QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 07, 08:29)
<p>Nieko keisto kad papildomai stebuklingi, juk kai valdai kitų žmonių likimus. .bet pvz nafik vitaminai, ko pati savęs neužbūrei, nesueina galai.. .</p>
nes taip paprasčiau
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 10:47)
Bando kazkoki b*b* is pirsto islauzt. Tai paprasciausiai intuicija.
žinoma, tik jei tu tokią turėtum kaip aš, tai tavo vaikas neverktų vienas pusdienį prie mirusio žiurkėno ir pan.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 07, 11:03)
Tairp kai kuriu kitokių...ar bais norinčių buti tokiais

...yra paplitus gan keista nuomone, kad svetimos ligos jiems nepakenks, jie gi KITOKIE
Paaiskinu placiau - Kai zmogus ateina su liga, kitoks ta liga nuima....bet nepanaikina. Neimanoma panaikinti nei ligu , nei uzkalbejimu, nei prakeikimu. Jie yra 'perdedami' ant kitu zmoniu ar gyvuliu. Iki to laiko (perdėjimo) kitoks tas ligas ir uzkalbejimus nesiojasi savyje.Ir tai nelabai gerai atsiliepia kitokio savojautai. Bjaurastis ir Airijoje bjaurastis

.
Keista, kad Monteverte to nezino. Ji gi sitiek padeda zmonems...ji sakė....O kam atiduoda? Mamkų moteriškėms?
Neatrodo, kad ji moketu tai daryti.
jei su velniais diri, tai taip, neįmanoma, tie ten ir dėlioja, aš ne su velniais dirbu (nesvarbu, kad matau juos ant žmonių), bet darbui metodų yra visiškai kitokių. Niekas nekaltas, kad tu to nežinai, mažokai domėjaisi matomai. Ir beje, aš svetimų negydau. Aš jums ne koks filantropas. Nebent tas svetimas būtų geras, artimas dūšiia, tiesus žmogus, toks kaip Lutuke pvz. ar given
Taip, aš galiu perdėti, bet tai kaip tik neapsimoka, nes visada yra tikimybė sugrįžimui. O dėl "mamkų", tai čia atskira kalba. Kas raunasi, tas pats kaltas. Tiesiog taip veikia programa ir aš jos nesulaikau, o kam, jei žmogus ant tiek vriednas? lai pasimoko