Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 21:26)
Neturiu. unsure.gif gal žinai, kur jų gauti? rolleyes.gif

Zinau. Prasyk, pas zenta. mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien su vyru sukūrėm naują riešutų pavadinimą - piktinidijos biggrin.gif
mama davė kažkokį vakuumuotą daiktą, net nespėjau paklausti kas ir kaip. Maniau, kad riešutėliai tepti su medum, čėdžiau dar, nevalgiau. Šiandien ryte atsidarau, o gi ten nuo vakuumo taip sulipę atrodo, jie birūs, visai nesulipę biggrin.gif tai pasiėmėm juos šiandien vistiek ir niekaip nebežinom jų pavadinimo, tokie balti, maži, bet turi formą, kaip mini kiaušinukai. Pavadinimas žinojau, kad kažkoks kaip pušies (pine), kaip kokie kedro. Tai pavadinom piktinidijom, kad jau taip papiktino jie mane, kad visai nesaldūs ir nelipdyti smile.gif O pasirodo realiai jie kedrinių pinijų smile.gif
Atsakyti

Aš esu Vandenis, sausinukė

.Anūkiukai ateina,kai jiems yra laikas ateiti.Nieko nereikia prašyti, viskam savas laikas,bus kaip ten aukščiau yra numatyta.Na, dar galima prašyti gandro.Kol dar jie neišskrido. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 birželio 2018 - 21:42

Aš esu Vandenis, sausinukė

.Anūkiukai ateina,kai jiems yra laikas ateiti.Nieko nereikia prašyti, viskas bus taip, kaip ten aukščiau yra numatyta.Na, dar galima prašyti gandro.Kol dar jie neišskrido. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 birželio 2018 - 21:40
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 19:11)
tai va taip va su tom aukom kartais būna. ax.gif
manasis visada perka juodąjį šokoladą, kur ne mažiau 72 proc cacao, nes sveika la la. džiaugiuosi jo rūpesčiu, valgau, nors mano nosis tįsta į baltojo šokolado pusę biggrin.gif

Tai butent taip ir yra, rimtai labai nemegstu zmoniu, kurie aukojasi, tikliau isivaizduoja, kad aukojasi, kazka gero daro ir jei nera sventieji, tai dazniausiai didziausi egoistai, pilni puikybes, man jauciu nemaloniausias zmoniu tipas ir anksciau ar veliau primenantys, o as del taves tiek aukojausi arba as dle taves tiek padariau doh.gif ale ir tu dabar daryk lotuliukas.gif ...geriau lai del manes niekas nieko nedaro, lai save svisi ziurisi ir as laiminga busiu smile.gif jei tikrai zmogus gera daro, jis turi pamirsti, ka gero apdares ir neistiketi jokio atlygio... O geriausia, kai maziau stengtusi ta gera daryti, o ziuretu saves, nes su tais speliojimais daznai taip ir buna, spje vieni kitu tuos noros, neatspeja, paskui nesmagu sakyti, ir taip kankinasi vargsiukai..
as irgi zinau istorija apie avizine kose:
permiegojo pirma karta vaikinas pas mergina, ji jam isvyre avizines koses, tam nemalonu atssakyti, galvoja stengesi, ja matyt skanu, patinka gaminti, cia pirmas kartas, galvoja supyks, isizeis paskui, pradejo draugauti, ta ir toliau ta kose vire, jis valge, susizenijo ir taip visa gyvenima,sentveje issiaiskina, kad nei jai patiko ta kose, nei jam, o ji mane vsia gyvenima, kad jis ja labai mego lotuliukas.gif
Atsakyti
jus maisot aukojimasi su pastangomis kita suprasti ir del jo kazka padaryti, kas jums nesunku, o jam malonumas

Jus maisot aukojimasi su nesugebejimu sneketis, su kazkokias bendravimo kompleksais.

Aplamai sureiksminate zodzius. Aukojimasis kartais gali reiksti uzpakalio pajudinima, ir tai gali buti labai sunkus darbas.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 18:03)
sunku būtų tokią romantiką, kurią čia aprašei, besusikomplektuoti biggrin.gif tu čia gal dabar operaciją "Y" žiūri ir prisiminei biggrin.gif
iš lėkščių valgom. su šakutėm biggrin.gif
tas tavo klausimas man priminė mano šaunuolį. pasiėmiau per pusryčius sykį aš blyną į rankas, padariau iš jo tokį lovelį, uždrėbiau obuolienės ir atkandau. jis taip pašiurpo, sako, važiuosim gi pas bagotą draugą į prabangų balių, o tu nemoki valgyt peiliu šakute  blink.gif  blink.gif  slapta info visiems vyrams: aš moku valgyti su peiliu ir šakute ir žinau, kada galiu apsieiti ir be jų, o kada jau nederėtų biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gerai, kad nuosirdus ir garsiai pasake, galejo tyliai pagalvoti, vaje kokia laukine parsivedziau lotuliukas.gif
as pica darbe valgydavau su rankom, tai virejai dziaugdavosi, sako va taip reikia valgyti pica lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 06 28, 19:21)
Ar dar nereikia melynu krasciuku ant leksciu?  mirksiukas.gif  blink.gif Toks posakis budavo, kai zmogus nezinodavo ko nori, tai atsakymas budavo: Ar nenori (to ar ano)ant lekstutes, su melynu krasteliu?

