Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 03 11, 17:37)
bet tai koks stresas galvoti, jei vyrai myli tik stangrumus ir plokstumus.
(mes/jus irg juos toleruojam/jat knarkiancius, alaus pilvus ir rukalius.)
esme - dvasia - vis tiek.
o dar labiau esme - harmonija.

turbut sis postas skirtas vel man.
cambala, negi tu stringus nesioji?  blink.gif  blink.gif
ar turi blitz uzpakali, nori pasakyti, be jokios apelsino zieves? ir forma gera, nenusedeta SM po 9 val i  para?
o ginekologai nerekomenduoja stringu, fu fu - del viswokiu uzdegimu. lena ir lenda, isvaizduoju tie strngai i uzpakalio rieves, o sedmenu (moteru su stringais) ne vienos grazios nemaciau. nesportuoja moterys, tingi.

del zindanciu liemeneles? nezinau. unsure.gif  nebuvo patogiu man ne viena. papai verzdavos per tas skyles speneliams, E dydzio buvo krutys, randus ir ibrezas tik palikdavo. LSMU mane buvo pramine: Lolo ferari....kai gulejau su vaiku.
o medvilne, bambukas? - gi geris.

geriau, kai garzi dvasia, graziame kune biggrin.gif

cia gal mane turejo omenyje, as sakiau pirkau nesenai liemenele zindanciom, cia rasiau, net labai patogias radau (lidle), medvilnines, o kai zinciau irgi patogiu neradau tada tai naudojau paparstus ,kai ne namie, o namuose, ir siaip niekad nenesioju.

O as stringus nesioju ax.gif medvilninius aisku, man jie patinka, kai uzsidedi kelnes, daug graziau. ir uzpakaliuskas visai mano garzus, bent taip vyras sako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 17:49)
nu tai aš tau ir sakau, kad per anksti susirgo, nenormalu
o tu?: nei dėl vyro, nei dėl vaikų, nei dėl išvaizdos, nei dėl darbo, nu dėl nieko smile.gif Bet nesvarbu, kad tu nepataikai, tai nieko nekeičia. Elgesys yra šlykštus, tad gauni atgal ir gausi, kol nenutilsi. Juk pati prisiprašei. Aš tave dešimt kartų dar Dievų temoje įspėjau: raminkis, valdykis, elkis kaip žmogus, o ne kaip parazitas (Lutuke liudininkė, jei ką). Bet tu tapai parazitu. Pati kalta. Sulaukjsi motinos likimo, patikėk. Visata parazitus traiško mirksiukas.gif

Kad kovo 8 čia visos sėdėjom, regis ne viena buvau biggrin.gif

6
Normalu zinok. kada seni zmines senatvej serga.

As ir niekur netaikau. Tik tu rasai, kad su diedu nesugyveni, kad pyksties pastoviai... kad tavo motina tav es neaugino, tevas bego nuo taves mazyyytes..
Sociopatija va kur pass tave...
Lutuke liudininke...😂😂😂. Dvi forumo klounes, is kuriu jau visos saiposi biggrin.gif .

Tu viena sm sedejai kovo 8 vakara. Kaip ir per NaujusMetus. Vargse. Gerai, kaip ciuciu turi ir sm 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 11, 18:39)
Gal gana? Ar tu visai proto neturi? Kiek galima apie ligas?  jeigu tiki tais savo elfais, tai patikėk, tikrai atsisuks ligų linksniavimas tau keturgubai, pradėk ruoštis jau dabar. Šlykštu žinok skaityti kai pradedat apie ligas, ypač apie žmones, kurių čia nėra ir apsigint negali.

