Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 19:55)
Labai gali būti, kad nuo rytdienos laisvesnė būsiu šia prasme, tai nenorėk, kad ant tavęs pademonstruočiau mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 20:05)
Negaliu gincytis, D  braska per siules lotuliukas.gif
Papildyta:
Nusipirkau dvi sukneles siandien  wub.gif  viena tokia samanu lengva kaip vejas, kita sexy bordo  rolleyes.gif

aš apie samaninę irgi svarstau
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 20:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

šiaip tai nejuokinga rolleyes.gif
cambalinei pvz. manau nelabai ir bejuokinga ax.gif nors tai ir smulkmė, bet visada galima daugiau
Atsakyti

Neneigiu. Sakau kad ligos nesirenka zmoniu nei pagal svori, nei pagal amziu. Jus cia pasakas sekat, kad svoris turi tam didelia itaka. Nerv7 sistema turi didziausia itaka, o ne šiknos plotis.

Man pvz turi apatinės dalies plotis didelę įtaką.Aš noriu vilkėti sukneles, o ne maišus,noriu figūrą išryškinančios suknelės o ne kažkokio skarmalinio sluoksniuočio.Ką dabar labai rekomenduoja dėvėti apkūniom.O esi patenkinta savo figūra, tada ir nervų sistema būna stabili.

Nesuprantu kaip galima pastoviai noret est. Jei tokia problema yra, tai tokuais momentais vandeni gerkit, o ne aiskinkit kaip grazu ir koks sveikas yra 120 kg zmogus.

Jei nesi niekados rūkiusi, tai ir nesi jautusi patalogiško alkio.Ir niekada nesuprasi,ką reiškia būti pastoviai alkanai. :( Aš,kai padėjau cigeretę,tris metus kariavau su alkiu.Žinoma, tada ir papildomo svorio prisiauginau, tarsi netyčia, premijuodama save saldumynais.Niekam to nelinkiu patirti.Bet, va turiu papildomus kg, turiu su kuo kariauti.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 20:14)
Esu kelis kartus pridejusi viena dydi. Persikrausciau i nauja sali, pradejau skaniai gamint ir est. Ka pasidarau vakarienei ir pietums, suedu vakare. Ir ne tortus, o pvz ryzius su troskintom darzovem. Nom nom. Ir priaugau svorio. Meciau est - svoris nukrito. Nebuvo daug, kokie 5-6 kg manau, bet buciau edusi, buciau toliau didejusi.</p><p></p><p>Aisku su amziumi kinta medziagu apykaita, bet tu gi nepriaugai 30 kg. </p>

22 kg, kai pries 4m, nei 1 kg negalejau piraugti, nei 1.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 18, 21:05)
Jei nesi niekados rūkiusi, tai ir nesi jautusi patalogiško alkio.Ir niekada nesuprasi,ką reiškia būti pastoviai alkanai. verysad.gif Aš,kai padėjau cigeretę,tris metus kariavau su alkiu.Žinoma, tada ir papildomo svorio prisiauginau, tarsi netyčia, premijuodama save saldumynais.Niekam to nelinkiu patirti.Bet, va turiu papildomus kg, turiu su kuo kariauti.
</p>

tai,kad ir nebutina mest rukyti, as ir nerukiusi vis agyvenima iki paskutiniu keliu metu beveik nuolat alkana budavau, beveik soties nejausdavau, aisku ne kazkaip baisiai, bet pavalgau i rvel galiu valgyti, beveik nuolat smile.gif jau jauti,akd nebetalpa i pilva sustoji, bet to soties nebuvo tokio kaip dabar, dbar suvalgau sumustini ir jau privalgiusi biggrin.gif
Kiek skaiciau tai irgi su kazkokiais hormonais surista, dabar nepamenu mintinai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 18:55)

Labai gali būti, kad nuo rytdienos laisvesnė būsiu šia prasme, tai nenorėk, kad ant tavęs pademonstruočiau mirksiukas.gif

O tai ryt vel pas tave atostogos? Vel labai leisi idomiai laika skaiciuodama nariu zinutes? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 19:43)

šiaip tai nejuokinga rolleyes.gif
cambalinei pvz. manau nelabai ir bejuokinga ax.gif nors tai ir smulkmė, bet visada galima daugiau