Rene, na kaip smagu tave skaityti. Jei tu su saviskiu, taip bendrauji, manau jis turi buti lb. laimingas.  wub.gif

pas mus sakydavo, ar migdolu pieno nenori, maniau kazkoks stebuklingas dalykas, o pasirodo visai elementarus gerimas lotuliukas.gif

tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 28, 22:15)
<p>Na,jau ne.Troškinį suvalgė, ledus suvalgė, uogas nusiaubė, visą laistymo vandenį ištaškė, gana gi.Svečiai geriausi tada kai išeina.
</p>

Aš - myliu vaikus. Ir savus, ir ne savus. Būtų buvusi galimybė - visa futbolo komanda namie bėgiotų.
Va, pažiūriu į sesers vyro šeimyną ir lengvai pavydu: 9 mūrai ąžuolai ir viena dukra. O pas mane kas? Du. Vienas jau savo gyvenimo vagą aria, kitam dar kelią parodyti reikia. Tai ir tarkuotų vyriausia: “ nereikia man daugiau vyrų, tėvo, tavęs ir tavo brolio soti esu; duok man anūkę”. Tai kai tik apie anūkus kalbos pasisuka: “žinau žinau, anūkʔ.
O kai su mažiausiu vaikščiojau, dar nežinojau kas, teko lankytis pas genetikus ( amžius tipo ne tas, per sena matote ), tai anie išdidžiai pranešė, kad vaisius vyriškos lyties. Vyras tada kažkur išvykęs į komandiruotę buvo, teko informaciją SMS nusiųsti. Gavau atsakymą: “padariau viską ką galėjau, stengiausi; bet gavosi kaip visada”.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 28, 23:12)

Gerai, kad nuosirdus ir garsiai pasake, galejo tyliai pagalvoti, vaje kokia laukine parsivedziau lotuliukas.gif

o mane tai stebina, kad lietuvis taip pagalvojo. Na, but pagalvojes koks svedas ar vokietis, tai suprast galima, gal jie aplamai nezino ar Lietuvoj zmones tas sakutes ir peilius bent mate yra. O cia, tautietis ir tokios mintys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 28, 19:49)

Uzsieny as praleidziu kiekvienais metais 4-6 men. Visko prisiziuriu. Tikrai ten vyrai kokie tai... lyg moteru deficitas butu.

Normaliu taip deficitas, ten pastrojina juos . Cia gamintis sau valgi ar tvarkytis namus, net jei zmona nedirba yra visiskai vsiiska normalu, net klausimas nekyla jiems. Kazkada irba parduotuveje trumpai, po darbo bendradarbis perkasi ta toki pagamint amaista, kuri tik pasildyti reikia, zinau kad jo zmona namie su vaiku, klausiu tai ji tau negamina, sako ne nu baik, ji gi musu vaikeli priziuri lotuliukas.gif kiekveinai po Idomucia ir greit isaukletu cia visas lotuliukas.gif o ir is isvaizdos ,iasku yra ir labai graziu, bet tai tos grazios tiek ispuike... daug tai su virsvoriu tokiu nemenku, nelabai isvaizdzios, man kas keisciausia tai buna moters klubai uz pecius siauresni, keistai atrodo kazkaip...skonio nelabai turi ypac jaunesnes, o lietuves gi dauguma labai elegantiskos, visas pasipuose, net siuksles nesdamos i lauka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 28, 23:14)
o mane tai stebina, kad lietuvis taip pagalvojo. Na, but pagalvojes koks svedas ar vokietis, tai suprast galima, gal jie aplamai nezino ar Lietuvoj zmones tas sakutes ir peilius bent  mate yra. O cia, tautietis ir tokios mintys  unsure.gif

as jau sakiau, man aplamai is visko ji si lietuvi mazia panasus, nu kiek tu leituviu vyru ekes rupinasi? vaikais dar dar pabendrauja ,alimentus sumoka, o va kad taip seimyniskai, enlabai cia daugiau is azijos taip zmone sveini kitais rupinasi..gal kokio kraujo turi lotuliukas.gif kaip ir mano vyras labai i lietuvi nepanasus, bent isvaizda, vaikysteje su cigoniuku maisydavo nors siaip gryniausias lietuvis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 28, 23:20)
kiekveinai po Idomucia ir greit isaukletu cia visas

