QUOTE(given444 @ 2019 03 12, 09:41)
ne, nejauciu rmtai. as tik pasiuliau daugiau su vaikais pazaisti. net ir db atrasau trumpai. tau gi analogiskai sakoma, kad tu irgi kitiems kazka aiskini, bet juk pati negalvoji, kad kazka aiskini.

ar aiskini? analogiskai - ir as negalvoju, kad kazka kazkam aiskinu.
bet tu ikeldama nuorodas apie sveikata, KT, rukyma, atmeni? juk ir negalvoj kad kazka "aiskini, irodineji".
turbut mes nematome saves is sono.
o kas cia blogo, galiausiai kazka aiskinti irodineti?
argi mes cia nesedem kad kazko neaiskint? plepam *** laika uzmusti...apie nagu laka, siaip.
plepam, tarskinam klavisais, kad bile "nieko nepasakyt, ir nieko nieko nieko ginkdie neizeist, nesuzeisti".
man tik tu rupi kap drauge, siaip. vakar anoje temoje "debile" kazka pavadinai - todel ir sakau, SM atmosfera tave veikia, pradzoje taip nerasei, atskiritinedavai "sviesiam lygmenyje", o kasdien cia mirkdama tikrai tampi kaip cambala, tas zodynas.
monteverte vat suarsejo su cambala bendrama - nu kam, mergos, to reikia?
vel atrodo kad kvarksiu kaip sena varna?
bet velgi tavo teise rinktis. anskciau, ne "kviailiuke" nei "nusikalbek" nebudavo is taves girdeti. buvai sviesus zmogus, dabar gi tokia esi.
mes cia visos dalinames, kuom gyvenam, ka as jau cia privadovausiu pries burbancios keliamus kepsnius? ir visa jusu masini gyvenimo buda? as isvis outsaidere jauciuos ir man labai gerai nuo to.
Listeja, labai aciu, aukso vertes patarimai, tik del paskutino sakinio nesu garantuota.
Pirma
as neisizeidziu, ta reiktu aiskiai surpasti, nezinau kaip aiskiau pasakyti, nepykstu as cia ant nieko, nei delvienos postu neisizeidziu, rimtai, jei pradeciau sitaip reaguoti, tai koks tikslas butu cia bendrauti? man cia zaidimas daugiau, nei rimtas kazkoks bendravimas,ir jis duoda man peno mastymui. Su tom, kurios labai rimtai reaguoja stengiuosi nebendrauti. Kaip ir tos, kurios kliedi per daug jau
Antra, tu kokius metus laiko gal uzeini kas menesi ar reciau ir pirmas postas tavo buna, nu ka vel cia bendraujat, neturit draugiu artimuju, ko cia tiek rasot, eikit realu gyvenima gyventi, vel riejates, o kodel taip negraziai snekat, o kodel tu ja taip pavadinai, o tu ja taip, i tokia zinai mamos role maziem vaikam atsistoji.
Nu suprantu vienas toks postas, nu du, bet tai istisai ir man istisai rasai, o ko tu tiek cia buni, buk maziau, eik su vaikais pabuk ir t.t. Nu kaip tai gali buti neaiskinimas? tai kas cia?
Supranti taip rasydama, man( ar kitiem) sakai, kad as kazkokia berazumne, nemoku savo vaikais pasirupinti pati,nezinau ju poreikiu, nesuprantu, ka man gyvenime veikti, nesuvokiiu, kas man geriausia, nes gi man reikia pasakyti, normuoti, kazkokias veiklas, ar tikrai taip apie mane galvoji? jei ne, tai kam tie patarimai? as kazkaip, manau, esu pilno proto ir igali nuspresti, ka man su savo gyvenimu daryti.
kas kitiem atrodo ar vaidenasi del mano postu - tai atskira sneka, as gi nei tau, nei Mylimukei, nei Montevertei ar Burbanciai nieko panasaus nerasau, eikit darykti ta ir ta, gyvenkit taip ir taip. As rasau apie save, kas man idomu, kas man atrodo teisinga, pvz sakau, kad kt nesveika, kad seksas palaidas su daug partneriu negerai, bet tai niekam asmeniskai nesakau, o gal jus taip nedarykit, nustokit gerti hormonus- tai jau asmeninio pasirinkimo dalykas, jiem gal tu negeru pasekmiu reikia ju gyvenime, tai ju kelias, gal jiem kazka ismokti tik tiap galima, tai ju apsisprendimas, ir nei smergti, nei teisti, nei aiskinti ar stabdyti zmogu, mes niekas neturim teises. MES GALIME DISKUTUOTI APIE REISKINI, BET NEGALIME AISKINTI ZMOGUI KA DARYTI.
KAIP NEJAUSTI SKIRTUMO?
kad ir apie ta interneta , socialinius tinklus galima diskutuoti, kiek mes juo naudojames kiek ir kaip itakoja musu gyvenima, kokia zala/nauda, bet ateiti i foruma ir nuolat sakyti, o ko jus cia, o kodel taip bendraujat, eikit bendraukit gyvai, tai jau ne diskusija, tai asikinimas, kaip zmonem gyventi. Aisku, tu taip gali ir toliau daryti, bet jau i tokius postus nebeatskainesiu, jau tikrai nezinau ka sia tema daugiau ir aiskiau pasakyti.
paryskintas - ne , tai ne mano tikslai.
cambala- tai ne kazkoks zodynas, tikrai ne blogi zodziai pas ja beda, kaip beja ir pas Moonte, o mano postu visu neskaitai, tai gal taip ir atrodo, vartojau ir vartoju visokius issireiskimus, pagal pasnekova

