Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nesistebekit, bet kraujinius ir as valgyciau.
Kaip ir pusiau zalia mesa biggrin.gif
Lutuke, video nesamone biggrin.gif as gruodine, absiliuciai netinka, bet tinka sausinio apibudinimas biggrin.gif
Visokiu bureju hiriskopais netikiu, bet tam tikras tendencijas matau ax.gif tai nuo vieno zenklo vyru purtausi rolleyes.gif ir sitoj vietoj horoskopai teisingai raso, kad absoliuciai nesuderinami biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 04, 17:21)
kaip jie ten is vis papuole?
Papildyta:

baisu, man moketu as nenardyciau  blink.gif

Ejo siaip, paskui vanduo urvus uzliejo.
Tai jiems ir nemokes.
As, kad, nardyciau, pati susimokejau biggrin.gif
Bet didelio malonumo su tais balionais nepajutau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 04, 17:14)

idomus paaiskinimai apie zones pagal gimimo menesius, esmine uzduotis gyvenime smile.gif
o siaip ar ziurit i horoskopus vyru, suderiniamuma ir t.t.?
nesu horoskopu fanate, bet kiek skaitau tu jau rimtesniu , man tinka, ir sis video ziauriai tinka mano seimai.

kas dėl horoskopų, tai pradėjau tikėti, kad mes su dabartiniu tai kaip kirvis į akmenį, netinkam, nors užmušk bigsmile.gif beliko prisitaikyti ax.gif o aš ir šiaip dvynių nemėgstu, jie dviveidžiai ax.gif
dukra mano tai su tokiu charakteriu, visai ne mano. ne atlapa tokia, kantri, ryžtinga, atsakinga. o ten, kur man lengva, jai sudėtinga, kad ir tą pinigų medį palaistyt biggrin.gif
Atsakyti
Rene, kas tu pagal horoskopa? biggrin.gif
Juokiausi perskaicius apie kirvi ir akmeni ir kad taviskis dvynys. Va nuo dvyniu as ir purtausi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 04, 17:27)
Nesistebekit, bet kraujinius ir as valgyciau.
Kaip ir pusiau zalia mesa  biggrin.gif

pusiau žalios mėsos tai ne, bet vėdarus vaikystėj valgiau ir patiko. dabar nevalgyčiau, nes apskritai mėsos nevalgau. ir kugeliukas mano būna be vištienos, svogūną ant aliejaus ar lydyto sviesto pakepinu, pienuku užplikau arba ne ir valgom su grietine
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 04, 17:14)
friends.gif

https://www.facebook...738397402887836

idomus paaiskinimai apie zones pagal gimimo menesius, esmine uzduotis gyvenime smile.gif
o siaip ar ziurit i horoskopus vyru, suderiniamuma ir t.t.?
nesu horoskopu fanate, bet kiek skaitau tu jau rimtesniu , man tinka, ir sis video ziauriai tinka mano seimai.

kad kone iš kiekvieno skaitant ar girdint, kažkas tinka smile.gif
o šiaip tai aišku, yra tokių ženklų, su kuriais niekaip
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 04, 17:16)
Taip, ura mediku, kurie turi nardytoju sertifikatus. Siaip man sudetingas atrodo tik giluminis nardymas - del slegio. Bet, tiesa, urvuose as nenardziusi, ten sava specifika. Bet manau, kad slegio klausimas ten neypac aktualus.
Vaikai gi sportininkai, turetu buti fiziskai sveiki, kai agsigaus nuo maisto trukumo. Nugabenti iranga, apmokyti, isvesti su lydinciais narais kad ir po viena. Manau, kad imanoma. Svarbu, tinkamas vaiku apmokymas ir parengimas. Nes jei uzdes balionus ant nugaros ir lieps sokti i vandeni, tai aisku, kad 50 min po vandeniu neisbus, ka jau kalbet plaukima per urvus.