Aš nepradėjau, atsisuks tam, kas pradėjo scenic.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 18:42)
nu va... unsure.gif o as noriu greito paparsto rezultato, neskausmingo  biggrin.gif

nebūna taip, sportas - tai skausmas, nes vis labiau reikia save spausti, kai jau raumuo pripranta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 19:05)
cia gal mane turejo omenyje, as sakiau pirkau nesenai liemenele zindanciom, cia rasiau, net labai patogias radau (lidle), medvilnines, o kai zinciau irgi patogiu neradau tada  tai naudojau paparstus ,kai ne namie, o namuose, ir siaip niekad nenesioju.

taigi visa jau maišosi, draskosi, šmeižia žmones, nu kaušė visiška. Prarastas žmogus. Jei nutiltų ir atgailautų, gal dar išsigelbėtų?

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 11, 17:37)
bet tai koks stresas galvoti, jei vyrai myli tik stangrumus ir plokstumus.
(mes/jus irg juos toleruojam/jat knarkiancius, alaus pilvus ir rukalius.)
esme - dvasia - vis tiek.
o dar labiau esme - harmonija.
o, vaiku auginime dalinames. nesu issekusi.  brunette.gif
viskam laiko yr.
net liubov-nikui.
turbut sis postas skirtas vel man.
cambala, negi tu stringus nesioji?  blink.gif  blink.gif
ar turi blitz uzpakali, nori pasakyti, be jokios apelsino zieves? ir forma gera, nenusedeta SM po 9 val i  para?
o ginekologai nerekomenduoja stringu, fu fu - del viswokiu uzdegimu. lena ir lenda, isvaizduoju tie strngai i uzpakalio rieves, o sedmenu (moteru su stringais) ne vienos grazios nemaciau. nesportuoja moterys, tingi.

del zindanciu liemeneles? nezinau. unsure.gif  nebuvo patogiu man ne viena. papai verzdavos per tas skyles speneliams, E dydzio buvo krutys, randus ir ibrezas tik palikdavo. LSMU mane buvo pramine: Lolo ferari....kai gulejau su vaiku.
o medvilne, bambukas? - gi geris.
o tai tu plastika, sintetika vartoji savo sventai intymiai vietai?
taip nemyli saves?
na, dar silkas...suprasciau....
cambala, ko tokia pikta....
jei tave myli vyras.... brunette.gif

Stringu nenesioju. Pantalonu ir zindanciu liemeneliu irgi.
Yra zinomu apatiniu zenklu medvilne su neriniais. Bet ten netilps tavo mmm palos..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 11, 19:06)
6
Normalu zinok. kada seni zmines senatvej serga.

As ir niekur  netaikau. Tik tu rasai, kad su diedu nesugyveni, kad pyksties pastoviai... kad tavo motina tav es neaugino, tevas bego nuo taves mazyyytes..
Sociopatija va kur pass tave...
Lutuke liudininke...😂😂😂. Dvi forumo klounes, is kuriu jau visos saiposi biggrin.gif .

Tu viena sm sedejai kovo 8 vakara. Kaip ir per NaujusMetus. Vargse. Gerai, kaip  ciuciu turi ir sm 4u.gif .

vyras prie kompo sėdėjo, dirbo, debile tu biggrin.gif

nuo tavęs tai jau seniai mamelė pabėgo, prieš 9 metus, pati ką tik rašei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 20:15)
Aš nepradėjau, atsisuks tam, kas pradėjo scenic.gif

Sunku suprast, kas pradejo. Bet protingesnis paprastai tas, kuris duoda durniui kelia.
Be to, ji is tavo ligu nesisaipe juk. Nes tu jauna sveika ir visokia ten. Ar yra kitaip nei save pateiki?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 11, 19:18)
Sunku suprast, kas pradejo. Bet protingesnis paprastai tas, kuris duoda durniui kelia.
Be to, ji is tavo ligu nesisaipe juk. Nes tu jauna sveika ir visokia ten. Ar yra kitaip nei save pateiki?

