Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 20, 21:08)
O tai koks tau tikslas po mano fb landzioti? koks tikslas cia nuolat komentuoti? jei jau lendi i fb tai lysk iki galo, o dabar kaip kokia ciekauna baili boba, tai pasiziurkek darboviete matai ne? kad nekiltu klausimu ir komentaru nereikalingu paskui. Arba bendrauk kaip zmogus normalus, arba nebendrauk, jei jau nedominu ar laukine kokia esi, zmoniu bijai?
p.s. ir kokia dar vestuvine? nera ten jokios vestuvines nuotraukos, nebent kazkuria priimi uz vestuvine  biggrin.gif ir tikrai as tokia ne paskutineje nuotraukoje, o eileje nuotrauku nes tokia jau esu kelis paskutinius metus.

Bet tai tu ir nebaraška. Tu skaitai tarp eiluciu kaip as soku baleta biggrin.gif
Ji gi tau sako - paziurejau fb - boba kaip boba, nieko is saves neneša, vidutinybe kaip milionai kitu vidutinybiu. Neidomi
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 20, 21:12)
Net nepamenu kada paskutini karta cepelinu valgiau, nespresk pagal save  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Picom uzkandi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 20, 21:17)
As cia biski isikisiu - fb pilna tokiu panasiu i tave, kurie uzsirase, kad studijavo ten ar ten ar dirba ten ar ten. Realiai - pasalpu gavejai ar " laisvo oro direktoriai" kurie raso pvz " saip", "viskas veike" ir pan.
Papildyta:

O koks tavo tikslas buvo cia nuolat komentuoti Simonyte ir taskytis savo iskrypeliskom fantazijom?

Labai paparsta patikrinti ar as dirbu ten kur uzrasyta biggrin.gif

Tai sakai seki mano pedom ? lotuliukas.gif Jurgeli meistreli mokyk savo vaikus, o jus vaikia taip darykit, kaip Jurgelis daro lotuliukas.gif

Gerai reikia jus vel blokuoti, nes baisu skaityti tavo kliedesius, greiciau patikeciau, akd jus cia kelios nevyke Ai projektai, nei gyvi zmones.... iki neliudek, kad neskaitau, nes nei juokinga, nei idomu, greiciau apgailetinai siurpu tokie kliedesiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 20, 21:19)
Bet tai tu ir nebaraška. Tu skaitai tarp eiluciu kaip as soku baleta  biggrin.gif
Ji gi tau sako -  paziurejau fb -  boba kaip boba,  nieko is saves neneša,  vidutinybe kaip milionai kitu vidutinybiu. Neidomi
Papildyta:

Picom uzkandi?

Nu tai jau tiek kartu man cia sake, kad neidomi, bet tai vistiek ziuri, skaito, komentuoja, idomus tas jusu neidomumas biggrin.gif

picu irgi nevalgau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 birželio 2019 - 20:22
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 20, 20:20)
Labai paparsta patikrinti ar as dirbu ten kur uzrasyta  biggrin.gif

Tai sakai seki mano pedom ? lotuliukas.gif  Jurgeli meistreli mokyk savo vaikus, o jus vaikia taip darykit, kaip Jurgelis daro lotuliukas.gif

Gerai reikia jus vel blokuoti, nes baisu skaityti tavo kliedesius, greiciau patikeciau, akd jus cia kelios nevyke Ai projektai, nei gyvi zmones.... iki neliudek, kad neskaitau, nes nei juokinga, nei idomu, greiciau apgailetinai siurpu tokie kliedesiai  4u.gif

O kazkas siule atblokuot? Ar visai demesio pritrukai, kad vel atsiblokavai?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 20, 20:23)

Nu tai jau tiek kartu man cia sake, kad neidomi, bet tai vistiek ziuri, skaito, komentuoja, idomus tas jusu neidomumas  biggrin.gif

Pazvengt idomu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 20, 21:23)
Labai paparsta patikrinti ar as dirbu ten kur uzrasyta  biggrin.gif

Tai sakai seki mano pedom ? lotuliukas.gif  Jurgeli meistreli mokyk savo vaikus, o jus vaikia taip darykit, kaip Jurgelis daro lotuliukas.gif

