Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 17:33)
Kazkaip praziurejot kur Montevertei aiskinau apie vaistus

šiaip tavo postų neskaičiau, nes tu visada piktas bigsmile.gif tai spėlioju ax.gif
o tu iš tikro nori sumoteriškėti, ar čia taip smaginiesi moteriškes maustant? nes nieko moteriško tavy nematau, grynas, tipiškas vyras visu mąstymu, visu elgesiu, visu viskuo. o ir išvaizdos sakei, jei labai aukštas ir pilvotas, kiek patukęs. kame tada moteriškumas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 17:36)

o nuo keliu kg jie vaikscioti pradeda hmm.gif
ai, jei ir daugiau nei 7 kg, vis tiek patogiau paimti, nei plyteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 17:02)
lutuke, jau dabar aiškiau. paskui tą rožių mėšlą po kelių dienų reikėjo rinkt nuo kapo į komposto krūvą tįsti kokią valandą keliems žmonėms. labai puiku, veiklos visi turėjo. sunku gal pripažint, bet vyras be moters negabus yra daugeliui dalykų, ypač kas susiję su jausmine puse, pareigom. kai žmona sako, tai ir daro, atlieka savo tėtiškus dalykus, yra visa dermė, o vienas lieka, tai kaip slibinas begalvis. na, mano uošvis, našliu likęs su šešiais vaikais, augino kaip mokėjo, badu jie ten neišmirė, bet motinos palikimus tiesiog taip pat kažkur. net motinos dar sąsiuvinys yra su palinkėjimais kiekvienam vaikui ir parašyta apie pinigus kiek kuriam palieka. tai palinkėjimai ir liko, o pinigų neliko. unsure.gif
taip daugeliu atvejų, moterys be vyro lieka žmonėmis, o vyrai be moterų, nesugeba susitvarkyti. o kai kita žmona, tai nekvaila, ji savo vaikus, savo interesus žiūri, kuri suinteresuota bus, kad jos vyrelis savo vaikams kištų, o ne jos. unsure.gif
kalbėjom šįryt apie vieną porą. graži šeima, versli, protingi, išsilavinę, pasiekę. abu turi po vaiką iš pirmos santuokos ir vieną bendrą. tai kažkokiu momentu kažkokiom dingstim verslas buvo žmonai perrašytas, vyro dukrai iš pirmos santuokos nupirktas vieno kambario butas, o jos ir bendram vaikui liūto dalys lieka.  ax.gif

tai jau taip, o kur dar paminklas ir visa kita kas ant kapo doh.gif atrodo tam numirusiam zmogui nuo to kas geriau butu...man is vis tas laidotuviu biznis ir tos musu tradicijos su visom kapinem, kaip mauzuliejais nesuprantamos..sakau, jauni buvom nesikisom, o niekas ir nebutu klauses.
Taip ir yra labai daznai, kas liudniausia as zinau pora kur turejo abu vaikus is pirmu seimu ir nei vieno bendro, tai viskas buvo kazkaip netycia perleista moters vaikams, o vyras rado proga su savo dukra susipykti, ne be tos moters pagalbos.... ir jai is vis nepadejo, nieko ...Kaimynas irgi pamenu, zmona mire , viena buta pragere, kelesi i mazesni, paskui i bendrabucio kambari, sunus i kolonija pateko paauglys, dukra laimei isvyko studijuoti, as gal siek tiek ikalbejau, ji norejo likti baigti vidurine namie, o ten namie bardeliai kasdien, sakau gal tu geriau vaziuok mokintis is tos aplinkos, tai baige mokslus susirado vyra normaliai viskas, aisku is tevo nulis pagalbos...
Tai va reikia moterims pagalvoti, kas bus su vaikais, jei ju neliktu, kad ir kaip netiketai tai butu, mano uosviene mire 48, man tada atrode sena, o dabar galvoju vaje man jau greit tiek...

ir kas svarbiasuia tokiais atvejais tikrai ne del tu paciu pinigu skaudziausia, bet del va tokio elgesio, kai suprantikad savam tevui esi visiskainesvarbus, kuri mylejai, dievinai, ziurejai kaip i pavzydi...bet kaip sakoma veltui niekas nevyksta, pasimokom is to ir turim galimybe savo vaikams taip nedaryi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 liepos 2018 - 16:41
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 liepos 2018 - 16:45
O as kazkaip niekada neturejau lukesciu nei kad tevai ka nupirks, nei del palikimu...
Nebuvom mes turtingi, kai augom, dziaugiames kad uzaugino, i mokslus isleido, o paskui patys dirbom ir uzsidirbom, ka turim. Tevuko palikimo atsisakem mamos naudai, nes jie kartu uzdirbo, tegu ji daro su tuo, ka nori.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 17:37)
o tu iš tikro nori

Norai neturi jokios taikomosios ar praktines vertes, kokia prasme tokia info?
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 17:37)
šiaip tavo postų neskaičiau, nes tu visada piktas bigsmile.gif  tai spėlioju ax.gif
o tu iš tikro nori sumoteriškėti, ar čia taip smaginiesi moteriškes maustant? nes nieko moteriško tavy nematau, grynas, tipiškas vyras visu mąstymu, visu elgesiu, visu viskuo. o ir išvaizdos sakei, jei labai aukštas ir pilvotas, kiek patukęs. kame tada moteriškumas? blink.gif

