Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Visa diena ta pati...
Pasnekam geriau apie stangrius vyru uzpakalius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 06, 15:48)
Nes neturi ka aiskint. Priremiau tave prie sienos ir irodziau, kad nei tu kur buvai nei ka skaitei biggrin.gif .

tai tu rėmėja? biggrin.gif Atsiųsti sąskaitos numerį, ant kiek paremsi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 03 06, 15:52)
Tu kazkada zadejai nesisaipyti is ligoniu, as tau zadejau nebevadinti taves menkaverte. Sekancia diena piktdzuuskai pasijuokei is vaikino ligonio, kur karksejo ant Gedimino kalno.
Tai kad visiems laikams esi menkaverte. Tinka tau sitas nicas 4u.gif

o kas tu esi? tu matai kokia tu debilė? ant kitų rašai, kad nikai kitiems užkliūna, o pati taip elgiesi.
Susivoki, kad kokia glušpetrė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 03 06, 16:12)
As ir nesakau, kad i tevus nepanasi  biggrin.gif  dirbu, stengiuosi, pasalpu neprasau, visa gerbuvi pati savo darbu susikuriau  4u.gif

su geru startu lengva kurti mirksiukas.gif
bet tai reiktų patylėti tada prieš kitus, kurie to neturėjo ir nemoralizuoti. Kaip sakoma tyliai sėdėk ir džiaukis, bet tu gi negali.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 06, 16:58)
Visa diena ta pati...
Pasnekam geriau apie stangrius vyru uzpakalius biggrin.gif

Dar nepamirškim saldžių jų lūpų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 06, 17:01)
tai tu rėmėja? biggrin.gif Atsiųsti sąskaitos numerį, ant kiek paremsi? biggrin.gif

Lauksiu sekancios pasakos kaip tavo ciucius jau ir su tavo dievais kalba.
Tada gal ir paremsiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 06, 18:07)
Dar nepamirškim saldžių jų lūpų  biggrin.gif

Kokios lupos saldziausios? biggrin.gif
Atsakyti
O aš turėjau tokį draugą, kuris nerealiai darė pėdų masažą...mmmm...man kažkaip labai patinka smile.gif Na, čia į temą apie kūno malonumus biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 06, 17:07)
Dar nepamirškim saldžių jų lūpų  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 06, 16:46)
O jau koks piktumas kad negalejai rinktis kir istot ir kazkokiam institutr mokeisi atseit. Gatava su zemem sumaisyt dabar ja lotuliukas.gif
Papildyta:

Ko tu taip draskaisi? Jautiesi teisesne uz ja? Tao gal tu cia meluoji, o ne ji?

kur cia piktuma sugebejai izvelgti? man idomu kiap jus emocijas nusipiesiat sau ir svarbiausia tokios isitikinusios jomis biggrin.gif ar tu irgi spekuliantu ir kysininku vaikas, ir bandai palaikyti ja? biggrin.gif

ideta nuoroda rodo, kad deja meluoju ne as mirksiukas.gif jei aisku sugebi perskaityti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 06, 17:01)
su geru startu lengva kurti mirksiukas.gif
bet tai reiktų patylėti tada prieš kitus, kurie to neturėjo ir nemoralizuoti. Kaip sakoma tyliai sėdėk ir džiaukis, bet tu gi negali.

tiketina vyras irgi ne is eiliniu darbininku seimos, nes siaip namas is oro nebuna pastatomas sulauksu 20m biggrin.gif ir vieteles tinkamos vaikuciam paruostos buna ir pazytamu reikalingu, reikiamose vietose, paskui aiskina kaip viskas visiem gerai Lietuvoje ir bedu nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 06, 17:10)
Lauksiu sekancios pasakos kaip tavo ciucius jau ir su tavo dievais kalba.
Tada gal ir paremsiu biggrin.gif .

