QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 20, 14:13)
Vaikai mazi buvo. As sakiau apie zingsniamati ant dvieju vaiku mamos - 20 k zingsniu per diena. Sakei anksciau padaveja dirbai. Dabar sedimas darbas. </p><p>Aha, kitiems veikia viskas atvirksciai. Daugiau valgo - ploneja. Tu is tu busi. Maziau valgysi, daugiau sportuosi, ir apimtys dides.</p><p>Del jogos siek tiek pralinksmino. Paziurek kiek begiojant kaloriju sudegina. Tada gal neskaiciuosi sedejimo lotoso pozoje kaip budo suploneti.

</p>
ar skaitai, ka rasau, as nuo 18 iki 38 m sveriau TIEK PAT gramas i grama ir studijuodama, ir dirbdama iv darbus tame tarpe ir ofise esu dirbusi, ir nedirbdama, ir pries nestuma ir po nestumo, valgiau DAUG, nesportavau. Dabnar svorio priadejau priaugti vis dar dirbdama padaveja.
Zinoma negalvoju sukusti medituodama, bet yra jogos pozu, kaip pvz plank, kurios vienas is geriausiu presui stiprinti.
Bet tau niekaip nedaeina, kad ne visiem veikia tavo isitikintos tiesos
Viskas sukasi apie kolorijas, atmeti kad kunas skirtingai reaguoja i tas kolorijas, mes ne robotukai, ne masinos, i kurias ipyliai benzina ir jos nuvaziuos tiek pat, zmogus ne taip veikia
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 20, 14:27)
Bijo tik tas, kas savimi nepasitiki.
Aš žinau, kad man niekas nieko nepadarys
Aš žmonėms tik grąžinu tai, kas jų. Atgalinį ryšį

Aš esu nuostabus ir sąžiningas žmogus
Papildyta:
bukai neišaiškinsi

žmogus pasimetęs Visatoje ir nesuvokia, kad būna visokių variantų
Nu kad tikrai

zmones gi skirtingi skirtinga virskinimo sistema, kodel 2 zmones taip pat valgydami buna visai skirtingu kunu ir sveikatos, kodel vienam pvz gelezies niekaip neisisivania, nors valgo atrodo vsika ka reikia ir t.t.
Cia kaip su kudikiu, kuris zindomas, kaip gydytojai bando paskaiciuoti kiek MP jis suvalgo , o neina, o nervuojasi
Kazkoks mechaniskas kuno suvokimas, ipyliau benzino ir vaziuoja visos vienodai, o su zmogum buna viena ipilti 1 lt jis nuvaziuos 100 km, kitam 10 lt reikia tam paciam atstumui iveikti. Net ir masinu yra visokiu gi, o cia gyvas organizmas.