Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 01, 20:55)
jeigu turec vyra, kuris visus islaikytu, tai taip ir daryciau - idomus darbas puse dienos. dabar deja idomiai tenka dirbti visa diena minimum, daznai ir virsvalandzius  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

butent tai ir eina kalba, kad nelavinami smegenys ilga laika atrofuojasi. aisku i vezias galima grizti, gi ne su visam atrofuojasi, kitaip visos i psichuske keliautu po motinystes biggrin.gif

nesupratot mirksiukas.gif motinyste cia ne prie ko, aplamai nesusije dalykai buvo su tiksliaisiaisiais mokslais mano gyvenime ir darbai ir tiek, jei buciau dirbusi ka dirbau seniau, i jokias vezias gristi nereiketu, bet pradejau dirbti restorane padaveja, nes buvo paprasciausia susirasti, tai sis darbas tikrai bukina, i ji gristi nereikejo nei jokiu pastangu, bet pagalvojau, kad jei ilgiau pradirbsiu tai man sakes, visa laime dar su zmonem pabendrauti o siaip , mechaniskas pasikartojantis visiskai bukinantis darbas lotuliukas.gif
Jus tikrai motinyste bukino? bigsmile.gif neisivaizduoju rimtai, ka, kaip reikia daryti, kad tai atsitiktu bunant su vaiku. Juk tiek naujo reikia ismokti, tiek ziniu sukaupti ir toliau mokytis nuo cheminiu ingrediantu iv produktuose, iki ligu , ju simptomu, vaiko raidos, ugdymo, mokymo, esi ir vireja ir technologe, ir aukletoja ir mokytoja... ai pale jus tada darzeliu aukletoju labai bukinantis darbas??? blink.gif ir tai jos tik priziuri vaikus, labai mazai lavina, tuo paciu neturi ar ir valgio ruosti, buna sudaromas maisto menu dietologu, jom nereikia vaiku slaugyti serganciu, galvoti kuom rengti ir kuom rubus skalbti, ir t.t. kam tada jom baigti aukstasias?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 07 01, 21:15)
Ok. Tada klausimas: koks vyras geras? Nes vyras-muras, tai ne kas gaunasi.........

nera tokiu variantu, kurie raganu atakas atlaikytu biggrin.gif tai muras yra labai gerai biggrin.gif svarbu, kad tvirtai stovetu biggrin.gif muras mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 01, 21:36)
Todėl pageidautina gyvūnus gerbti, nes po to sunku gali būti anapus ar atgimus smile.gif

man aplamai atrodo tiesiog privaloma yra gerbti visa, kas gyva, augalus, gyvunus, visa gamta, net neziurint i pomirtini gyvenima ar atgimima. Esam gamtos dalis ir privalom vieni kitus gerbti.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 01, 21:42)
nera tokiu variantu, kurie raganu atakas atlaikytu  biggrin.gif  tai muras yra labai gerai  biggrin.gif  svarbu, kad tvirtai stovetu  biggrin.gif muras  mirksiukas.gif  biggrin.gif

prasau negriauti mano optimizmo. Turi toks buti. Kovoms su raganoms. Tiesiog privalo egzistuoti!
Ai, tiesa... i sarasa itraukiau, kad naslaitis turi buti... va ir nebus raganu, nereikes su jom kovot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 01 liepos 2018 - 20:44
QUOTE(Leksa @ 2018 07 01, 21:43)
prasau negriauti mano optimizmo. Turi toks buti. Kovoms su raganoms. Tiesiog privalo egzistuoti!
Ai, tiesa... i sarasa itraukiau, kad naslaitis turi buti... va ir nebus raganu, nereikes su jom kovot...

nuo raganu apsaugo ne murai, o burtazodziai biggrin.gif
arba reikia jas ikisti i krosni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 07 01, 21:15)
Ok. Tada klausimas: koks vyras geras? Nes vyras-muras, tai ne kas gaunasi.........
as irgi jau seniai laidotuvese buvus, nezinau kaip dabar. Mes irgi buvom per seneliu sarvones meditacines muzikos CD ijunge, tai kaimo zmogeliam naujiena buvo, bet patiko. O va, kad netempem visu pavalgyt, tai jau sokas. Bet nieko, isgyveno. Tik va gedulingi pietus po viskam tai teko daryt. Tevas dar putojosi, kad alaus butinai butu. Tikiuosi, dabar zmones bent jau be alkoholio tuos pietus daro. Aplamai man atrodo, tie valgymai tai tik artimiams zmonems, saviems daugiau, kaip sakoma. O kiti atejo, padejo gelytes, pasimelde ir gana. Koks dar "balavojimas"?