Krutine gi turi uzsiaugines lotuliukas.gif ir isivaidzuoja, kad moteris supranta geriau , nors pilna tokiu vyru, kurie save vyrais laiko, kuri emoka isigilinti ir isklausyti.

as jau senai klausiu bet man neatsako vis kame ta visnis jaustis moteriai? as nesuprantu ka tureciau jausti, kad va as butent moteris esu, jauciuosi zmogus siiap, pasiziuri i kuna , zinai kad moteris ir atlieki moters pareigas gyvenime i ta kuna ideti instinktai, traukia vyrai, bet ci agal ir del morales normu ideigtu nuo gimimo, niekaip nesuprantu tu komlplikaciju, ka vyrai jauci ajau taip kitaip, kas nesurista su kuno specifikom ir hormonais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 03, 17:45)
Norai neturi jokios taikomosios ar praktines vertes, kokia prasme tokia info?

nesupratau. jei vyras nori būti moterim, jis kažką ta kryptim daro. jei nenori, būna sau vyras ir nepliauška čia vėjų, kaip balos vanduo ir mergų nebalamutina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 03, 17:44)
vyriško sudėjimo
tai gal kad neturėjo tėtės ar kažką, suvyriškėjo.

abejoju, ar tevo neturejimas galejo itakoti vyriska sudejima.
Neseniai maciau viena vaikina - sudejimas visiskai moteriskas - klubai isreiksti ir pan. Pradejo kalbeti, net balsas moteriskas, nu mergaite visiska. Kitas priejes vaikinas uz rankos ji paeme ir nuejo vienas kitam sypsodamiesi. Genetika tokia ir tiek.
Pazinojau ir as viena mergina, kuri atrode identiskai kaip vyras - ugis, sudejimas, balsas, viskas. Gatvej sutikusi nezinociau, kad tai mergina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 03, 17:47)
Krutine gi turi uzsiaugines lotuliukas.gif ir isivaidzuoja, kad moteris supranta geriau , nors pilna tokiu vyru, kurie save vyrais laiko, kuri emoka isigilinti ir isklausyti.

as jau senai klausiu bet man neatsako vis kame ta visnis jaustis moteriai? as nesuprantu ka tureciau jausti, kad va as butent moteris esu, jauciuosi zmogus siiap, pasiziuri i kuna , zinai kad moteris ir atlieki moters pareigas gyvenime i ta kuna ideti instinktai, traukia vyrai, bet ci agal ir del morales normu ideigtu nuo gimimo, niekaip nesuprantu tu komlplikaciju, ka vyrai jauci ajau taip kitaip, kas nesurista su kuno specifikom ir hormonais... biggrin.gif

man čia panašu į tą seną reklamą, akip moteriškė laisto gėles ir sako, kad gyvenime aš jadzė, o internete ugninė dorotėja, ar kas, nepamenu. kad internete gali būti kuo nori. juk nė viena jo nematėt ir iš tikro nežinot. ar žinot?
nors man tai nesudaro jokios reikšmės, kalbu kaip su tam tikru nicu ir tiek, toks sutartinis reikalas, kaip save pristatai, tokioj rolėj ir žaidi čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 03, 17:44)
O as kazkaip niekada neturejau lukesciu nei kad tevai ka nupirks, nei del palikimu...
Nebuvom mes turtingi, kai augom, dziaugiames kad uzaugino, i mokslus isleido, o paskui patys dirbom ir uzsidirbom, ka turim. Tevuko palikimo atsisakem mamos naudai, nes jie kartu uzdirbo, tegu ji daro su tuo, ka nori.

As lygiai taip pat, ne nesapnavau, kad kazkas man kazka turi duoti, tetis vis kartodavo, kaip pasiklosi, taip ismiegosi, padejo baigti vidurine, dar pirmam kurse padejo ir viskas, paskui jau vyras man padejo ir as pati vasarom dirbdavau, stipendija gaudavu. Giminaiciai mano nesitikejo,kad baigsiu aukstaja, nes visi mano puseseres ir pusbroliai baige per kysius, o is kur ta mano vargse mama tuos kysius duos, ji biedniasuia buv giminej, nemane matyt, kad gabi esu lotuliukas.gif Mano tetis is vaiku namu, tai ka susikure pats savo rankom ta ir turejo ir buvo man pavyzdys.
Kaip ir sakiau tecio palikima perleidau mamai, jis nesenai mire ir jie jau kartu 20+ negyveno, bet vis tiek, jai labiau reikojo tada, o mes jauni uzsidirbsim biggrin.gif Nors siaip tetis visada kartojo,kad viskas ka turi liks vaikam, nors ir moteri turejo, bet jai nieko nezadejo, tik siaip susitikinedavo, negyveno net kartu, paskui ji man sake, kad padejo televizoriu jam nusipirkt nauja, tai jai ji atidaviau ir siaip sakiau is namu ka nori lai vezasi, jei kas reikalinga, tai kelis daiktus pasieme , o i buta nemanau, kad turetu tureti pretenziju, nes seniau buvo nusipirkes. Bet man geriau butu nieko nepalikes, bet dar tebegyvenes, ziauriai skaudu yra artimuju mirtys as dar jauciu niekaip su tuo nesusitaikiau...
Atsakyti
Visi mes cia - personazai biggrin.gif
keiciam nickus, avatarus, yra, kas netgi mintis kaitalioja ax.gif

beje, rene, ko ten savo avatare taip idemiai toliuose ieskai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 03 liepos 2018 - 16:58