QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 04, 20:59)
Aš kažkada jauna buvau prisiskaičiusi, kaip yr faina be triusikų vaikščioti. Tai bandžiau. Vasarą, su suknelėm. Briedų briedas. Atsisėsti normaliai negali, vis reik galvoti kad suknele nuogą šikną pridengti reikia, o jei suknelė nėr labai ilga, tai nėra pats paprasčiausias dalykas. Ir dar n kitų nepatogumų, ko pasekoje visą tą bandymo nušvisti laiką savo nuoga šikna rūpinausi ir jokio malonumo. Ta prasme gal ten tos, kurioms pofig, kad jos savo plikais organais sėdasi ten, kur sėda belenkas arba ten, kur po to gal sės kiti arba tos, kuriom pofig ar ta suknelė nepasikels ir pasaulis nebus apdovanotas neabejotinai nuostabiu, bet visgi galbūt ne visiems norimu matyti jų nuogų pasturgalių vaizdu, tai ir normaliai tas visas reikalas. Man tai nuoga šikna iki šiol nereiškia jokios laisvės ar jokio gėrio.
Sitas jo.

Nr 2 beda, tokia delikatesne, jeigu MB zino kad tu be triuuusiku, tai imate kibirksciuoti, tai paskui tenka dar rupintis, jog sraiges sliuziu is tarpukojo nepaliktum kur
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 04, 21:08)
Kazkas dar neirodyta reiskias. Tokiu atveju vyru pimpiai turetu ziureti i virsu - kosmosa.
Myzu
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 04, 21:20)
dar. kas man labai aktualu.
dabar sukneles megstu labiau, bet.
su suknelem vasarą tai viena, o žiemą/rudeni - reikia tu nailoniniu pedkelniu, kurios nuolat plyšta nubega, kurias keiti dažnai. kurios supakuotos i plastikines pakuotes.
vat moterys ir gaunasi teršejos žemes rutulio.
vaikai nustoja daryti i pampersus, o moterys su savo tom pedkelnem - iki gyvenimo galo.
yra draugiu kurioms bega ir bega akys (nešioja plonus denus), tad keicia kaip wx popieriu.
aš nešioju storesnius 40den ir pan, bet ir tai nervas...
Pas mane ziema nuo 80-100 den, niekas neplysta, nebent is nudevejimo jau.