Labai juokinga biggrin.gif .
Pora dieneliu istverei be savo sizofreniniu kliedesiu, galvojau jau pas psichiatra apsilankei, vaistukus geri. O pasirodo ne.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 18, 20:05)

Jei nesi niekados rūkiusi, tai ir nesi jautusi patalogiško alkio.Ir niekada nesuprasi,ką reiškia būti pastoviai alkanai. verysad.gif Aš,kai padėjau cigeretę,tris metus kariavau su alkiu.Žinoma, tada ir papildomo svorio prisiauginau, tarsi netyčia, premijuodama save saldumynais.Niekam to nelinkiu patirti.Bet, va turiu papildomus kg, turiu su kuo kariauti.
</p>

Viena karta jaunustej pabandziau - nepatiko.
Todel nesuprantu kaip galima but pastoviai alkanai.
Jei jau taip, tai linkiu atsikratyti ko nenori.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 16:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72454495" data-time="1560862939"><div><p>Skaitau ir galvoju - vargšės pavyduolės, kaip joms abydna kad storuliu vyrai myli savo zmonas, o pavyduolems tenka istisai ant dietu sedeti, kad ju diedams ant ju stovetu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Garsiai saukiat, kuri dietos laikosi. A?
</p><p>As tai nesilaikau dietos. Sveikai maitinuosi, nes tada gerai jauciuosi.  Ir to pasekoje svoris neauga. Surprise, suprise.
</p>

niekada gyvenime nesilaikiau, nereikėjo. Va sveikiau maitintis tai man reikėtų, reikėtų, bet kažkaip valios nerandu dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 18, 17:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72454587" data-time="1560867015"><div><p>Visos kurios yra piktos yra nedaėdę vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gryna teisybė,ypač po 18 val.kai jau nebepageidautina valgyti,ir kai kas nors po šaldytuvą kuičiasi,o aš tik su arbatos puodeliu sėdžiu.Mano valia būtų,šaldytuvą užminuočiau,o dar geriau virtuvės duris.</p>

negerai darai, po 18 nevalgydama. Vioskas ok, jei miegoti eini 22 vėliausiai. Tada nuio 18 nevalgyt ok. Bet jei vėliau eini miegoti-nesąmonė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 19:54)
Nu ne kvailyste, jei negirdejai pasidomek susilaikymas nuo maisto ilgesni per para pvz jei pavalgai 6 vakare , valgai 12 per pietus pirma karta, pvz Mano mama taip 10 kg numete. Yra visas mokslinis paaiskinimas tam, tik ne visiem matomai tinka ir tiek.

Nu bet tai pilvas atsirado ne po gimdymo, o po mazdaug 6 m po jo  biggrin.gif Aisku nuo gimdymo issitampe, dar man veina scezaris atliktas tas irgi ne i nauda pilvui, ir augant svoriui ir ten priaugo ko nereikia, bet tai faktas, kad svoris liko ne po gimdymo ir ne nuo p[er didelio valgymo.

aš valgau labai dažnai, man staigiai būtų bloga, jei tektų valgyti tik tris kartus per dieną. valgau dažnai, po mažiau. Ir kas, kad numetė? Svarbu vėl nepriaugti, ir kad tai taptų gyvenimo būdu. nes visos trumpalaikės dietos ir susilaikymai yra š..., jei netampa gyvenimo būdu.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 22:19)
22 kg, kai pries 4m, nei 1 kg negalejau piraugti, nei 1.
Papildyta:

tai,kad ir nebutina mest rukyti, as ir nerukiusi vis agyvenima iki paskutiniu keliu metu beveik nuolat alkana budavau, beveik soties nejausdavau, aisku ne kazkaip baisiai, bet pavalgau i rvel galiu valgyti, beveik nuolat smile.gif jau jauti,akd nebetalpa i pilva sustoji, bet to soties nebuvo tokio kaip dabar, dbar suvalgau sumustini ir jau privalgiusi  biggrin.gif
Kiek skaiciau tai irgi su kazkokiais hormonais surista, dabar nepamenu mintinai.

priaugai 22 kg??????????
Atsakyti

niekada gyvenime nesilaikiau, nereikėjo. Va sveikiau maitintis tai man reikėtų, reikėtų, bet kažkaip valios nerandu dar biggrin.gif
Papildyta:
negerai darai, po 18 nevalgydama. Vioskas ok, jei miegoti eini 22 vėliausiai. Tada nuio 18 nevalgyt ok. Bet jei vėliau eini miegoti-nesąmonė smile.gif

