Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 03 08, 09:54)
Pilna internete, fb merginu  selfiu, kur  pirmam plane issipusciusi grazuole, o  uz jos ar salia neklita lova, ismetyti skurliai ar unitazas.
Antra foto- mergina ne tik kad lovos nepasiklojo, bet miega ant ciuzinio. O save pristato kaip verslininke, nes per grazi dirbti
https://m.delfi.lt/v...-271665:8017254

Bet va variklio is garazo tai ne viena neatvilkus
Atsakyti
Kas cia tokio ant ciuzinio miegoti.kai kam twi stiliaus dalis. Aisku jis normalus turi buti.. Baisiau kai nudrengtas koks.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 08, 08:25)
O i koki kalejima tave sodintu? Vyru ar moteru?

biggrin.gif i moterų.
Mano bendradarbė/is eina i moteru tualetus...bet as jo nepriimu kaip moters. Kai kartu dirbam, tai mes pražvengiam visą dieną ir apsikabinam, ir pasibuciuojam(aisku ne i lupas), bet as jo vistiek nepriimu kaip moters. Per daug jis vyriškas, netgi gerdamad hormonus. Visa laime ziauriai gerai sutinkam, tai nepyksta, kai aš automatiškai ją pavadinu JIS . Ir labai daznai taip gaunasi. Jis sako - tu gali biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 08, 09:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72376203" data-time="1552025808"><div><p>
Dekui, as irgi spravke turiu. Jus visas taip pat sveikinu.</p></div></blockquote><p>Net nepagalvojau,atsiprašau.
</p><p>.Šiandien kažkoks sadistas atsiuntė saldainių dėžutę,ant stalo radau,be jokio raštelio.Sėdžiu,žiūriu į dėžę,valią ugdau.</p>

Net tokiomis dienomis nieko sau neleidi?
Atsakyti
Su Kovo 8 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 03 08, 08:25)
O i koki kalejima tave sodintu? Vyru ar moteru?

buvo visokiu atveju, eme viena kart ir pasodino moteri i vyru kalejima, nes gydytojai pasirode, kad tai vyras doh.gif nes ji gere hormonus del kakzokiu ligu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 08, 09:11)
Moteru diena, tai moteru, bet tema tai apie vyrus.
Ar jus juos suprantate?

lotuliukas.gif ir ka mes vieni be kitu darytume
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 08, 09:25)
Vyru nesuprast atrodo normalu, bet as ir moteru daznai nesuorantu.. Matyt ne lytis labiau lemia mastymo skirtumus, o asmenybiniai skirtumai

koks balansas tarp vyriskos ir moteriskos energijos pas zmogu, vis mes visko turim.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 08, 11:29)
biggrin.gif i moterų.
Mano bendradarbė/is eina i moteru tualetus...bet as jo nepriimu kaip moters. Kai kartu dirbam,  tai mes pražvengiam visą dieną ir apsikabinam,  ir pasibuciuojam(aisku ne i lupas),  bet as jo vistiek nepriimu kaip moters. Per daug jis vyriškas,  netgi gerdamad hormonus. Visa laime ziauriai gerai sutinkam,  tai nepyksta,  kai aš automatiškai  ją pavadinu JIS . Ir labai daznai taip gaunasi. Jis sako - tu gali  biggrin.gif

Cia kazkoks kosmaras ta tolerastija. Rusijoje tai tokiu problemu nera, nes ten kiekvieno zmogaus problema atrodyti taip, kad nekiltu abejoniu, o ne versti kitus bijoti, kaip vakaruose.
Na anglu kalboje nors nelabai imanoma kazkaip ivardinti lyties tiesiogiai bendraujant, tik treciu asmeniu skirtumas. O lietuviu ar ypac rusu, tai net apie save kalbant reikia deklaruot...

