Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 03 02, 22:15)
Na kur tau, ir jis vienu metu norejo pagrazinti savo elgesi su buvusia zmona  mirksiukas.gif

Koks tikslas kazka grazint, jei jus viss tiek nesuprantat. Pazistami sake, kad pries stengiantis suvokti mano gyvenima su ex - reikia paziuret filma "Adamsu seimynele", ten viskas paprasciau, bet jau ta linkme
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 02, 22:33)
Nieko gero apie exe neiskaiciau. Vienas patiko, kad padejo vystyklus skalbt ir su vaiku  vezime lauke vazinejo.

Nemegstu apie save kazka gero rasyti.

Tai pirmiausia neitikinama, tai veltui gaunasi klaviaturos spaudymas. Kita vertus, asmenine nuomone gali buti nebutinai melas, beet jau labai subjektyvi ir toli nuo tikroves. O dar yra liggotu zmoniu, kurie aplamai fantazuoja.

Todel man visada buvo svarbu, ka galvoja kiti. Cia kaip vaziuoji automobiliu ir pastoviai ziuri akies krasteliu i kelkrasti. Ne del to kad jis patinka, o del to kad nesinori atsidurt griovyje.

Vakar Eurovizija baigesi liudnai... Paaiskinsiu.
Cia kazkas rase apie nauju sutikima su draugais. MB sakee, kad sutikti dviese turi ta privaluma, kad jei uzsimanai, tai eini ir atsiguli i lova, o kompanijoje tai neelabai iseina...
Pas mus didziausias TV yra miegamajame, nes ten jis telpa tarp dvieju langu, o salonas tai visas nestandartinis - kampais, tai nera kur didesnio TV patalpinti realiai... toki 42 coliu vos vos.

Taip ir gaunasi, kad geriausia laika leisti lovoje, tai vakar MB Norvegijos finalo neesulauke - uzmigo. As irgi isgeriau savo kokteilius ir nelaukiau ka ten isrinko. 6 atrankoje dalyvavo Rybako ar zmona ar drauge, bet ne kazin kas. (Norvegiskai as nekertu, bet ten rode nuotraukas juos apsikabinusius, tai kazka supratau ta linkme)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 03 kovo 2019 - 08:47

Sninga, pusto, kokie dar ridikėliai šiltnamyje?

Nu jau, vasario mėnesį sėklas išbarstydavau. Kada jau ateis jiems tinkamas laikas, tada ir išdygs. Pasėjau, pliusą užsidėjau, dabar kas nori lai dygsta, kas nenori, tegu sušąla.   :irnesakyk: 

Cambala, pažiūrėjau užrašuose, tai aš Indigo Rose auginau. Skonio neatsimenu, atsimenu tik, kad labai gražūs buvo, tai kelis metus jais puošiau savo  šiltnamį. Tegyvuoja grožis  :hihihi:​ 

Atsakyti

Tingiu dar apie žemės ūkį galvoti.Spėsiu dar :irnesakyk:Juodulius pomidorus mėgstu, skanūs jie, saldūs tokie.Bet jei gaminu salotas tai išvaizda šiaip sau.

Vaikai iš ali expres'o pomidorų sėklų prisisiuntė,balkone augins,daržininkai mat atsirado :hihihi:.Tai ir man po kelias sėkliukes davė.Bus įdomu kas išaugs.

Gal nebus kaip mano draugei.Siuntėsi pelargonijas, atėjo kažkokios ne tokios sėklos, o sudygo baltieji dobiliukai :lol:

Atsakyti

Tingiu dar apie žemės ūkį galvoti.Spėsiu dar :irnesakyk:Juodulius pomidorus mėgstu, skanūs jie, saldūs tokie.Bet jei gaminu salotas tai išvaizda šiaip sau.

Vaikai iš ali expres'o pomidorų sėklų prisisiuntė,balkone augins,daržininkai mat atsirado :hihihi:.Tai ir man po kelias sėkliukes davė.Bus įdomu kas išaugs.

Gal nebus kaip mano draugei.Siuntėsi pelargonijas, atėjo kažkokios ne tokios sėklos, o sudygo baltieji dobiliukai :lol:

Na kaip pažiūrėsi, manau, kad gal visai tavo draugei pasisekė. Pelargonijų pilni balkonai, o balti dobiliukai ne kiekviename balkone auga- originalu. :P  Išeini ryte pasikavinti "ant" dobilų pievos 

Nebeauginu juodų, dėl tos pačios priežasties, sugadina salotų vaizdą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 03 kovo 2019 - 10:00
Mes irgi vakar pasejom kazkokiu tamsiai raudonu maziuku pomidoriuku. Pavadinimo jau nepasakysiu, nes MB lapeli ismete. huh.gif
Jau isdygo mano salotytes ir zirniai. Zinoma, ne lauke biggrin.gif
Atsakyti

Pomidorus sėti dar anksti, per mažai šviesos dar.Labai išstybsta,kol galima sodinti į nuolatinę vietą.

