Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 15:29)
Net jei apribota-darbe visi aukštielniki išgriūtų, jei ateičiau su timpom. Patogiausia su treningais, davai visur su jais, kam tos normos?

ne man trenigai visai nepatogus rubas , tympos daaaaaug patogiau ir kokia tunika, trenigines kelnes vis tiek ties liemeniu jauciasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 15:22)
+16, o +10? lotuliukas.gif 

matai pas tave riebaliuku daugiau tai tau ir silciau  mirksiukas.gif

o siaip nelabai megstu plikom kojom darbe buti  biggrin.gif

Tu psichiškai sveika ar kas tau daros?

Ar zinai ka reiškia žodžiu junginys 'buti uzsigrudinusiam'?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 17:10)
ne man trenigai visai nepatogus rubas , tympos daaaaaug patogiau ir kokia tunika, trenigines kelnes vis tiek ties liemeniu jauciasi lotuliukas.gif

Tai ir į teatrą su timpom ir į tūsus...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 15, 16:21)
Devi dzinsus ir ka tik nori-esi apribota normu
O jei devi timpas visais gyvenimo atvejais- tai jau laisve bliac lotuliukas.gif

tai,akd jus kitokiu argumentu ir nepateikia, tik tennetinka, ten tinka, normos , standartai, o paciom kas smagu?

ne, zinok kartais ir maudymuka uzsidedu lotuliukas.gif ko jus tas tympas taip isikandot? kakzokia labai svarbi jums tema tie skudurai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 17:10)

O triusiku guma tau nespaudzia ar lyfčikas? Tik nesakyk kad vaikstai nutysusiais papais be liemenuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 17:11)
Tu psichiškai sveika ar kas tau daros?

Ar zinai ka reiškia žodžiu junginys 'buti uzsigrudinusiam'?

kai esi storesne, tai tau ir atrodo, kad esi uzsigrudinusi, kada nors sverei mazai labai? itariu ne, nes visas tas "uzsigrudinimas" labai priklauso nuo to kos pacio organizmo sugebejiams save pasildyti, o kai sveri mazai tai daznai nuolat salta, gali ten grudintis nesigrudines, paparsciausiai organizmas taip veikia, kad mazai sildosi ir siluma greitai iseina biggrin.gif , kai priaugau daugiau svorio dabar jau normaliai, dabar jau salta, kai tikrai lauke salta, va ir visas buvo mano uzsigrudinimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 17:12)
Tai ir į teatrą su timpom ir į tūsus...

kokius dar tusus? doh.gif

sventinem tympom su drugeliais is svarovskio kristalu lotuliukas.gif

nu blyn , kai jus pasakot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 17:14)
O triusiku guma tau nespaudzia ar lyfčikas?  Tik nesakyk kad vaikstai nutysusiais papais be liemenuko  blink.gif

pati tu su nutysusiais papais biggrin.gif
aisku, namie be, o ka tu gal ir miegi su liemenuku?
jo triusikai irgi turi man buti labai patogus ir grazus, kas vakara vis neriu nerinius, ir puosiu deimantais lotuliukas.gif

o geriausia tai nuogai vaikscioti, tada laisve biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 rugpjūčio 2019 - 16:18
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 17:21)
kai esi storesne, tai tau ir atrodo, kad esi uzsigrudinusi, kada nors sverei mazai labai? itariu ne, nes visas tas "uzsigrudinimas" labai priklauso nuo to kos pacio organizmo sugebejiams save pasildyti, o kai sveri mazai tai daznai nuolat salta, gali ten grudintis nesigrudines, paparsciausiai organizmas taip veikia, kad mazai sildosi ir siluma greitai iseina  biggrin.gif , kai priaugau daugiau svorio dabar jau normaliai, dabar jau salta, kai tikrai lauke salta, va ir visas buvo mano uzsigrudinimas  biggrin.gif
Papildyta:

kokius dar tusus? doh.gif
sventinem tympom su drugeliais is svarovskio kristalu lotuliukas.gif

nu blyn , kai jus pasakot lotuliukas.gif
Papildyta:

pati tu su nutysusiais papais biggrin.gif
aisku, namie be, o ka tu gal ir miegi su liemenuku?
jo triusikai irgi turi man buti labai patogus ir grazus, kas vakara vis neriu nerinius, ir puosiu deimantais lotuliukas.gif

o geriausia tai nuogai vaikscioti, tada laisve  biggrin.gif

Tai sakai stambesni zmones automatiskai yra labiau uzsigrudine?

Nori pasakyti, kad sitiek metu maitinai abu vaikus, bet papai pas tave liko kaip pas astuoniolikinę? Netikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 rugpjūčio 2019 - 16:36
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 17:31)
Tai sakai stambesni zmones automatiskai yra labiau uzsigrudine?

