Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 03 04, 14:39)
Keista s tavo mastymas. Kai kruziyociai zude zmones, tai cia jau baisu. Kai tu dziugauji kai mirsta/ zusta nekalti zmones, vaikai- tai cia viskas ok biggrin.gif .

Juokingiausia is tavo to tikejimo yra tai, kad tu save itikinai, kad kazka zinai biggrin.gif .
Kam gali but idomus tavo paistalai, jei juos ir atskleistum? Uzteko paskaityt Dievo tema, uztenka zvilgteret kaip " buri" ir sapnus " aiskini".

Giliai žvelgiant (bet bliam, tu nesuprasi gilaus žvilgsnio unsure.gif ), nu bet aš dar vieną kartą pabandysiu...
Žudymas gana natūralu. Tokia Žemė. Stirna irgi nekalta, ją irgi žudo. Bet Liūtai irgi visai simpatiški, ne? O pas žmones irgi visur stipresni laimi, dauguma laimi, nu arba gudresni laimi (pagal situaciją).
Esmė tik ta: kad arba mes su tuo susitaikome ir įžvelgiame tame natūralumą, vyksmą, ir gerų dalykų, pvz. po krikšto priėmimo ir ten tų visokių aktų, paktų karai kažkiek liovėsi, nu tai taip pat ir šiuose laikuose reikia įžvelgti tą patį tada. Ne? Kai jau okupuoja, jei nustoja priešintis žmonės, žudymas baigiasi. Belieka tik primetimas to, kas ne tavo, tau svetima.

Ne, tai tu save įtikinai, kad aš kažkuo nerealiu tikiu. Realiu. Aš matau tai, kuo aš tikiu. Įkerti? O tu nematai nieko. Tu tik tiki tuo, ką tau pasakė kunigai. Ir dėl to siunti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 04, 14:03)
ci akaip opiumas liaudziai, tipo duoda ziaskit, draskykites, pykites, isivaizduokit,kad ka keiciat...

papasakok, ka tavo dede pasakojo, idomu  mirksiukas.gif

Gera taktika - liaudziai duonos ir zaidimu.

Tu turbut juokauji? Kad tau idomu, manes nešildo. Kaip sakoma - mano vaikai 'ačiū' nevalgo biggrin.gif
Uz pinigus gal ir papasakociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 04, 14:54)

Realiu. Aš matau tai, kuo aš tikiu.

Nu jo, Vilniu tvindei biggrin.gif , " buri" cia biggrin.gif , pas savo pagoniu dievus sm nariu vyru grozio klausineji biggrin.gif .
Nu paieskok ten savo smegeninej truputi logikos - na kuris normalus zmogus trukdys Dieva kad suzinot tavo chliupiko grozi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 04, 14:13)
Lutuke, o aš turiu dvi labai skirtingas puses savyje-vienai labai patinka senamiestis, architektūra, žmonės, ji mėgaujasi vaikščiodama mieste, didmiestyje, kaifuoja nuo žmonių įvairovės ir miesto teikiamų galimybių. O paskui kai ta pusė pavargsta viršų paima kita-ji važiuoja į kaimą, ten vaikšto basomis, eina į pirtį ar kūrena ugnį, renka uogas, eina su vaiku į žygius, kaifuoja nuo laukinio gyvenimo.

senamieciai savaip idomus, bet ten man tik kartais pasivaikscioti ir idomu, gyventi negaleciau. Musu mietselyje yra labai labai senas senamiestis ir tos istorijos ant kiekvieno kampo, tvoros 500m senumo baznycios ir t.t. idomu visai, bet vis tiek mieste paciam gyevnti sunku, nors gyvenam jau miesto pakrastukyje ir miestas musu nedidelis, i plopta tik issitempias, nes ci abutai nera populerus, siek tiek ju centre yra, o seimos gyvena namukuose nedideliuose su mazais sklypukais, bendrom zaliom vejom vaikam pazaisti bet visgi geriau, nei butas man.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 04, 14:57)
Gera taktika -  liaudziai duonos ir zaidimu.
Tu turbut juokauji?  Kad tau idomu,   manes nešildo. Kaip sakoma -   mano vaikai 'ačiū'   nevalgo  biggrin.gif
Uz pinigus gal ir papasakociau  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu va tai vadinasi ten buvo reklama ar ne biggrin.gif
Papildyta:
idomios mintys nesenai musu aptartom temom

Jurga Lago: „Visas tas varymas ant Lietuvos man ima darytis įtartinas“
https://minfo.lt/akt...WnSCLt1x0I0rKfw

labai jos mintim pritariu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 kovo 2019 - 15:18

Toks įspūdis,kad pagonys buvo geriečiai ir  niekeno kraujo neliejo.

