QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 12:09)
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 25, 12:07)
nu
žiū, kiek išsiaiškinom apie mane, ir IQ lygį, ir apie vyrą, ir apie šunį, ir apie vaikus-Monteverte verkia kamputyje su savo galiomis 
Per daug pasakojaisi apie save savo laiku.
Niekam seip tu nwidomi. Senstancios stervos/nimfomanės nelabai kam patrauklios. Kiek nori gali jos lygintis savo dantis ar statytis silikoninius papus - idomesnes netaps
Ilsėkis ir toliau kamputyje.
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 25, 12:10)
kokios dar reakcijos?
čia gi forumas, platforma pokalbiams, tai jei komentuoji - atsakau. Gatvėje, jei užklaustum ko, irgi atsakyčiau, aš mandagus žmogus. Bet tai nereiškia, kad tu man pataptumei įdomi kaip asmenybė.
Ar aš tavęs ko klausinėju pati, domiuosi? Ne, nes pasikartosiu - dzin, pilka ir neįdomi esi
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 12:12)
kokios dar reakcijos?
čia gi forumas, platforma pokalbiams, tai jei komentuoji - atsakau. Gatvėje, jei užklaustum ko, irgi atsakyčiau, aš mandagus žmogus. Bet tai nereiškia, kad tu man pataptumei įdomi kaip asmenybė.
Ar aš tavęs ko klausinėju pati, domiuosi? Ne, nes pasikartosiu - dzin, pilka ir neįdomi esi
Tu paziurek kaip ji prazydo, kai demesio gavo - rąštai liejasi per kraštus
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 25, 12:11)
Per daug pasakojaisi apie save savo laiku.
Niekam seip tu nwidomi. Senstancios stervos/nimfomanės nelabai kam patrauklios. Kiek nori gali jos lygintis savo dantis ar statytis silikoninius papus - idomesnes netaps
Tikiu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 12:12)
kokios dar reakcijos?
neįsivaizduoju, ko tu galėtum manęs klausti, IQ lygiai gi ne tie
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 25, 12:17)
na išties, tu jau pasirodei savo lygį apie Velykas rašydama
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 12:28)
nepyk, neužfiksavau, bet neabejoju, tai tau buvo svarbu
Montekrista dabar savaitę švytės - dėmesio gavo mamkose
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 25, 12:33)
Bijau, kad neteks, vėl pasinersiu į realybę, neturiu čia tiek laiko sėdėt kaip jūs
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 25, 12:29)
koks ten svarbu? kad jau čia sėdi ir smirdi, tai ir matom tave tiek, kiek pateiki save, o pateiki save išties siaurai
As taves ne to klausiu. Vienas chirurgas.....is tukstanciu kitu neigaliu 95kemiaciu... Nereikia cia man saldziu pasakeliu. Konkreciai atsakyk koks tikslas ilgai ir nuobodziai gyventi, kai tau kiti turi subine plauti?
Bet tai kaip tu nesuvoki,kad nuo gyevnimo budo ir priklauso koks tu busi senatveje ar ligonis neiglaus ar sveikas ir zvalus, as bendravusi su ilgaamziais ,kurie sveikesni uz kai kuriuos jaunus, tai ko jiem negyventi?
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 12:37)
koks ten svarbu? kad jau čia sėdi ir smirdi, tai ir matom tave tiek, kiek pateiki save, o pateiki save išties siaurai 
tai tu juk turėtum viską kiaurai matyt, ką? Žvbaigždės ten ir visa kita... pasistenk gi
ok, reikia išlėkt, ateis cambala, galėsit rimčiau plaukus pasipešiot