Nori pasakyti,  kad sitiek metu maitinai abu vaikus,  bet papai pas tave liko kaip pas astuoniolikinę?  Netikiu.

taip stammbesniam dazniausiai yra silta labiau, nei kudiem, nepastebejai gyvenime? man seniau net vasara rankos saldavo lotuliukas.gif dabar ir rudeni dar basa galiu lauke vaikscioti. mirksiukas.gif

nepriklausomai nuo zindymo papai nebus kaip 18, bet nera nutyse mirksiukas.gif normalios naturalios formos ir is a padidejo i c, tai gal net geriau nei 18ikos lotuliukas.gif speneliai ziuri graziai tiesiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 17:40)
taip stammbesniam dazniausiai yra silta labiau, nei kudiem, nepastebejai gyvenime? man seniau net vasara rankos saldavo lotuliukas.gif dabar ir rudeni dar basa galiu lauke vaikscioti.  mirksiukas.gif

nepriklausomai nuo zindymo papai nebus kaip 18, bet nera nutyse  mirksiukas.gif normalios naturalios formos ir is a padidejo i c, tai gal net geriau nei 18ikos lotuliukas.gif speneliai ziuri graziai tiesiai  tongue.gif

As kalbejau apie uzsigrudinima. Kad tu cia peršokai ant šizofreninių 'šilčiau/šalčiau', tai man nei šilta, nei šalta. Klausiu dar karta - ar baraškini kas tai yra užsigrudinimas?

Oooo visas nučiunktas C pasidarė ir tipo nenutysę. Nu baik, motin, gi su moterimis bendrauji. Mes ne is Marso nukrite, jei ka.
Atsakyti
Žo, be timpų gyvenimo nėr biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 17:54)
As kalbejau apie uzsigrudinima. Kad tu cia peršokai ant šizofreninių 'šilčiau/šalčiau',  tai man nei šilta,  nei šalta. Klausiu dar karta - ar baraškini kas tai yra užsigrudinimas?

Oooo visas nučiunktas C pasidarė ir tipo nenutysę. Nu baik,  motin,  gi su moterimis bendrauji. Mes ne is Marso nukrite,  jei ka.

Nu čia kaip kam. Du vaikai, c, nenutysę irgi. Aišku, ne taip kaip 20 ies, bet normalūs.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 17:54)
As kalbejau apie uzsigrudinima. Kad tu cia peršokai ant šizofreninių 'šilčiau/šalčiau',  tai man nei šilta,  nei šalta. Klausiu dar karta - ar baraškini kas tai yra užsigrudinimas?

Oooo visas nučiunktas C pasidarė ir tipo nenutysę. Nu baik,  motin,  gi su moterimis bendrauji. Mes ne is Marso nukrite,  jei ka.

dar karta sakau nera tokio dalyko, kaip uzsigrudinimas, arba nuolat kenti salti arba tau silta, vaikstant plikam lauke ziema silciau nesidarys niekaip biggrin.gif uzsigrudinimas yra ne nejautimas salcio, o islikimas sveikam susalus ilgiau pvz.

nu buna nutysdusiu ir buna nenutysusiu, visokiu dydziu, o zindymas pats savaime nieko bloga krutinei nepadaro , nesvaik. Nu jei lyginti su silikonais, aisku mano krutine kitaip atrodo, bet ji nera nutysusi. normali seeika, normalaus dydzio krutine tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 17:56)
Žo,  be timpų gyvenimo nėr  biggrin.gif
Papildyta:

Nu čia kaip kam. Du vaikai, c, nenutysę irgi. Aišku, ne taip kaip 20 ies,  bet normalūs.

nu tikrai palaiminti lai buna tie, kas tympas sukure ploja.gif

taip, ka ir as sakau, ko jiem ten tysti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 17:56)
Žo,  be timpų gyvenimo nėr  biggrin.gif
Papildyta:

Nu čia kaip kam. Du vaikai, c, nenutysę irgi. Aišku, ne taip kaip 20 ies,  bet normalūs.

Pasaku jus cia nepasakokit.Gal is didelio krutu grozio nori silikona susideri, kad 'stovetu'? O ir kiek gi tu maitinai...prabegom tik, ne taip kaip lutuke
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 18:10)
dar karta sakau nera tokio dalyko, kaip uzsigrudinimas, arba nuolat kenti salti arba tau silta, vaikstant plikam lauke ziema silciau nesidarys niekaip  biggrin.gif uzsigrudinimas yra ne nejautimas salcio, o islikimas sveikam susalus ilgiau pvz.

nu buna nutysdusiu ir buna nenutysusiu, visokiu dydziu, o zindymas pats savaime nieko bloga krutinei nepadaro , nesvaik. Nu jei lyginti su silikonais, aisku mano krutine kitaip atrodo, bet ji nera nutysusi. normali seeika, normalaus dydzio krutine  tongue.gif
Papildyta:

nu tikrai palaiminti lai buna tie, kas tympas sukure  ploja.gif

taip, ka ir as sakau, ko jiem ten tysti  biggrin.gif

Sakai nera tokio dalyko kaip 'užsigrudinimas'? Kas tau tai pasake? Per meditacija isgirdai?

Nutyse papai pas tave, nutyse. Šitiek metu vaikai tase tavo tuos papus bečiunkdami pieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 rugpjūčio 2019 - 17:29