Liejo ir dar kaip.Yra legenda apie Vilniaus pilį.Tai ten žyniai norėjo paaukoti merginą,gyvą.Kad mūrai tvirti būtų.

Taip kad gana visų,tiek pagonių,tiek katalikų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 04, 15:26)
<p>Toks įspūdis,kad pagonys buvo geriečiai ir  niekeno kraujo neliejo.</p><p>Liejo ir dar kaip.Yra legenda apie Vilniaus pilį.Tai ten žyniai norėjo paaukoti merginą,gyvą.Kad mūrai tvirti būtų.</p><p>Taip kad gana visų,tiek pagonių,tiek katalikų.</p><p></p><p></p>

Triju kryziu kalnas. Ten pagonys nukankino tris neikuom detus vienuolius.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 04, 08:23)
Tu , tetule, ilendi i foruma 1 kart i pusmeti , parasai ka cia sedim, ka cia rasom,  daugiau kaip puse isvis nieko nesupranti kas ka raso ar minty turi.

Ka tu siandien? Man tai ryte toks  kaimietis atveze kiausiniu ir dvi vistas. Ot skaniai kepsiu.

dazniau ilendu. bet jo, galbut greitai manes cia nebus.
bet jusu nepamirstu. wub.gif

as ka? ant dvirkos per lietu wub.gif siandien ir vakar. uzpakalis paslapes, bet nesirgau. visai nesergu, kai 18/6 valGAU IR VISAD IMBIERA termosiuky veziojuos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 04, 16:00)

as ka? ant dvirkos per lietu wub.gif siandien ir vakar. uzpakalis paslapes, bet nesirgau. visai nesergu, kai  18/6 valGAU IR VISAD IMBIERA termosiuky veziojuos. ax.gif

Imbieras termosiuky...Gal nori karstos, skaniai garuojancios vistos kulsies? Su krienais...
Koks pas tave termosas? Senovinis kolbinis ar nerud plieno?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 04, 15:54)

Ne, tai tu save įtikinai, kad aš kažkuo nerealiu tikiu. Realiu. Aš matau tai, kuo aš tikiu. Įkerti? O tu nematai nieko. Tu tik tiki tuo, ką tau pasakė kunigai. Ir dėl to siunti smile.gif

Jeigu tu matai pav. medi, dangu ar saule ir jais tiki, tai normalu. Ir jokiu cia juoku negali buti. Gerbtinas tavo tikejimas. Bet jei tu ,,matai'' elfus, nykstukus, faraonus ir t.t. su jais kalbi, girdi balsus ir t.t. tai reiskia tau yra kazkokia liga. Su psichika. Tu isivaizduoji, kad jie tau sako kazka, kad tu kazka zinai, buri, kad esi isskirtine, turi galiu. Bet tai tik sutrikimas.
Jis daznai atsiranda po sunkiu isgyvenimu, netekciu, kaip apsauginis sydas nuo skausmo. Taip lengviau gyventi. As pazinojau moteri. Didele netektis jai buvo. Pradejo pasakoti, kad kalba su mirusiais, jie jai pasako ateiti, tipo apie zmogu gali pasakyti viska, nes ,,mato"". Bet nieko ji nepataikydavo, nemokejo, niekas nepasitvirtindavo, tiesiog zmones nesakydavo jai nieko, nes suprato jos skausma ir atjaute.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 04, 15:07)
Nu jo, Vilniu tvindei biggrin.gif , " buri" cia biggrin.gif , pas savo  pagoniu dievus  sm nariu vyru grozio klausineji biggrin.gif .
Nu  paieskok ten savo  smegeninej  truputi logikos - na kuris normalus zmogus trukdys Dieva kad suzinot tavo chliupiko grozi? biggrin.gif

sakau, nesuprasi, durnele 4u.gif gi vakar išaiškinau, kad tave išjuokiau taip ir viskas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sapnavau sianakt aa mociute. Sedejau ir klausiausi, kaip nusisukusi i pianina ji graziai ir svelniai groja. Nors tikrai zinau, kad ji grot nemokejo. Bet visada ja sapnuojant sapne sviesu ir jauku buna. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 04, 15:26)
<p>Toks įspūdis,kad pagonys buvo geriečiai ir  niekeno kraujo neliejo.</p><p>Liejo ir dar kaip.Yra legenda apie Vilniaus pilį.Tai ten žyniai norėjo paaukoti merginą,gyvą.Kad mūrai tvirti būtų.</p><p>Taip kad gana visų,tiek pagonių,tiek katalikų.</p><p></p><p></p>

bet tai stebėk, kad pagonys liejo, tai visi linkę atsiminti, o kad krikščionys, tai jua sunkokai, nusuka tuoj kalbą ir t.t. biggrin.gif Nepatogu gi po kryžiumi sėdint biggrin.gif
Atsakyti