Gerai reikia jus vel blokuoti, nes baisu skaityti tavo kliedesius, greiciau patikeciau, akd jus cia kelios nevyke Ai projektai, nei gyvi zmones.... iki neliudek, kad neskaitau, nes nei juokinga, nei idomu, greiciau apgailetinai siurpu tokie kliedesiai  4u.gif
Papildyta:

Nu tai jau tiek kartu man cia sake, kad neidomi, bet tai vistiek ziuri, skaito, komentuoja, idomus tas jusu neidomumas  biggrin.gif

picu irgi nevalgau  tongue.gif

Su normaliais pasnekovais diskutuojama, su tokiais kaip tu - tik komentuojama ir zvengiama. Boba metuose, o nori buti princiesa astuoniu metu. Nedamyleta vaikysteje.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 20, 21:26)
Su normaliais pasnekovais diskutuojama,  su tokiais kaip tu -  tik komentuojama ir zvengiama. Boba metuose,  o nori buti princiesa astuoniu metu. Nedamyleta vaikysteje.

kur cia diskusijos????lotuliukas.gif kazkaip nepastebejau, tik prasideda kokia normali kalba tuoj kuri nors is jusu atiena ir pradeda kandziotis, jei neina ikasti prasideda pykciai ir putos drimba nuo bandymo pazeminti, izeisti lotuliukas.gif

tau verciau su camabla bendrauti tas pats lygis, nebeidomi man esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 20, 20:23)

picu irgi nevalgau  tongue.gif

Edi picas. Juk antram fone matesi, kai buvai ikelus nugerta vyno buteli pavad i mano nica panasiu.
Tu cia skelbies programuotoja, nors programisiai moketu savo nuorodu adtesus apsaugot. Kaip ir paveiksliukus ikelt, kad puslapio meistemptu. Tu net pradziamokslio nesugebi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 20, 21:28)
kur cia diskusijos????lotuliukas.gif kazkaip nepastebejau, tik prasideda kokia normali kalba tuoj kuri nors is jusu atiena ir pradeda kandziotis, jei neina ikasti prasideda pykciai ir putos drimba nuo bandymo pazeminti, izeisti lotuliukas.gif

tau verciau su camabla bendrauti tas pats lygis, nebeidomi man esi  4u.gif

Taigi su tavimi niekas cia ir nediskutuoja, jei sugebi pastebeti.
Niekas. Anei niekas. O tu vis ateini ir sakai - demesio!!! Duokit man demesio!!!!! As viena, nemylima, nepamyleta ir nemyluojama, man taip truksta demesio. Duokit jį ma...leiskit man jo atsigerti kaip tyro šaltinio vandens....uzliuliuokit mane, kad as uzmigciau jusu demesyje, kaip puko pataluose, ir jausciausi saugi, rami ir išgirsta...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 20, 20:28)

Kurioj vietoj tau prasideda " normali kalba"?. Kad vakar ir siandien uzknisai su savo tuo svoriu, atsikususiu savo pipvu ir isvedzionem " is kur viiisa tai" wacko.gif . Eda daugiau nei meska, edei visoki suda, o dabar budama 45 stebisi is kur toks pilvas. Mastrubuotis i svetimu diedu fotkes ziurint nereikia - pasekme pas tave - trecias nestumas.
Atsakyti
Durnas klausima lotuliukas.gif, jei ant skalbinio raso, kad plaut tik rankom, bet as plausiu skalbiankej svelniai, kazin nebus per didele 40 temp? Ar geriau salta mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 20, 21:46)
Durnas klausima lotuliukas.gif, jei ant skalbinio raso, kad plaut tik rankom, bet as plausiu skalbiankej svelniai, kazin nebus per didele 40 temp? Ar geriau salta mastau.gif

biggrin.gif eik tu nakum, mylimuke biggrin.gif primink - kiek tau metu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 20, 20:46)

Pas mane skalbyklej yra rezimas plaut rankom ir temp reguliuojasi iki 40 laipsniu.
As 40 laipsniu nieko rankinio neskalbiu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 20, 21:49)
biggrin.gif eik tu nakum,  mylimuke  biggrin.gif  primink -  kiek tau metu?  biggrin.gif

13 tongue.gif
Tiesiog nenoriu grazios sukneles sugadint biggrin.gif
Atsakyti