ir nematau jokio Montevertes suarsejimo
Manim rupintis tikrai nereikia, su manim galima draugauti su manim galima diskutuoti, bendrauti, bet tikrai rupintis nereikia, as sugebu savim pasirupinti, nesu neigali, megstu tik lygiaverti bendravima, kai nereikia rupintis, o kai galima lygeverciai diskutuoti, dalintis patirtim, atrasti nauju idomiu dalyku, kai niekas neisizeidzia, kai adekvaciai priima informacija, kad ir kokia nauja ar neitiketina atrodo, kaip galima ta informacija is visu pusiu aptarti ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 12, 10:35)
Ziurejom ziurejom... serijos po seriju ir pilna nesamoniu kol visiskai pasidare aisku, kad tai beprasmiskas laiko svaistymas. Labai pasipiktinau ir nuo to laiko serialu nekenciu ir neziuriu.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 12, 09:59)
Serialai. Atradau labai neseniai. Tai daaaug ko nežinau

Esu iš tų, kurių neužkabino "sostų karai".
Patiko: Twin Peaks, Planuoju "Dingę" pažiūrėt. Užkabino "black mirror"-apie žmogaus sielos tamsumas ir šviesumas per technologijas pasiekia. Kažkiek "West world". "In treatment". "6 pėdos po žeme". Aš irgi ieškau kokių gerų serialų
Man irgi rekomendavo black mirror perziurejau pora seriju ir kazkaip labai slysktu paliko, nors perspejo, kad pirmos serijos gali buti atgrasios, kada gal paziuresiu toliau...
Patinka dar man geri detektyvai, rusu toks gana idomus yra
Нюхач
https://www.youtube....h?v=smn6nSSnk8g
Gana idomus kinas is keliu daliu yra, jei kas dar nemate.
Divergent
https://www.youtube....h?v=sutgWjz10sM
siek tiek fantastinis, bet ne koks perspaustas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 12, 12:00)
Ka reiskia patogus stringai? Siulas per sikna kaip buvo, taip ir liks.
Taip bet buna, kad jo nei nejauti, kai yra patogiai pasiuta, neaptempta, nu ne siulas , o juostele buna

thongs siaip jie vadinasi
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 12, 10:37)
Tai kas, kad esi karaliene, bet gyveni auksiniam narvely...
tai,kad taip nera

nu pvz dabar ziuriu Ранняя пташка, jumoristinis, nera ten kazkokiu vargsu ar turtuoliu, dabartinia laikai, bet yra tas grazus asistavimas, nepuolimas i lova is kart, draugyste, meiles augimas, susipazinimas ir aisku visokie nuotkiai ir t.t.
https://www.youtube....h?v=JE4AHoj_FHo
Yra ir rimtesniu, bet niekas ten tu moteru i jokius auksinius narvelius neuzdaro, aisku nesakau, kad tokiu kinu nera, bet tai ne visi tokie ir tokiu neziuriu.