Kaip tau gera,kad nereikia jokių dietų.Pas mane polinkis yra tukimui.Figūra obuoliuko tipo, tai įsivaizduoji, kur tie velnio lašiniai nutupia.Tik atleidžiu vadeles ir jau žiūrėk turiu  kg pliuso.Jei leisčiau sau viską,tai ne obuoliukas būčiau, o arbūzas. :blink:

Miegoti einu labai anksti.Per dieną taip nusikalu,kad ir devynių vakaro vos sulaukiu.Bet, keliuosi penktą.Žiemą miegu ilgiau, iki kokių septynių, ir tai jei į darbą tą dieną nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 19, 08:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72454914" data-time="1560920011"><div><p>niekada gyvenime nesilaikiau, nereikėjo. Va sveikiau maitintis tai man reikėtų, reikėtų, bet kažkaip valios nerandu dar vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
negerai darai, po 18 nevalgydama. Vioskas ok, jei miegoti eini 22 vėliausiai. Tada nuio 18 nevalgyt ok. Bet jei vėliau eini miegoti-nesąmonė vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Kaip tau gera,kad nereikia jokių dietų.Pas mane polinkis yra tukimui.Figūra obuoliuko tipo, tai įsivaizduoji, kur tie velnio lašiniai nutupia.Tik atleidžiu vadeles ir jau žiūrėk turiu  kg pliuso.Jei leisčiau sau viską,tai ne obuoliukas būčiau, o arbūzas. blink.gif
</p><p>Miegoti einu labai anksti.Per dieną taip nusikalu,kad ir devynių vakaro vos sulaukiu.Bet, keliuosi penktą.Žiemą miegu ilgiau, iki kokių septynių, ir tai jei į darbą tą dieną nereikia.
</p>

svarbu, kad žinodama polinkį jį reguliuoji smile.gif Mano kolegė tokio sudėjimo, mažesnė, visą gyvenimą žiauriai sportuoja ir žiūri ką valgo-ne dietų laikosi, o tieisog sveikai ir saikingai maitinasi, jokių saldumynų, ničnieko, nes žino, kas bus - po gimdymų kai grįžo į darbą, jos nepažino pro šalį einantis kolega, tai jai buvo galingas spyris susiimti. jei ji valgytų tiek kiek aš ir taip-ji būtų tikrai stora. Va taip, ne vienodas startas kiekvienam duotas, bet galimybės save valdyti yra duotos kiekvienam. O mano giminaitė, mano metų, dieve padėk, ar stačia, ar gulsčia-tokia pat apimtis, arbūzas. ir nieko nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 19, 07:53)

priaugai 22 kg??????????

Tiek priaugt is niekur nieko lyg tikrai gaki but koks sutrikimas hormoninis. As maziau oriaugau bet manau dasidejo kompleksiskai ir tai, kad KT geriu. Nes hormonu balansas tikria pasikeite, dariau tyrimus ne karta,.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 19, 09:35)
Tiek priaugt is niekur nieko lyg tikrai gaki but koks sutrikimas hormoninis. As maziau oriaugau bet manau dasidejo kompleksiskai ir tai, kad KT geriu. Nes hormonu balansas tikria pasikeite, dariau tyrimus ne karta,.

Žiūrint per kokį laiko tarpą, bet tai jau viršsvoris greičiausiai, ir tas nėra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 19, 09:37)
Žiūrint per kokį laiko tarpą, bet tai jau viršsvoris greičiausiai, ir tas nėra gerai.

Nebutinai, jei zmogus labai kudas, tai tie kg gali likt normos ribose vis tiek
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 19, 10:11)
Nebutinai, jei zmogus labai kudas, tai tie kg gali likt normos ribose vis tiek

na gal gal, nežinau to. Bet pamenu kaip nėštumo metu 9-12 kg priaugus buvau, nu jomajo kaip sunku, guosdavausi, kad greitai vėl stikinėsiu, nes tas svoris man jausdavosi, į 5 aukštą pas mamą kai eidavom, vyras už šikinės stumdavo biggrin.gif
Atsakyti