Atsakyti
Atrada pomidorus kabanciuise vazonuose, su saknimis i virsu. Reiks pasisodint, bus galima balkone kabint.
Tumblig Tom Yellow’
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 03, 09:16)
Butu gerai, jei taip butu.
Gyvenime viena labai panasia pazinojau. Sugalvodavo ka nors ir puldavo dergtis nesiaiskindama realios situacijos ir faktu. Blogai jai baigesi. Nes zmones ne kvailiai, is pradziu ja tikeje, per laika vis tiek atsirinko, kas yra kas.
Man jos buvo gaila, nes ji buvo tikra vargo pele ir taip elgdavosi su zmonemis is pavydo - kazkam pavydejo pinigu, kazkam - graziu santykiu su antra puse, dar kazkam - karjeros. Nes ji turejo eilines pareigeles valstybes tarnyboj su jos alga, gyveno mazame butuke su sergancia mama ir niekada neturejusi jokiu rimtu santykiu, nors jau prazilusi visa. Tai bet kurio zmogaus situacijoje rasdavo, ko jam pavydeti ir todel is to pasidergti.

Nejauti, kad nusikalbejai? Kad cambala visiskai nepanasi i tavo aprasyta moteri. Galima cambala apkaltinti grubumu, bjaurumu, rezimu tiesiai i akis ka mano, bet kad ji pavydi kazkam kazko, tai nesamone. Kad ji viska turi. IIgamecius santykius, gera buiti, studenta sunu, keliauja, pramogauja. Na sergancia motina turi, bet dauguma zmogiu savu laiku turi sergancius tevus. Normalu cia. Ko tau galima pavydet? Pensininkes gyvenimo budo? Taip ir neatsakei kur padedavai ta laisva savo laika, kuris likdavo sutaupytas po visu paslaugu i namus. Savanoriauji? Lankai sokius, sporto kluba? Priklausai kokiai grupei? Ar sedi pazintyse internete?
Man tai taves gaila, kai tu nesuvoki realybes. Tavo pasakojimai apie jaunuolius mojancius tau pliaze, tipo pastovus pasiulymai seksui, zenotu vyru siulymai padaryti vaika ir t.t. kelia juoka. Jei tu nemeluoji, tai reiskia is taves tyciojasi del kazkokiu priezasciu, o tu priimi kaip komplimenta. Normaliai moteriai taip nedarytu vyrai, nes gautu i dantis.
Jei ivaikinimas tiesa, tai faktas ir tai, kad tu per visa si laika nesugebejai pasakyti nei vieno grazaus ar silto zodzio apie savo kudiki. Nekalbu apie krastutinumus, kad kasdien turetum seiletis. Bet is taves sklinda grubumas. Rekia, daug valgo, stogas vaziuoja, aukles reikia, kaip vyrai ziuri i moteri su vezimu, nugara ne valdiska ir t.t.
Atsakyti
Cambala: bet nerekiu cia, kas s " misioniere"
[/quote]

ko man nerekt?
cia visos rekia, ką kas nori. smile.gif

ne del bobules rekiau, kad misioniere. neatsiraportuoju, ka darau.
rasiau, kad man patinka misijos, veikla.
jus gi rasot kad jums mesos, automotbiliai, seimos, drauges. ar as sakau ka?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 02, 18:19)
Del vyru - as jau paaiskinau - neturiu apie ka su jais sneket, nes vaidinti vyra kazkiek sugebu bet man itampa ir nemalonu,

bet tai rimtai tau reikia moteru bendravimo? unsure.gif
as maniau, kad tik pasispilkuoti cia ateini, patestuoti moteris (kokios jos kales).

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 02, 18:29)
pardave man taloneli, kuri reikejo atspausti BREZNEVO laiku komposteryje. Na tokie buvo pries 50 metu ir dar naudojami - JEGA. MB nuomone(kartu grizom)  - viskas dvelkia sovietine praeitimi tuose trulikuose.

dėl sito vilnius mane stebina. nostalgija vaikystei, wub.gif bet kita vertus, ar popier išspaudins automatas, ar komposteris, vs tike kenkia abu gamtai.
jau geriau vien korteles (magnetines).

QUOTE(Moonte @ 2019 03 02, 18:43)

Nebuvau pagalvojusi, bet as irgi kokius 25 metus tai tikrai mieste viesu transportu nesinaudojau.

kokios ponios....brunette.gif
o kai mašina sugenda, laukiat kol pataisys, ar su taksu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 03 kovo 2019 - 14:05
QUOTE(cambala @ 2019 03 02, 22:48)
Bet gi pazistu ir pataikau. Kitaip abi su kin nereaguotumet taip biggrin.gif .

o ką tik rašei, kad niekas nieko apie forumiečius nežino
oi tu trečioji seselė kvailele mūsų wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 02, 19:21)

Matai as irgi uzsieneiciam nepasakoju, kaip Lietuvoje blogai, o kaip tik giriu ir giriu,

na aciū Dievui, tai svarbiausia wub.gif
Atsakyti