nuvilsiu - nesulauksi biggrin.gif
bet su manimi tai taip, kalba, aš viską suprantu ką jis sako biggrin.gif
o kaip tu? vargšas tavo kačiokas, apleistas pas kvaišą ar visgi jį supranti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 06, 17:34)
tiketina vyras irgi ne is eiliniu darbininku seimos, nes siaip namas is oro nebuna pastatomas sulauksu 20m  biggrin.gif ir vieteles tinkamos vaikuciam paruostos buna ir pazytamu reikalingu, reikiamose vietose, paskui aiskina kaip viskas visiem gerai Lietuvoje ir bedu nemato  biggrin.gif

būtent
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 06, 16:36)
Ai, Burbanti, tu puikiai supranti, kad tai yra filosofinė sąvoką, į kurią galima sudėti pusę pasaulio ir veiksmų smile.gif Ir atsakyti bei pagrįsti bet kurį atsakymo variantą galima. Bandysi mane pagauti?  bigsmile.gif  Bet negalima be konteksto-šiuo atveju apie jautimąsi laisvu ar ne buvo kalbama GYVENIMO KAŽKURIOJE ŠALYJE kontekste. Aš jaučiuosi laisva gyvendama LT. Todėl man labai liūdnai nuskambėjo Lutukės pasakymas, kad ji nesijaučia laisva niekur pasaulyje..

ne, ne apie jautimasi buvo kalba, o apie realias laisves, as tau uzdaviau klausimus, ka gali daryti Lietuvje, neatsakei, nes, deja, atskaymai butu, kad negli to daryti, kad ir kaip ten viduje laisva jaustumeisi.
viena yra jausti dvasine laisve, nebijoti mastyti ir kita realus teisiniai apriibojimai, ka as isvardijau.
ir nustok meluoti apie mane, tai as noriu i tarybine Lietuva, tai as neisjauciu laisva, gal apie save tik snekek, ne mano vardu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 06, 17:35)
nuvilsiu - nesulauksi biggrin.gif
bet su manimi tai taip, kalba, aš viską suprantu ką jis sako biggrin.gif

Kodel? Susigedai savo durnysciu? biggrin.gif
Siaip galiu tik tave paguost, kad ne viena esi tokia nukvakusi. Cia dar va tokia yra
https://www.supermam...owtopic=1046706
Bet su tokiais kaip tu turbut labai sunku artimiesiems ir realybej ( kaip gydytoja ir policija) jei kazkam tenka susidurt.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 03 06, 16:27)
galejo  biggrin.gif  as laikiau du egzus skirtinguose univeruose 96 metais. i ktu jau buvau istojusi isankstiniu  tongue.gif

Tau vis dar negeda meluoti?
Paskaityk straipni, aiskiai parasyta iki 99m tai is vis nebuvo imanoma, ir tik 2000- 2001 dauguma aukstuju apisjunge i sia programa, kad galima buvo i jas kartu paduoti pareiskimus, tai arba tu del stojimo metu meluoji arba be kysiu neapsieita arba nebent tik KTU ir turejo isankstine programa, kur nereikejo orginalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 kovo 2019 - 17:51
QUOTE(cambala @ 2019 03 06, 17:40)
Kodel? Susigedai savo durnysciu? biggrin.gif
Siaip galiu tik tave paguost, kad ne viena esi tokia nukvakusi. Cia dar va tokia yra
https://www.supermam...owtopic=1046706
Bet su tokiais kaip tu turbut labai sunku artimiesiems ir realybej ( kaip  gydytoja ir policija)  jei kazkam tenka susidurt.

niekada savęs nesigėdiju. Tu matomai pagal save sprendi? Prisišiki čia, o po to sėdi raudona?
Tai nešik.

Tu gi tokia ekspertė pas mus tipo, tai negi nematai ant kiek nerišliai tas žmogus net rašo. Ką aš su tokia bendro turiu? biggrin.gif Tu žinok daugiau bendro turi. Pameni kaip rašei?
QUOTE(cambala @ 2018 09 16, 21:28)
Cia jau as, cvambale klausiu, -

smile.gif 4u.gif
Atsakyti