Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 15:09)
Bet tik raudona suknele. Antraip negausi prekių mirksiukas.gif

Vilniaus parduotuvese prekes uz pinigus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 15:03)

kramtau lazdyno riesutus  biggrin.gif  net kava baiginejasi...  biggrin.gif
svarstau, gal ryt i parduotuve visgi nueiti  biggrin.gif

As riesutu nemegstu, bet MB per dvi dienas gal puse kg suvalge.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 15:11)
As riesutu nemegstu, bet MB per dvi dienas gal puse kg suvalge.

as lazdyno riesutus tik sokoladiniame torte valgau ax.gif
bet siandien daugiau nieko neturiu rolleyes.gif tai valgau tortui skirtus riesutus biggrin.gif gerai, kad sokolado dar nebuvau nupirkusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 15:11)
Vilniaus parduotuvese prekes uz pinigus  mirksiukas.gif  biggrin.gif

jei sakiau, kad negausi, tai negausi ax.gif
Papildyta:
manasis atidaro šaldytuvą, kas nors iškrinta. pakelia, padeda, pastumia, įdėmiai apžiūri. sako blink.gif nieko nėra valgyt blink.gif vėl kažkas iškrinta. vėl pakelia, padeda, pasižiūri blink.gif nieko nėra, reikia važiuot į parduotuvę blink.gif
biggrin.gif man tai jei bent trys makaronai aš šešios kruopos yra, tai yra, pasigamini bet ką. biesina mane perkimštas šaldytuvas. juk nebūtina vienu metu turėti visą asortimentą sūrių, vaisių, ar ten kitų produktų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 13:11)
<...>užleis kokio tručo ir visi kaip musės krisim, aukštyn kanopom, ir mokyti ir grūdinti, ir taiklieji ir nelabai. paleis kokį užtaisą, net ta mūsų sprinterė, kur gyrėsi, nuo trotilo šaškės pabėgsianti, <...>

Nugis prašyčiau, aš karinį parengimą baigusi.
Turiu labai subjektyvią nuomonę apie karinę tarnybą. Dabar tik kariūnų nuomones pasikeitusios (paskutinį kartą akademijoje lankiausi praėjusiais metais), bet sunkiausia vis tik buvo ~97/98, kai tik leido ir merginoms stoti. Tai šlykštu iš kursantų buvo klausyti, kaip Joe niekina prie vėliavos suklupusią merginą, duodančią priesaiką Tėvynei.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 15:50)
jei sakiau, kad negausi, tai negausi ax.gif

kodel? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 15:14)
as lazdyno riesutus tik sokoladiniame torte valgau  ax.gif
bet siandien daugiau nieko neturiu  rolleyes.gif  tai valgau tortui skirtus riesutus  biggrin.gif  gerai, kad sokolado dar nebuvau nupirkusi  biggrin.gif

kiaušinių, miltų, kepimo miltelių irgi nebuvai dar nusipirkus, ar jau suvalgei? biggrin.gif
manasis tai perka visą riešutų hierarchiją. yra tokia lentelė pagal riešutų naudingumą. (geriausi makadamijos) tai perka visus, išskyrus žemės riešutus, nes tie jau puolęs reikalas, pačioj apačioj mitybos grandinės biggrin.gif ir jeigu vieni iš 16-kos pasibaigė, reiškia: nebėra riešutų blink.gif reikia pirkt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 liepos 2018 - 15:00

Tarnauja sunus siuo metu su merginomis kartu. Vistik yra siokia tokia nepagarba tiek is karini ku, tiek is kariu puses. Mol, uz jas reikia tampyt sunkius nesulius, bo nepavelka, mol  nesiorientuoja daznai miskuose, tai reik visiems nakti lekt ieksot, kur nugrybavo/

... bamba jie vistiek ...

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 15:59)

nes aš taip pasakiau ax.gif
Atsakyti
Radau saldytuve surio! Gal kokie 300g
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 07 03, 16:00)
<p>Tarnauja sunus siuo metu su merginomis kartu. Vistik yra siokia tokia nepagarba tiek is karini ku, tiek is kariu puses. Mol, uz jas reikia tampyt sunkius nesulius, bo nepavelka, mol  nesiorientuoja daznai miskuose, tai reik visiems nakti lekt ieksot, kur nugrybavo/
</p><p>... bamba jie vistiek ...</p>

Aš jų nesmerkiu. Pilna ekipiruote sveria nemažai. Ir jeigu kokia varna atsilieka nuo būrio arba šiaip blūdija, norisi tikrai ....
Ir ne lygyje bėda, reikalavimai visiems vienodi. Arba tu eini ir darai, arba skipini ir renkiesi kitą specializaciją. Kai pjaus, niekas netikrins mergina tu ar vyras. Lygios galimybės, bet už kitą pastoviai dirbti ir tempti nėra jokio noro.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 16:06)
Radau saldytuve surio! Gal kokie 300g

padėk peliukams
Papildyta:
o čia tai laiko mašina. į temą atėjau ne prieš mėnesį, o prieš du blink.gif ir ne į 50-tą puslapį, kaip maniau, o į 18-tą blink.gif blink.gif dievuli brangus, mes čia su mergelikėm tik žodeliu vienu kitu persimetėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 liepos 2018 - 15:11