Neneigiu. Sakau kad ligos nesirenka zmoniu nei pagal svori, nei pagal amziu. Jus cia pasakas sekat, kad svoris turi tam didelia itaka. Nerv7 sistema turi didziausia itaka, o ne šiknos plotis.
Man pvz turi apatinės dalies plotis didelę įtaką.Aš noriu vilkėti sukneles, o ne maišus,noriu figūrą išryškinančios suknelės o ne kažkokio skarmalinio sluoksniuočio.Ką dabar labai rekomenduoja dėvėti apkūniom.O esi patenkinta savo figūra, tada ir nervų sistema būna stabili.
Nesuprantu kaip galima pastoviai noret est. Jei tokia problema yra, tai tokuais momentais vandeni gerkit, o ne aiskinkit kaip grazu ir koks sveikas yra 120 kg zmogus.
Jei nesi niekados rūkiusi, tai ir nesi jautusi patalogiško alkio.Ir niekada nesuprasi,ką reiškia būti pastoviai alkanai. Aš,kai padėjau cigeretę,tris metus kariavau su alkiu.Žinoma, tada ir papildomo svorio prisiauginau, tarsi netyčia, premijuodama save saldumynais.Niekam to nelinkiu patirti.Bet, va turiu papildomus kg, turiu su kuo kariauti.
niekada gyvenime nesilaikiau, nereikėjo. Va sveikiau maitintis tai man reikėtų, reikėtų, bet kažkaip valios nerandu dar
Papildyta:
negerai darai, po 18 nevalgydama. Vioskas ok, jei miegoti eini 22 vėliausiai. Tada nuio 18 nevalgyt ok. Bet jei vėliau eini miegoti-nesąmonė
Kaip tau gera,kad nereikia jokių dietų.Pas mane polinkis yra tukimui.Figūra obuoliuko tipo, tai įsivaizduoji, kur tie velnio lašiniai nutupia.Tik atleidžiu vadeles ir jau žiūrėk turiu kg pliuso.Jei leisčiau sau viską,tai ne obuoliukas būčiau, o arbūzas.
Miegoti einu labai anksti.Per dieną taip nusikalu,kad ir devynių vakaro vos sulaukiu.Bet, keliuosi penktą.Žiemą miegu ilgiau, iki kokių septynių, ir tai jei į darbą tą dieną nereikia.