Mano vyrui arciausiai širdies Indija. Sako - va ten klimatas mano. As jam - jei noresi, kad as greit kojas pakratycia, pasakyk, kad gyvensim 45+ karstyje

Alio, teta, as kalbejau apie Dublina. Nera ten jokiu finikiniu ar kokosiniu palmiu.
Zinutese kalbejot apie Airija. Nesiginciju, gal ne taip supratau, jusu zinutese zodzio Dublinas nebuvo.
Nors ir tai, pasakymas Airijoje nera palmiu, juokingas. Tas pats, kas sakytumet JAV palmiu nera. Floridoje pvz buvot? Arba Havajuose? Ta pati JAV
Kokia kalba mokotes, jei ne paslaptis? Ir kaip?
As geriausiai mokausi bendraudama su zmonemis. Neisivaizduoju mokymosi is knyguBuvau pradejusi italu, nes turiu nemazai italu pazistamu/draugu. Bet persikrauscius i kita salies gala, viskas nutruko. Cia italu kol kas nesutikau. Mokytis is knygu man nuobodu ir nemoku saves prisiversti. Tad idomu kitokie mokymosi budai
Viena is Europos kalbu. Trecia uzsienio. Kitas dvi kasdien naudoju darbe.
As einu i kursus ir mokausi pati ziuredama youtube video. Kalbeti tai aisku butinai reikia. Knygu irgi, nebent lengva kalba. Zinau atveji kai ismoko ispanu be knygu Ispanijoj gyvenant. Tada apsigyveno Prancuzijoje ir bande pakartoti ta pati. Ir ne velnio. Po 5 m gyvenimo zodynas platus, bet daro elementarias gramatikos klaidas kas antrame zodyje.
Mokausi italu per Duolingo programele. Labai lengva ir labai patinka. Drauge itale pakonsultuoja del gramatikos.