QUOTE(cambala @ 2019 03 18, 16:38)
Turiu galinga auto, nes man patinka ir tiek. As gal kitaip netersiu gamtos. As gi nesaukiu cia kad zmones is auto islipa, nes gamta saugo
Todel tie ekologisk8 auto cia jums, saukiantiems, kad nerasinetumet nesamoniu kaip patogu trolike grustis.
Nerasei. Bet kam tada kaip kokiam paaugliui duodi pavairuot uzmiesty? Man kai buvo 12 tai brolis jau tevu masina pasiemes su draugais mane irgi paeme, vairuot mokino. Patiko nerealiai. Ir tavajam turbut patinka.
Cambla, gi sake, kad mokosi vairuoti. Nuvazeve nuosaliau treniruotis, nori paaerinti igudzius. Na as nebuvau paaugle, bet reikejo ir man to laiko tarpo, kad pasitreniruociau, pajausciau masinos gabaritus. Beje, sesdama i kita masina, as irgi linkusi su ja pavazineti ne mieste, o kur nuosaliau, velgi pajausti jos gabaritus, pajungineti begius, nes megstu mechanine pavaru deze ir t.t. ir t.t. Negi man reikia tau, turinciai vairavimo staza aiskinti.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 03 18, 16:41)
Nereikia rasinet veju, kad patogiau visuomeniniu transportu ir pestute nei but paciam sau seimininku ir nuo nieko nepriklausomu.
Tik tuek.
Mano mama irgi ta pati sako. Ir as kazkaip ja tikiu. Nors ji turi teises ir masina-automata. Ja vairuoja kai vaziuoja i sodyba, kapus, ar dar kur toleliau. O mieste, jai perdaug marokos su stovejimo aisktele.