Ji šaiposi iš visko. Ir visiškai nesvarbu ar ji pataiko ar ne. Bet ji pradeda manimi, tęsia mano tėvais, baigia vyru, šuniu, darbu, išsilavinimu, kuo itk nori.
Aš turiu visas teises vadinti ją kaip noriu ir gelti jai ten, kur noriu. Jei tu skaitai, kad ji protinga, ji turi pabaigti, nes ji pradėjo. O jei ji durna, tai koks skirtumas, juk kaip tik gerai, dėmesio iš manęs gauna, ramiau gal miega, tipo mane suvartė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 17:49)
nu tai aš tau ir sakau, kad per anksti susirgo, nenormalu
o tu?

Nenormalu. Jei ziurint, kad jai vaidenosi kad jos sunu uzmuse kada jai buvo73, o tu 40 budama cia plesais kad dieva matei milzina ir kalbejai su huo, sm nariu vyru grozio klausei ...
Te, semmerge 4u.gif . Ryt eil registruokis pas psichiatrus. Nes diedo neturi, vaiku neturi, su galva tau nekazkas, o ciucius nenuves pas galvos daktara
Te 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 11, 19:18)

Be to, ji is tavo ligu nesisaipe juk.

Is ligu gali saipytis tik dvasinis invalidas.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 19:17)
vyras prie kompo sėdėjo, dirbo, debile tu biggrin.gif

Ta nusibezdzionavai is normaliu sm nariu? biggrin.gif
Tavo diedas juk sargas, tu ji "tai ismeti, tai priimi", " darbdave Tu"😂 kokie dar kompaii? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 20:20)
Ji šaiposi iš visko. Ir visiškai nesvarbu ar ji pataiko ar ne. Bet ji pradeda manimi, tęsia mano tėvais, baigia vyru, šuniu, darbu, išsilavinimu, kuo itk nori.
Aš turiu visas teises vadinti ją kaip noriu ir gelti jai ten, kur noriu. Jei tu skaitai, kad ji protinga, ji turi pabaigti, nes ji pradėjo. O jei ji durna, tai koks skirtumas, juk kaip tik gerai, dėmesio iš manęs gauna, ramiau gal miega, tipo mane suvartė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kazkada.maniau, kad tu protingesne, bet dabar manau, kad vienodos vis tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 19:17)

nuo tavęs tai jau seniai mamelė pabėgo, prieš 9 metus, pati ką tik rašei 4u.gif

Ne pabego, o susirgo. Jinai mane , kaip savo dukra pazista labai retai - 1 kart menesi.
Dar kazjas?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 11, 19:44)
Kazkada.maniau, kad tu protingesne, bet dabar manau, kad vienodos vis tik  4u.gif

Tipo mane priskaitai prie dvasiniu invalidu?
Nu ne, as bjauri, bet tikrai ne tokia...
Atsakyti
Nu bet jus ir edates.
Atsakyti
Given apie serialus, man labai patinka turkiski, labai patinka stebeti ju seimas, santyki tarp vyro ir moters, ypac grazus tas asisatvimo periodas, ta pagraba moteriai, merginai, tas begalinis vyru susivaldymas, seimos gyvenima, artimus rysius. As muset gyvenau Turkijoje praeita gyvenima lotuliukas.gif, man tokia artima ju kultura, net pvz prie stalo nemegstu valgyti, per ta Didingaji Amziu seriala rode, kad pietu stalai i Turkija atekliavo is Europos, o ten visi valge ant sofuciu su padekliukais ar ant grindu, kaip ir as valgau visa gyvenima biggrin.gif

O is holivudiniu labai patiko Luciferis, dabar laukiu naujo sezono, labai daug idomiu minciu sukele.

Sostu karu siek tiek paziurejau epizodu, bet daug vietu reikejo prasukti, slykstokas toks tarpais, bet siaip labai gerai atspindi musu pasauli, ir nuolatinius karus del valdzios ir kaip isnaudojami eliniai zmones.

Rusu dar paziuriu ivairiu geru buna serialu.
Atsakyti