oi, ne, mano vyras niekur neperejo
tik gert mete su visu, nes pats mate, kad tai jam sukelia problemu gyvenime. kazkokias vedas
(atleiskit nesusilaikiau) tai kad as irgi gyvenu, kaip as noriu gyventi, aisku, kai kas mano poziuryje i gyvenima atitinka Biblija, Vedas, ar Budizma koki, bet tai juk pamatines vertybes, kad religijos jas pasisavino, mes neturim ju atsiasakyti. O kas yra krastutinumai? kai pagalvoji, man pvz krastutinumas gerti, rukyti, vogti, mustis ir pan... O kas jums krastutinumai?
Man Lutuke, fanatizmas, i bet kuria puse, yra krastutinumai. Nesuprasi. Mes va nesenai kalbejome apie pedantizma. Tie kurie serga ta liga irgi nesupranta. Beje jie irgi nieko blogo nedaro. Kaip tik, pagal juos, tik gera. Ir mazgoja grindis 5 kart dienoje. 😏 Na va vyras tavo Lutuke, irgi pazenges. Jau ir gerti nustojo, ne be pacios pagalbos. Itaiga, stipri jega. Sektose zmones zudosi, iteigti, kad arteja pasaulio pabaiga. Liudna man. Labai gaila tokiu zmoniu. Rasau is tlf. Parejus parasysiu reali atveju su mano kolege ex. Apie Jahovus.
Esi gudri ir izvalgi!
Papildyta:
Tai isivaizduoju kiek ten mokat i menesi tada. Uz dyka nieko nebuna
Nieko negudri. Pats davei kortas i rankas. Sakei, kad isalkai po pietu, greitai. 😏 Normaliai mokame. I tai ieins ir nemokami pokalbiai. SMS, MMS NO ir visoje Europoje. Patogu. Jei nekalbi su kiniecisais, stabili suma, bet turi kasmet nauja tlf. NO yra daugiau stabilumo su darbais. Jei dirbi pastoviai, tsi ir butus/namus, masinas gali pirkti issimokejimui. Nes, nuoma kainuoja daugiau, nei banko inasas. Masina nauja, genda maziau. Remontas prangus pas mus. Tsi ko negyventi patogiai ir ne su didesnem islsidom? Cia Lietuvoje zmones prisigazdine su tom paskolom. Taupo visa gyvenima butui pav ir isikelia i ji, kai reikia jau numirti. Dziugina tik, tsi, kad sarvojimo sales nereikia nuomoti. Savo namuose pakasynas galima daryti. Nusipirko vyras 8S tlf. O mano tlf ne stiklas duzo,bet spsauga. Dziaugiuosi, kad ja nueme. Nereikia baladoti i klaviatura. Aciu uz patarima Lutuke rodos?. Turiu AS ore nuotraukas, bet ten irgi kazkas stringa. Nesiu laptopa jiems. Kainuoja 300euru vel 3 metams servisas. Lb. Patogu. Servisas Persona i nauja kompa, jei perku. Bet jis paziurejo, kad mano obuolys pirktas pries du metus su trupucio, tai sake neapsimoka pirkti nauja.