prisirišt reiktų, manau
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 04, 17:30)
Rene, kas tu pagal horoskopa?  biggrin.gif
Juokiausi perskaicius apie kirvi ir akmeni ir kad taviskis dvynys. Va nuo dvyniu as ir purtausi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

mano sesė dvynė, labai geros širdies žmogus, bet siutindavo, kai pvz, nusiperki babaką kokį, pasikvieti ją apsirodyt, ir ji žodžius visokius parenka, kad daiktą tą pagirt, (tamsi spalva labai tauri, atšviečia tą aną ir kitą, įrėmina dar tą biggrin.gif ), užuot pasakiusi, na, faina, jei tau tinka, aš tai pirkčiau šviesesnės ax.gif
vėžys aš. mielas padariukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 04, 17:34)
vėžys aš. mielas padariukas ax.gif

bigsmile.gif rene, atspejau, jeeee biggrin.gif
Kaip tik norejau klaust ar ne veziukas kartais biggrin.gif
Idomucia, matau, kad skaitai biggrin.gif ar ne jautis busi? mirksiukas.gif nors spresti dar anksti, parasyk sitoj temoj 477, pasisakymus, kaip rene, tada atspesiu ir tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 04, 17:23)
kažkada lyg būdavo, dabar nematau. alpsta jis, kaip pas tetą valgydavęs ir dabar pas tetą važiuotų, jei tik praneštų, kada kepa biggrin.gif  jau at teta nei gyvulių belaiko, ir nebekepa ko gero, o jei ir kepa jam nepasako biggrin.gif

Airijoje kakzas panasaus yra juodasis pudungas vadinasi, tai cia sita valgo kartais smile.gif gal jums is Airijos atsiust? biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 liepos 2018 - 16:42
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 04, 17:33)
kad kone iš kiekvieno skaitant ar girdint, kažkas tinka smile.gif
o šiaip tai aišku, yra tokių ženklų, su kuriais niekaip
Papildyta:

prisirišt reiktų, manau

Kad prisiriš, tai iškart planuoja. Bet vis tiek nepatyrusius gali ištikti panikos priepuolis. Ir save pražudys, ir kitą, vedlį, gali pražudyt. Pvz mane turbūt sukaustytų iš siaubo, nebent išgyvenimo instinktas nugalėtų. Dar ketino robotą-vedlį gal nusiųsti, bet labai blogas matomumas, nemato patys kur tam robotui kelią nurodyti.

Taip ir bus kad jiems dabar nusiųs instruktorius , kurie juos mokys nardyti ir ruoš psichologiškai.

Bet kaip supratau , yra pavojus kad jei liūtys suintensyvės - tai net ir tą jų urvą gali užlieti.. Laiko irgi daug nėra.

Nesvarbu kad jie tipo futbolininkai. ne kiekvienas, kuris spardo kamuolį , yra sportininkas , su sportininko valia ir charakteriu smile.gif Visų pirma- jie dar tik vaikai..
Atsakyti
idomucia šiaip koks nors roplys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 04 liepos 2018 - 16:45

oi, ne, mano vyras niekur neperejo lotuliukas.giftik gert mete su visu, nes pats mate, kad tai jam sukelia problemu gyvenime. kazkokias vedas lotuliukas.gif(atleiskit nesusilaikiau) tai kad as irgi gyvenu, kaip as noriu gyventi, aisku, kai kas mano poziuryje i gyvenima atitinka Biblija, Vedas, ar Budizma koki, bet tai juk pamatines vertybes, kad religijos jas pasisavino, mes neturim ju atsiasakyti. O kas yra krastutinumai? kai pagalvoji, man pvz krastutinumas gerti, rukyti, vogti, mustis ir pan... O kas jums krastutinumai?
Man  Lutuke, fanatizmas, i bet kuria puse, yra krastutinumai. Nesuprasi. Mes va nesenai kalbejome apie pedantizma. Tie kurie serga ta liga irgi nesupranta. Beje jie irgi nieko blogo nedaro. Kaip tik, pagal juos, tik gera. Ir mazgoja grindis 5 kart dienoje. 😏 Na va vyras tavo Lutuke, irgi pazenges. Jau ir gerti nustojo, ne be pacios pagalbos. Itaiga, stipri jega. Sektose zmones zudosi, iteigti, kad arteja pasaulio pabaiga. Liudna man. Labai gaila tokiu zmoniu. Rasau is tlf. Parejus parasysiu reali atveju su mano kolege ex. Apie Jahovus. 