supratimo reik tureti, jei jau atejai pavalgyti, tai kazkaip ir pinigu su vokeliu atnesti ri taip mzone liudesys, ir sokas gal jei ne kokie visai senukai mirsta, o ci adar ir serk visus pazystamus ir nepazystamus.
Ve;gi man patinka Airijoje visi ateina is po laidotuviu, bet visi dazniausiai uz save ir susimoka, nebnt jau labai turtingas mirsta. Bet ci aner ato keliu dienu sarvojimo, cia mire cia laidoja. Ir tikrai kaip rasiau gana normaliai visi bendrauja, net linksmai pradzioje man buvo sokas sioks toks, paskui visai patiko. Kai dirbau restorane prisiziurejau ir vestuviu ir laidotuviu, per vestuves net daznai buna liudniau, ypac kol tie valgymai vyskta, paskui jau kai prisigeria tai jau linksmybes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 01, 21:48)
per vestuves net daznai buna liudniau, ypac kol tie valgymai vyskta, paskui jau kai prisigeria tai jau linksmybes doh.gif  biggrin.gif

anytos verkia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 01, 20:43)
Nu tai rene dukra jau suaugusi, butu keista, jei ji del dukters nedirbtu lotuliukas.gif

O ko ne, galiu nedirbti biggrin.gif kai ji naktinėse dirba, aš už ją pamiegočiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 01, 21:38)
o ar gali normaliai atsakyti i klausima, nesimaivydama? smile.gif
man tiesiog smalsu, ka kitas zmogus masto, ir kaip tai sutampa/nesutampa su mano mastymu.

Sekanciu postu atsakiau placiau, bet manau visi daug maz taip pat supranta, kaip kitaip suprasti? auginti sveikai vaika, lavinti, aukleti, kad butu sveikas , doras, savim pasitikintis mzogus, kuris sugebetu lavinti savo stipreses puses, kad butu emociskai stabilus ir t.t. uauginti mzogu tai ne koki medi pasodnti biggrin.gif ir brazkes kokais auginti ziniu reikia, o cia cielas zmogus mirksiukas.gif , tikrai kainuoja ir daug pastangu ir daug ziniu, isisavinimo, jau pradedant nuo nestumo, pats gimdymas, zindymas - is vis mokslas pats savaime, nes nebeturim tu ziniu is mamu dauguma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 01, 21:47)
nuo raganu apsaugo ne murai, o burtazodziai  biggrin.gif
arba reikia jas ikisti i krosni  biggrin.gif

maniskes jokie burtazodziai (grazus zodziai) 3 metus neveike iki kol aplamai bendraut nustojau. Isvada: i peciu raganas, i peciu!!!!!!! victory.gif

Bet... uz ta peciu pasodint gali fear.gif
Isvada dar viena:
ieskant kito vyro salyga Nr.1 bus: naslaitis.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 01, 21:52)
O ko ne, galiu nedirbti biggrin.gif kai ji naktinėse dirba, aš už ją pamiegočiau  biggrin.gif  biggrin.gif

nu va ka ir sakiau galetumet ir miegotumet uz ja ir dirbtumet uz ja ir akmenelius visus nuo kelio nurinktumet... sako vaikai auga, bet vis tiek lieka vaikais mamos sirdi , ir vis norisi globoti, apginti, apsaugti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 01, 21:51)
anytos verkia?  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 01, 21:51)
anytos verkia?  biggrin.gif

ne, airiai, per daug gerai isaukleti, kad tokias emocijas rodytu lotuliukas.gif kaip tas triusis is mikes pukuotuko lotuliukas.gif
labai niurios tos ju vestuves bent man, valgo, sako kalbas, vel valgo, 5 dazniausiai patiekalai, o paskui jau nurenka maistus belieka gerimai, kuriuos beja patys perkasi is baro, va tada jau linkmiau vis ir linksmiau lotuliukas.gif
Atsakyti