Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 03, 20:20)
tai ko taip kentėjai tuos nekalbadienius? sunku savyje kaupti, ne? biggrin.gif taip va ir susergi ir ant forumiečių mėtaisi, nors kaltas tai tavo vyras, o visai ne forumiečiai ax.gif o gal jis smurtautojas? bijai ir tyli? ax.gif

Neprisimenu, kad taip butu. Rasiau tada nariui, dariau eksperimenta.
Ir tavim pasinaudojau, kai atsiskaityma apie sociopatija rasiau.
Tu pavydi man mano vyro. Nes sakei, kad klausei jo grozio pas savo dievus. Reiskias tavo tas paplikes chliupikas veganas, todel ir klausineji nesamoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 03, 20:15)
Lutuke, man siaip idomu-tu rimtai nesusieji musu salies mentaliteto ir judejimo link teisingu/saziningu instituciju kurimo su tuo, kad mes priklauseme 50 metu tarybu sajungai? Tu rimtai tiki, kad jei tarybu sajunga butu likusi, tai butume ir toliau gyvene smagiai bei laimingai??
(ok, as jau net nebekalbu apie tavo minti, kad visi gerai gyveno tsrs, atsibodo).

Tu pati isvaziavai i sali, kuri niekada nebuvo okupuota ir daaaaug metu kantriai kure savo gerove. Todel ji dabar yra sekmingesne salis negu LT ir negu Rusija.

tai sakot iki tarybu sajungos, nei aferu, nei melo musu pasaulyje nebuvo? rimtai? bigsmile.gif lotuliukas.gif vaje ir apie ka ten Kristus snekejo pries 2000 m ? bigsmile.gif
is vis prie ko cia tarybu sajungos tema dabar? blink.gif as nezinau, kas butu jei butu, bet tai kaip gyevenom man buvo gerai, buvo neigiamu dalyku ir teigiamu, kaip ir dabar yra neigiamu ir teigiamu, tiek kad iki 1990 gimstamumas kilo, nuo tada mazeja, pziurekit statistikas, graziai kreive matosi.

???Kristi_na , jus istorija nors kiek Europos zinote??? Airija buvo okupuota 500 m, ju kalba beveik isnaikitna, kultura beiveik isnaikinta, airiai - pirmieji vergai buvo vezami i Jav ir buvo net pigesni , nei afrikeiciai paskui, ka jus snekat, kokia gerove? da viena, nusigavot jus kur ta fraze? Lansbergis pasake ? lotuliukas.gif jie buvo vargo peles, viena is skurdziausiu saliu europoje, mama sake, jie po karo taip prastai neyveno kaip cia zmones gyveno dauguma. Visas geris prasidejo visai nesenai, kai pradejo i ja investuoti Jav ir Es kartu konkuruodami, kai pradejo vaziuoti migrantai, kelti ivairias ukio sakas. mirksiukas.gif
jau nepradeki man apie airiu geri sneketi, nes pirvarysiu tiek paklodziu, kad vis tiek neskaitysit, tai gal pirma pasisisvieskit? tada galesim lygevertiskai padiskutuoti smile.gif

paziurkeit kinus Magdeline sisters ir Angela's ashes mirksiukas.gif cia pagal biografijas zmoniu pastatyta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 kovo 2019 - 20:35
QUOTE(cambala @ 2019 03 03, 20:26)
Neprisimenu, kad taip butu. Rasiau tada  nariui, dariau eksperimenta.
Ir tavim pasinaudojau, kai atsiskaityma apie sociopatija rasiau.
Tu pavydi man mano vyro. Nes sakei, kad klausei jo grozio pas savo dievus. Reiskias tavo tas paplikes  chliupikas veganas, todel ir klausineji nesamoniu biggrin.gif

biggrin.gif
kokia melagė. Jokiam tu ne nariui rašei, o visiems. Net necitavai nieko. Temoje: Jūsų santykiai su tėvais ax.gif
Nu tai aš daviau tau kelią, durnike, jei jau tu manąjį tipo matei biggrin.gif , aš parašiau, kad ir tavąjį mačiau. Bet aš pagyriau taviškį, nu kad žinai, durnikė nurimtų, apsipatenkintų ir sėdėtų kaip saldainį gavusi. Bet tu net ne durnikė, tu debilė esi, tai ką dabar... Nepavyko mano eksperimentas, tik aš tą dabar pripažįstu, kad ant tavęs jokie metodai neveikia. O tu toliau blevyzgoji, neva "eksperimentuoji" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 03, 20:21)
As dar atsimenu, kai nebuvo jokiu taloneliu, o autobusuose sededavo konduktores. Bet tai Kaune. O vilniuje teko vaziuot tokiais troleibusais
vartotojo įkelta nuotrauka