neziureciau i toki, net jei paskutinis vyras zemej butu. O jei su tokiu i negyvenama sala patekciau, tai geriau nusiskandinciau nei jo pastovaus zliumbimo del ex klausyciausi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 28, 23:20)

as jau sakiau, man aplamai is visko ji si lietuvi mazia panasus, nu kiek tu leituviu vyru ekes rupinasi? vaikais dar dar  pabendrauja ,alimentus sumoka, o va kad taip seimyniskai, enlabai cia daugiau is azijos taip zmone sveini kitais rupinasi..gal kokio kraujo turi lotuliukas.gif

as irgi kiek skaitau apie jos vyra, tai negaliu patiket, kad lietuvis blink.gif Gal lietuviu tik apsimeta (kazin kodel?), kaip mano katinas suni vaidina.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 28, 23:12)
Aš - myliu vaikus.

as irgi. Ypatingai su grietines padazu essen.gif lotuliukas.gif
cia as taip vis broliui sakau, kad jo vaiku aukle netapt. Nes ten laukiniai, greit mano nervai pakriktu. Visai kas kita drauges vaikai. Neisivaizduoju kaip visus mylet galima.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 19:54)
Kokia cia dar auka? Jus manot, kad esu MB auka? Moterims priesingai atrodo...
Tai ne auka o kitokios zaidimo taisykles.
Kur jautiesi visumos dalimi. SUgebi pagalvot apie save, sugebi apie antra puse. Prroblemos tai tiesiog patikslinti detales, kas tikslingiau is bendro gyvenimo tasko.
Viskas bendra. Tai juk tik du mylintys zmones, o ne koks kolchozas.
Jus egoiste ir aplamai nezinott ka reiskia myleti. Ta jus irodot spresdama problemas. Iskaitant  ta atsibodusi klausima... smile.gif
As nematyciau tikslo jus nei mylet, nei del jusu kazka daryt, jei jau tokia. Pradeciau kieta santaza ir spaudima, nes zinociau, kad tokiu surasti galima ir da geresniu.
Jus manot, kad negalima buti kietesniu egoistiskesniu ir ciniskesniu. GALIMA.

taip jei statai kita i pirma vieta, reiskia aukoji save. Kunas musu vienas ir juo riekia pasirupinti pirmiausia, kad neapkraut nasta kitus. mirksiukas.gif
nu kazkaip nelabai man ir reiktu, kad jus mane myletumet lotuliukas.gif nejauciat? O jei buciau vienisa ir koks vyras kazka panasiai mastytu ar elgtusi, butu pasiustas toli toli... lotuliukas.gif kodel jus taip susireiksmines?

galima visiskai ramiai pagalvaoti ir apie save ir antra puse, ir vaikus ir tevus ir kitus dar ,kas trukdo, tik nereikia kitu statyti i pirma vieta, tokia mano filosofija, nes tik as zinau, kas man geriausia ir as gebu savim pasirupinti, ne kitas, ir kiti lai savim rupininasi, tik vaikais reikia pasirupinti, o visa kita, jei kam reikia pagalbos kalbeti moka, taip pat jei nori nudziuginti , aisku sugalvoji kas kam patinka, bet tai negalvoji kas diena, dabar MB nori gerti atnesti jam vandens, o dabar as ji pamaitinsiu, paskui migdysiu, kas jis neigalus, kudikis ar kas?lotuliukas.gif

Siaip gal musu nesusisnekejiams kyla tik del zodziu ir virtualaus bendravimo, nors pamatine ideja skiriasi, as manau, kad zmogus pats sau turi buti pirmoje vietoje, ne pasikelimo ar puikybes prasme, bet apsirupinimo, kuno poreikiu uztikrinimo, nes ju niekas kitas geriau nejaucia, nei pats, pats turi pavalgyti pasirupinti, kad netrokstum, pasirupinti, kad nesaltum, jei nesi vaikas tikrai niekas nesokines nuolat apie tave, ir tai vaiksu mokau savarankiskumo nuo maziuku, kad jaustu, akda isalke, kada susale, kad moketu savim pasirupinti, o kai pats esi sveikas, apsirupines tada gali ir kitu pasirupinti , pradziuginti.
Is to, ka jus pasakojat - tai daznai kyla daug pretenziju, priekaistu, isizeidimu, ir nepaykanta jusu ex, nes ji jum privalejo kazka, jus nesuvokiat ,niekaip ir nenorit suvokt, kad niekas jums nieko is vis neprivalo. Bet itariu, jau sakiau ne karta , negavot is mamos daug meiles, ir dabar ta atsakomye perkeliat ant moteru ir tiek.
Atsakyti