Isivaizduokit situacija kai kokia Petrauskaite istekejus ir tapus Jonaitiene pradetu visiems grasinti teismais ir policija, kad ja kazkas pamirses Petraukskaite pavadino O ji jau turi metrikacijos spravke, kad ne senmerge
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 07, 17:50)
is kur apie ja suzinojai?

viešai nerašysiu. Galėsiu kada a/ž brūkštelt smile.gif
Atsakyti
Su mūsų diena, mergaičiukės biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 kovo 2019 - 11:48
QUOTE(cambala @ 2019 03 07, 19:10)
Nei vienas zmogus nemate Dievo. Aisku tau?
O tu matei. Nu haliucinacijos. Matei  kaip rasei, kazkur visatoj...Nu tau haliucinacijos.

ką čia nusišneki dabar? Pilna šnekančių, kad apsireiškė įvairiose vietose ir t.t.
Jei būtų niekas nematęs, tai iki 21 amžiaus, kai žmonės jau į kitas planetas skraido, niekaip nei vina religija tada nebeišliktų
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 08, 08:16)
Dekui, as irgi spravke turiu. Jus visas taip pat sveikinu.

bet pasas tai vyriškas ar jau ne? biggrin.gif
Atsakyti
Tai tikrai man tai keistas tas zmoniu noras priversti save kazkaip vadinti. As irgi pasakojau dirbau su tokiu vaikinu, nu jaunas labai dar 19, ir labai vyriskos isvaizdos, kresnas toks, dar nei hormonu negere jokiu, bet norejo, kad visi ji vadinu ja ir varda pasake moteriska, bet svarbiausia ne is pat pradziu o po kurio laiko, kai jau pripratau vadinti vyriku vardu, man tai kazkoks absurdas. Taip ir nevadinau jo moterisku vardu, nu ja, nu niekaip neapsiverte liezuvis man, matai normalu vyra pries akis ir turi vadinti moterim, doh.gif niekas nei is elgesio , nei is isvaizdos man jame vyro neprimine, iskyrus, kartasi, kad uzsidedavo liemenuka, nezinau ko ten prisikises ir moteriska ir dar per maza striuke doh.gif Nu ci aterapijos ale dalis, pirma pagyventi kaip moteris, paskui duoda hormonus gerti doh.gif planavo operacija ateityje ir hormonini gydyma...tik eiles Airijoje ilgos tiem dalykam...gal ir gerai....
o siaip sutarem su juo labai gerai, jis man net paatviravo, pasipaskojo apie jo kosmariska seima, mama kazkakokia ten trenkta pas ji....palei amaziu man i sunus tiktu, tai man kazkaip gaila jo buvo , geras siaip vaikis, bet labai truamuotas, depresinis toks, nemazai ir pagerdavo.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 08, 09:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72376203" data-time="1552025808"><div><p>
Dekui, as irgi spravke turiu. Jus visas taip pat sveikinu.</p></div></blockquote><p>Net nepagalvojau,atsiprašau.
</p><p>.Šiandien kažkoks sadistas atsiuntė saldainių dėžutę,ant stalo radau,be jokio raštelio.Sėdžiu,žiūriu į dėžę,valią ugdau.</p>

gal pikta stambi kaimynė, kad ir tu tokia pataptum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 08, 11:45)
viešai nerašysiu. Galėsiu kada a/ž brūkštelt smile.gif

gerai lauksiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 08, 11:41)
Cia kazkoks kosmaras ta tolerastija. Rusijoje tai tokiu problemu nera, nes ten kiekvieno zmogaus problema atrodyti taip, kad nekiltu abejoniu, o ne versti kitus bijoti, kaip vakaruose.
Na anglu kalboje nors nelabai imanoma kazkaip ivardinti lyties tiesiogiai bendraujant, tik treciu asmeniu skirtumas. O lietuviu ar ypac rusu, tai net apie save kalbant reikia deklaruot...

Isivaizduokit situacija kai kokia Petrauskaite istekejus ir tapus Jonaitiene pradetu visiems grasinti teismais ir policija, kad ja kazkas pamirses Petraukskaite pavadino O ji jau turi metrikacijos spravke, kad ne senmerge

Kazka gražaus šiandien gali pasakyti?
Atsakyti