QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 04, 22:43)
Susivartei, nes atseit destytojai, kurie tau deste, tai protingi ir tiesa sako, o gydytojai, kurie kazkam deste ar jiems kazkas deste-tai jau nieko nesuoranta, o tu protingesne uz juos visus su mokykliniu ziniu bagazu.
Tau isvis nesvarbu tiesa ar ne, svarbiausia, kad tu liktum teisi visose diskusijose. Todel tu pati nelabai varginiesi skaityti ir suorasti kitu postus,yoac kai juose rasoma logiski ar argumentuoti dalykai, kurie kertasi su tavo suvokimu.
Dabar labai atidziai perskaityk sakini ,kuri as jam rasiau, matai gale klaustukas???? ar man ju prideti kelis, kad pastebetumet, kodel jus ignoruojat klaustukus, siaip tai reiskia, klausima:
is kur tavo zinios, jei sakaisi zinai geirua nei destytojai univesritete, kurie tuo uzsiima pasvencia gyvenima tyrinejimams?
nu nerasai tu loginiu argumentu, nu nerasai, kam dabar tusciai sneketi

as labai atidziai skaitau rimtus postus ir i juos rimtai atsakau.
konkreciai sioje istorijoje apie musu protevius, as klausima uzdaviau Idomuciai norejau is jo isgirsti atsakyma, kaip ji suformavau tai tik mano reikalas, mano klausimas nereiskia, teiginio, kad tie destytojai zino geriausia pasaulyje, kaip buvo kas

. Ir nelyginkit istorijos, etnoulturos, ir nuosavo organizmo, jum ir tie dalykai vienodi? noreciau logisku argumentu kas bendro tarp tavo organizmo ir musu istorijos.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 04, 22:47)
Jei skaitei straipsni, tai kalba ejo apie mesos valgyma konkreciai, ir alkoholi. Tai gana "stiprus" produktai kvapo (ir skonio

) atzvilgiu. Appie cesnaka ar tabaka net kalbeti neverta, kiekvienas esam patyre.
nu tai reiskia as labai irgi kvepiu