As atsimenu Maskvoj buvo imeti pinigus autobuse ( persvieciama dezute) ir atsivynioji bilieta. Jetus, kokie tada jie atsilike buvo, nes tu tai uz mane vyresnis...
Rode praeitais metais tuos trolikus. Yra kazkokia vokieciu troliku myletoju grupe, vazineja visur, senoves trolikus apziurineja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 03, 20:30)
As atsimenu Maskvoj buvo imeti pinigus autobuse  ( persvieciama dezute) ir atsivynioji bilieta. Jetus, kokie tada jie atsilike buvo, nes tu  tai uz mane vyresnis...
Rode praeitais metais tuos trolikus. Yra kazkokia vokieciu troliku myletoju grupe, vazineja visur, senoves trolikus apziurineja.

"patriotė" ir Maskvą mat išnaršius biggrin.gif
Atsakyti
Tarybu sajungos tema prie to, kad tu nuolat giri kaip ten gerai buvo gyventi. Ar pati to nejauti? Praktiskai geriau negu dabar, kai "baisioji" europos sajunga smile.gif
Na, nesuvedi, tiek to, iki Kristaus nereikia prieiti. Ta valdzia LT, kuria taip keiki ner is kosmoso-tai esame MES tokie, o tokie juk tapome del kazkokiu priezasciu? Bet suprantu, kad tau mintis, jog del okupacijos issivysto tam tikras mentalitetas yra nesuvokiama? Ir cia kaip argumentas, kad visais amziais buvo blogu zmoniu bigsmile.gif

Aa, tai Airijoje pagerejo padetis, kai Europa ir JAV pradejo investuoti? smile.gif
Juk ES blogis, ar ne ? bigsmile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 03, 20:28)
tai sakot iki tarybu sajungos, nei aferu, nei melo musu pasualyje nebuvo? rimtai? bigsmile.gif lotuliukas.gif vaja ir apie ka ten Kristus snekejo pries 2000 m ? bigsmile.gif
is vis prie ko cia tarybu sajungos tema dabar? blink.gif as nezinau kas butu jei butu, bet tai kaip gyevenom man buvo gerai, buvo neigiamu dalyku ir teigiamu, kaip ir dabar yra neigiamu ir teigiamu, tiek kad iki 1990 gimstamumas kilo, nuo tada mazeja, pziurekit statistikas, graziai kreive matosi.
???Kristi_na , kus isotija nors kiek Europos zinote??? Airija buvo okupuota 500 m, ju kalba beveik isnaikitna, kultura beivik isnaikinta, airiai - pirmieji vergai buvo vezami i Jav ir buvo net pigesni , nei arikeiciai paskui, ka jus snekat, kokia gerove? da viena nusigavot jus kur ta fraze? Lansbergis pasake ? lotuliukas.gif  jie buvo vargo peles, viena is skurdziausiu saliu europoje, mama sake, jie po karo taip prastai neyveno kaip cia zmones gyveno dauguma. Visas geris prasidejo visai nesenai, kai pradejo i ja investuoti Jav ir Es kartu konkuruodami, kai pradejo vaziuoti migrantai, kelti ivairias ukio sakas.  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 03 kovo 2019 - 20:46
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 03, 20:28)
is vis prie ko cia tarybu sajungos tema dabar? blink.gif as nezinau kas butu jei butu, bet tai kaip gyevenom man buvo gerai, buvo neigiamu dalyku ir teigiamu, kaip ir dabar yra neigiamu ir teigiamu, tiek kad iki 1990 gimstamumas kilo, nuo tada mazeja, pziurekit statistikas, graziai kreive matosi.

