia. O kol dar prisitaiko prie mūsų klimato, mentaliteto.Pagalvok pati.Netaupu.vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Nuolat @ 2019 03 02, 16:13)
Va dėl to tai nepamąsčiau. Geras patarimas. Nors gyvenu ekologiškai- vietinį produktą n metų naudoju. Bet va nežinai kada kur kam kokio patarimo prireiks ieškant to produkto. Tai dabar jau galėsiu kompetetingai paaiškinti, kodėl vietinis produktas geriau už atvežtinį  victory.gif  didis.gif </p>

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 02, 17:55)
nebūna, kad organizmas kažko kito pareikalauja?

nu ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 03 02, 18:51)
O del Kin, na gal ji namiseda (nors as zinau kad ne), ir kas tame blogo, kad ji nenori eiti i renginius, pastoviai kontaktuoti su draugemis... Kiekviena musu gyvena savo gyvenima, taip kaip patogu kiekvienai musu.

Dabar - namiseda. Anksciau buvau visiskai ne.
O del draugiu - dauguma ju gyvena netoli, auto nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei kaitalioji nuomone kas diena, tai cia tavo problemos biggrin.gif

Aš kaip ta nėščia moteris,noriu saldainių, lašinių ir dar silkės.O be to neturiu šeimos, kam man reikia to planavimo?Vasarą iš viso kaifas, kai mama būna kaime. Viena būnu, ką randu, ką pasigriebiu tas sueina.Nemėgstu savęs varžyti,šiaip pasiidomavau,gal senatvėje pravers :irnesakyk:

Atsakyti

Na, va paguodos žodžiai, o tai pasijutau kažkokia trenkta.Rytą suplanavau,kad vaikai atriedės, blynines darysim, užgavėnės bus.Susiskambinu, sakau bus tokie ir tokie blynai su ledais ir uogiene.Sako, ne- mes sriubytės norim.Ir kur nori tuos ledus dabar gali dėti.

O mašina man patinka turėti,patinka vairuoti, visai nebenoriu autobusais trankytis.

Aš irgi tokia pati. Planai man netinka. Nebent 2-3 dienoms. Ir auto patinka vairuoti. Neįsivaizduoju kitaip. 

Atsakyti

Aš kaip ta nėščia moteris,noriu saldainių, lašinių ir dar silkės.O be to neturiu šeimos, kam man reikia to planavimo?Vasarą iš viso kaifas, kai mama būna kaime. Viena būnu, ką randu, ką pasigriebiu tas sueina.Nemėgstu savęs varžyti,šiaip pasiidomavau,gal senatvėje pravers :irnesakyk:
Aš tai ir raugintų agurkėlių užsinoriu  :rolleyes:

Vsio, jau užsinorejau, einu ieškot  :essen:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 02 kovo 2019 - 19:24
QUOTE(Nuolat @ 2019 03 02, 19:22)
Aš tai ir raugintų agurkėlių užsinoriu  rolleyes.gif

Is backikes, ir as noriu...
Gera mintis, ryt virsiu sriuba su raugintais agurkais. Ziauriai uzsinorejau.

Aciu, uz minti 4u.gif
Atsakyti

Is backikes, ir as noriu... Gera mintis, ryt virsiu sriuba su raugintais agurkais. Ziauriai uzsinorejau. Aciu, uz minti 4u.gif

Prašom  :mirksiukas:

Pas mane šulinyje,  laukia jau jie manęs.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 02 kovo 2019 - 19:27
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 02, 19:18)
Aš kaip ta nėščia moteris,noriu saldainių, lašinių ir dar silkės.O be to neturiu šeimos, kam man reikia to planavimo?Vasarą iš viso kaifas, kai mama būna kaime. Viena būnu, ką randu, ką pasigriebiu tas sueina.Nemėgstu savęs varžyti,šiaip pasiidomavau,gal senatvėje pravers irnesakyk.gif

As irgi pastebejau savyje sia yda, kad kremtu ka nors saldaus, iskarto reikia uzvalgyti kuo nors suriu.
Atsakyti

Prašom  :mirksiukas:

Pas mane šulinyje,  laukia jau jie manęs.  :D

Ot davei mintį, reikia ir man agurko. Mano kaimynas šulinyje agurkus laiko.Kai užsimanau raugintų agurkiukų imu stiklainiuką grybų ir einu mainų daryti.Negi vogsi, negražu juk.Vėlu jau mainams, eisiu rytoj :essen:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 02, 19:40)
Ot davei mintį, reikia ir man agurko. Mano kaimynas šulinyje agurkus laiko.Kai užsimanau raugintų agurkiukų imu stiklainiuką grybų ir einu mainų daryti.Negi vogsi, negražu juk.Vėlu jau mainams, eisiu rytoj essen.gif
</p>

GRybaaaaai... essen.gif
Na sorry, man tokia kaimyne. Tai sventvagyyyyste, nelygiaverciai mainai.
Atsakyti