Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 17:06)
Man saslyko jaau neleidzia ruosti, sako po tokiu saslyku actas eeina is burnos dar pora dienu

ka jus su ta mesa darot, kad actu po to duoda? blink.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 17:06)
senais neatmenamais laikais, atvyko  vyresnysis brolis pas mane pasisvečiuot. o aš tada įmušus ranką tokius skanius čeburėkiukus virdavau. sakau, supjaustyk man svogūną. supjaustė brolis. kruopščiai, rūpestingai, pusės milimetro  gabaliukais biggrin.gif

va va, mano tevukas irgi taip pjauste biggrin.gif juvelyriskai biggrin.gif as taip nemoku, gyvenime gal pora svogunu supjauscius tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 17:06)
Man saslyko jaau neleidzia ruosti, sako po tokiu saslyku actas eeina is burnos dar pora dienu

aš tai chaltura darau, su majonezu,- minkštučiai, švelnučiai šašlai būna. nors galiu ir tradiciškai. dabar manasis perskaitė straipsnį, kad su majonezu NEGALIMA, per naktį laikyti negalima, dar kažko negalima. blokuot tokius žurnaliūgas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 17:07)
As del technikos irgi nesuku sau galvos smile.gif veikia -ir gerai. O TV isvis neturiu.

Na as irgi TV nenaudoju, kaip TV o kaip monitoriu. (55coliu monitoriu sunku gaut) Tai viskas jungiasi, kaip prie monitoriaus, ir kompas ir SAT imtuvas (kas irgi LINUX pagrindu ir tvarkosi kaip kompas)

Tai va sakau, nieko nera pas moteris, dar girdejau filmus ziuri per laptopa.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 17:11)

agam, 13,3 coliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 17:09)
ka jus su ta mesa darot, kad actu po to duoda?  blink.gif

marinuodavau pora dienu vos ne gryname acte (per puse virintu).
Pirma karta suvalge, antra karta sake eiti su jais vienu adresu, kurio neminesiu
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 17:10)
aš tai chaltura darau, su majonezu,- minkštučiai, švelnučiai šašlai būna. nors galiu ir tradiciškai. dabar manasis perskaitė straipsnį, kad su majonezu NEGALIMA, per naktį laikyti negalima, dar kažko negalima. blokuot tokius žurnaliūgas biggrin.gif

taip, rene, su majonezu nesveika, kepant kazkokios medziagos issiskiria, reik marinuoti tik su zolem ir druska.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 17:12)
marinuodavau pora dienu vos ne gryname acte (per puse virintu).
Pirma karta suvalge, antra karta sake eiti su jais vienu adresu, kurio neminesiu

o viespatie dieve blink.gif kas gi mesa actu gadina? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 17:12)
agam, 13,3 coliu  biggrin.gif

Pas mane prie laptopo prijungtas 28 coliu monitorius, o prie kito - du maziukai po 23.

13 coliu tai gerai kur vaikstant mieste ar turistiniam

O filmam, koncertams jau 55 mazokas. Dar megom 3D ziuret, bet jau uzsidare Sky3D kanalas... tik atsiustus galima.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 17:07)
As del technikos irgi nesuku sau galvos smile.gif veikia -ir gerai. O TV isvis neturiu.

bile mikseris veikia, ledų gali susiplakt, ir gana tos technikos biggrin.gif
dar va kompas čia su jum pasirašinėt biggrin.gif
o tv pultelio nepaimu išvis į rankas, tik kai nuo stalo dulkes šluostau, paimu ir padedu. biggrin.gif nors manasis prisipirkęs ir kambary ir miegamam tv labai išmanių lenktų didelių už nežmoniškus pinigus. miegamam jo išvis nereikia, būtų sotu ir vieno. O reikės pasakyt, dukrai įkurtuvėms tegu atiduoda rolleyes.gif tik biesina ta nežmoniška raiška, kai kiekvienas gyvaplaukis, poros ir sporos ant nosies aiškiausiai matosi, grimas kaip kaukė atrodo, o dar kai nugrimuoja veidą rudai, o rankas palieka baltas ir kaklą, ausis, tai tik tai ir matau ir baisiuosi, nėra kada nė žiūrėti, ką rodo. rodė čia ponią buvusią agurkich, taip jau jei per seną teliką žiūrėtum, būtų normali mergina, bet kaip veidas grimuotas, rauplėtas, duobėtas, poros kaip krateriai, šlykštu žiūrėt buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 17:16)
O filmam, koncertams jau 55 mazokas. Dar megom 3D ziuret, bet jau uzsidare Sky3D kanalas... tik atsiustus galima.

svarsciau vienu momentu filmu ziurejimams TV nusipirkti, kad nuo kompo pajungti. Kokio dydzio rekomenduotumei, jei atstumas nuo sofos iki TV kazkur 4 metrai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 17:11)

idomucia, aš filmus per tlf žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 17:17)
  nors manasis prisipirkęs ir kambary ir miegamam tv labai išmanių lenktų didelių už nežmoniškus pinigus.

Nereikia jokio ismanumo. Turi buti tiesiog geras kokybiskas didelis monitorius. Prie jo jungi ismanu kompa ir SAT
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 14:00)
Kai verdi nepilną stiklinę kruopų didesniam ir nesvylančiam puode, įdedi truputį lydyto sviesto,- nei lipa, nei taškosi ir greičiau išverda. mirksiukas.gif
Ir mes visai ne bjaurios. Mes netgi labai mielis čia visos, ką Virgos poterių nebemoki? blink.gif

Rene tu nemirtinga. Tiek humoro ir pozityvo pas tave, kad pasikrauni visai dienai geru emociju. wub.gif
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 16:07)
Visur plaukus meta, kad slykstu, o katinai dar slapinasi.

Jau kazkur minejau... Kai man buvo 5 metai vienas katinas man idreske iki kraujo. Tai dabar mirtini priesai

Man rodos tu mirtinas priesas pats su savimi. mirksiukas.gif Arba isidirbineji cia rasydamas. Vienos zinutes buna tavo lb. protingos ir idomios. Bet su kitom zinutem, gali zmogu uzmusti. Ir skandinti nereikes. mirksiukas.gif Tik neuzpyk. Pirma zinute su sypsena skaityk.
P.s. Beje patinka tavo atvirumas. Ir vistiek bandau suprasti. Ar tu cia linksminies? Ar nuosirdziai bendrauji?
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 16:14)
taip, rene, su majonezu nesveika, kepant kazkokios medziagos issiskiria, reik marinuoti tik su zolem ir druska.
Papildyta:

o viespatie dieve  blink.gif  kas gi mesa actu gadina?  blink.gif

Nezinojau apie majoneza, bet girdejau, kad skanus salykai buna marinuoti vien su svogunais ir prieskoniais. Puse ant puses svogunu ir mesos. mirksiukas.gif
Atsakyti