QUOTE(given444 @ 2019 03 11, 17:37)
bet tai koks stresas galvoti, jei vyrai myli tik stangrumus ir plokstumus.
(mes/jus irg juos toleruojam/jat knarkiancius, alaus pilvus ir rukalius.)
esme - dvasia - vis tiek.
o dar labiau esme - harmonija.
turbut sis postas skirtas vel man.
cambala, negi tu stringus nesioji?

ar turi blitz uzpakali, nori pasakyti, be jokios apelsino zieves? ir forma gera, nenusedeta SM po 9 val i para?
o ginekologai nerekomenduoja stringu, fu fu - del viswokiu uzdegimu. lena ir lenda, isvaizduoju tie strngai i uzpakalio rieves, o sedmenu (moteru su stringais) ne vienos grazios nemaciau. nesportuoja moterys, tingi.
del zindanciu liemeneles? nezinau.
nebuvo patogiu man ne viena. papai verzdavos per tas skyles speneliams, E dydzio buvo krutys, randus ir ibrezas tik palikdavo. LSMU mane buvo pramine: Lolo ferari....kai gulejau su vaiku.
o medvilne, bambukas? - gi geris.
(mes/jus irg juos toleruojam/jat knarkiancius, alaus pilvus ir rukalius.)
esme - dvasia - vis tiek.
o dar labiau esme - harmonija.
turbut sis postas skirtas vel man.
cambala, negi tu stringus nesioji?

ar turi blitz uzpakali, nori pasakyti, be jokios apelsino zieves? ir forma gera, nenusedeta SM po 9 val i para?
o ginekologai nerekomenduoja stringu, fu fu - del viswokiu uzdegimu. lena ir lenda, isvaizduoju tie strngai i uzpakalio rieves, o sedmenu (moteru su stringais) ne vienos grazios nemaciau. nesportuoja moterys, tingi.
del zindanciu liemeneles? nezinau.

o medvilne, bambukas? - gi geris.
geriau, kai garzi dvasia, graziame kune

cia gal mane turejo omenyje, as sakiau pirkau nesenai liemenele zindanciom, cia rasiau, net labai patogias radau (lidle), medvilnines, o kai zinciau irgi patogiu neradau tada tai naudojau paparstus ,kai ne namie, o namuose, ir siaip niekad nenesioju.
O as stringus nesioju