Taip neteisinga ivardinti, nes sumaisomi du NEPRIKLAUSOMI reiskiniai.
Lietuvos okupacija (iki 1991) ir Europos degradacija (po 1995 mazdaug).

Isivaizduokit zmog laikytu 40 metu kalejime, o po to ji paleistu blogose salygose ir sakytu:
"Matot, matot, kalejime buvo sveikas o laisveje tuo numirs."

Nustokit maisyti du skirtingus dalykus ir tuo erzinti tuos kurie to nesuvokia.

Nes tikrai iseina, kad nieko kito pasaulyje nebuvo tik sovietija ir dabartinis dekadencas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 03, 20:30)
biggrin.gif
kokia melagė. Jokiam tu ne nariui rašei, o visiems. Net necitavai nieko. Temoje: Jūsų santykiai su tėvais ax.gif
Nu tai aš daviau tau kelią, durnike, jei jau tu manąjį tipo matei biggrin.gif , aš parašiau, kad ir tavąjį mačiau. Bet aš pagyriau taviškį, nu kad žinai, durnikė nurimtų, apsipatenkintų ir sėdėtų kaip saldainį gavusi. Bet tu net ne durnikė, tu debilė esi, tai ką dabar... Nepavyko mano eksperimentas, tik aš tą dabar pripažįstu, kad ant tavęs jokie metodai neveikia. O tu toliau blevyzgoji, neva "eksperimentuoji" biggrin.gif

Buvo iazkoks vyras kur rase apie nekalbadienius.. Ir tu buvai ta tema ikelus.
Nu koks sveiko proto zmogus pas dievus ar Dieva klausineti forumo nariu antru pusiu grozi? Tik kaip tu, kuri susipykus su sveiku protu.
Manes jokie metodai neveikia. Burtais netikiu,
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 03, 20:34)
Buvo iazkoks vyras kur rase apie nekalbadienius.. Ir tu buvai ta tema ikelus.
Nu koks sveiko proto zmogus pas dievus  ar Dieva klausineti forumo  nariu antru pusiu grozi? Tik kaip tu, kuri susipykus su sveiku protu.
Manes jokie metodai neveikia. Burtais netikiu,

nu koks sveiko proto žmogus patikėtų/galvotų, kad aš pas Dievus to klausiau? tu net vaikiško bajerio nesupranti. Jauti koks tavo lygis? biggrin.gif
Jei dar apie nekalbadienius glaima galbūt būtų patikėti, nu tai apie santykius su tėvais - niekaip.
O gal tu čia pati kaip eksperimentas? biggrin.gif Forumo eksperimentatorė biggrin.gif Apsijuokus čia kapitaliai jau skersai ir išilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 03, 20:33)
"patriotė" ir Maskvą mat išnaršius biggrin.gif

Va ir tavo galveles psichiatrui atidarinet nereikia. Tavo pistai parodo tavo intelekta.
Dar prisimenu buvau Kijeve, Leningrade, Baku, Gurzufe..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 03, 20:30)
As atsimenu Maskvoj buvo imeti pinigus autobuse  ( persvieciama dezute) ir atsivynioji bilieta. Jetus, kokie tada jie atsilike buvo, nes tu  tai uz mane vyresnis...

PRIMINEI!

Tikrai... po konduktoriu, kurias as prisimenu tik vos vos (man buvo keli metukai), ivede bilietu automatus. Priekyje buvo toks vyniojamas automatas, imeti monetas ir atsivynioji, bet monetos kuri laika matosi ant juostos kol nukrinta. Tai ten matydavo ka imetei.
Galuose buvo kitokie- imeti lygiai monetu - po to su ryciagu isstumi bilieta... atpjauta nuo juostos bilietu Tie buvo ilgiau, ten mesdavo visokio metalo, ypac tie kur dirbo zavoduose
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 03, 20:37)
nu koks sveiko proto žmogus patikėtų/galvotų, kad aš pas Dievus to klausiau?

Rasei. Ne bajeriu, bet tu rimtai esi itikejus kad " turi galiu" biggrin.gif . Vargse.... 4u.gif
Atsakyti