Esi gudri ir izvalgi! smile.gif Papildyta: Tai isivaizduoju kiek ten mokat i menesi tada. Uz dyka nieko nebuna
Nieko negudri. Pats davei kortas i rankas. Sakei, kad isalkai po pietu, greitai. 😏 Normaliai mokame. I tai ieins ir nemokami pokalbiai. SMS, MMS NO ir visoje Europoje. Patogu. Jei nekalbi su kiniecisais, stabili suma, bet turi kasmet nauja tlf. NO yra daugiau stabilumo su darbais. Jei dirbi pastoviai, tsi ir butus/namus, masinas gali pirkti issimokejimui. Nes, nuoma kainuoja daugiau, nei banko inasas. Masina nauja, genda maziau. Remontas prangus pas mus. Tsi ko negyventi patogiai ir ne su didesnem islsidom? Cia Lietuvoje zmones prisigazdine su tom paskolom. Taupo visa gyvenima butui pav ir isikelia i ji, kai reikia jau numirti. Dziugina tik, tsi, kad sarvojimo sales nereikia nuomoti. Savo namuose pakasynas galima daryti.  Nusipirko vyras 8S tlf. O mano tlf ne stiklas duzo,bet spsauga. Dziaugiuosi, kad ja nueme. Nereikia baladoti i klaviatura.  Aciu uz patarima Lutuke rodos?. Turiu AS ore nuotraukas, bet ten irgi kazkas stringa. Nesiu laptopa jiems. Kainuoja 300euru vel 3 metams servisas. Lb. Patogu. Servisas Persona i nauja kompa, jei perku. Bet jis paziurejo, kad mano obuolys pirktas pries du metus su trupucio, tai sake neapsimoka pirkti nauja. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 04 liepos 2018 - 16:48
QUOTE(MuseZuze @ 2018 07 04, 17:38)
Kad prisiriš, tai iškart planuoja. Bet vis tiek nepatyrusius gali ištikti panikos priepuolis.  Ir save pražudys, ir kitą, vedlį,  gali pražudyt.  Pvz mane turbūt sukaustytų iš siaubo, nebent išgyvenimo instinktas nugalėtų. Dar ketino robotą-vedlį gal nusiųsti, bet labai blogas matomumas, nemato patys kur tam robotui kelią nurodyti.
Taip ir bus kad jiems dabar nusiųs instruktorius , kurie juos mokys nardyti ir ruoš psichologiškai.
Bet kaip supratau , yra pavojus kad jei liūtys suintensyvės - tai net ir tą jų urvą gali užlieti.. Laiko irgi daug nėra. 
Nesvarbu kad jie tipo futbolininkai. ne kiekvienas, kuris spardo kamuolį , yra sportininkas , su sportininko valia ir charakteriu smile.gif  Visų pirma- jie dar tik vaikai..

nu va ir visos siu laiku technologijos, visi atradimai, ir t.t. i rvaiku negali ramiai isgelbet, o tai kaip povanenines valtys tokiu nera? kazkokiso mazesnes ne kareivines? kuria kuri avisko, bet daugiau, kas zudo zmones, o ne kas gelbeja doh.gif
kuriu galu jie ten vaiksciojo is vis?

gerai pasibariau, tikiuosi isgelbes ten visus vaikucius ir viskas bus gerai, svarbu rado, o tai jau viltis. Gali gi 10 naru viena vaika istraukti kad ir be samones likusi juk, ne?svarbu tenm ipakuoti, kad deguones nepritruktu.
Atsakyti