Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 30, 15:24)
Karatiste fantaziorka biggrin.gif

Smaragdine tu musu, tai ar parodysi tą savo karalievišnos žiedą? biggrin.gif
Papildyta:
Nu....'megsta' nera labai tinkamas zodis, tik kad laiko neturiu apgalvoti kokius zodzius sudestyti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 30, 15:38)
Nu....'megsta' nera labai tinkamas zodis,  tik kad laiko neturiu apgalvoti kokius zodzius sudestyti.

Vyrai nori buti naudingi daryti kazka gero, malonaus buti vertinami.
Jei moteris pareiskia, kad jis stipri jai nieko nereikia, tai analogas moteriai butu, jei vyras pasakytu, kad jis viskuo apsiruopina, apsitvarko, pasidaro jaukius namus ir net sekso poreikius pasitenkina.

Moteris tada naturaliai pagalvotu - o kam as reikalinga? Na kokia prasme buti kartu jei ir jam vienam taip gerai? Kad paivairinti seksa? to maza
Atsakyti

Bande ka? Mesti su vaikais ar bande padaryti priklausoma?

As papasakociau savo istorija, bet psichinė pragertomis smegenimis isvers savaip ir paskui dvidesimt metu kartos savo versija vel ir vel biggrin.gif

Mane, po vaiko gimimo bandė padaryti namų šeimininke.Atseit, kokia tavo alga, va aš dirbu, trigubai daugiau už tave gaunu, kam tau eiti į darbą, dar vargti, dar sesutės reikės ir t.t.Buvau beveik patikėjusi,kad gyvensiu gerai, ilgai ir laimingai.Paskui prasidėjo vyro pasisedėjimai su bendradarbiais, pirtelės, komandiruotės, o aš židinį kūrenau, vyrelio laukiau.Paskui atsirado kita moteris ir dar ne viena.Namuose prasidėjo barniai, o paskui ir ranką pakėlė.Tėvai, pamatę mane su mėlynėmis, tą pačią dieną mus parsivežė namo.Greitu laiku padaviau skyrybos.Na, čia jau kita istorija.

As papasakociau savo istorija, bet psichinė pragertomis smegenimis isvers savaip ir paskui dvidesimt metu kartos savo versija vel ir vel biggrin.gif

Bet iš kur ištraukta tokia informacija?Viena geria non stop, kita sveria 120 kg?Fantazijos turite abi, neprikiši nieko.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 30, 14:38)
Smaragdine tu musu,  tai ar parodysi tą savo karalievišnos žiedą?  biggrin.gif
Papildyta:
Nu....'megsta' nera labai tinkamas zodis,  tik kad laiko neturiu apgalvoti kokius zodzius sudestyti.

Kuri? Ne viena turiu. Ir kad pasto neparasai, kur man siut?

Bet va skaitau tave ir mastau - 10 metu su vaiku sedejai, dabar suaugusio nuo papo nepaleidi. Koks memlius zmonai bus...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 30, 14:44)
kita sveria 120 kg?Fantazijos turite abi, neprikiši nieko.
</p>

120 realiai kin rase, kad ji tiek sveria.
Burba erzinu, nes pabai reaguoja biggrin.gif . Nereaguotu - nezvengciau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 30, 15:48)
Kuri? Ne viena turiu. Ir kad pasto neparasai, kur man siut?

Bet va skaitau tave ir mastau - 10 metu su vaiku sedejai, dabar suaugusio nuo papo nepaleidi. Koks memlius zmonai bus...
Papildyta:

120 realiai kin rase, kad ji tiek sveria.
Burba erzinu, nes pabai reaguoja biggrin.gif . Nereaguotu - nezvengciau.

Tai neparodysi....reiskiasi neturi.

Taip taip, viskas yra tiesa ka tavo smegenys nupaišo. Aleliuja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 30, 15:34)
Megsta?
Nezinau ar tas zodis tinka. Rupinimasis mylimaja - iprasmina gyvenima.

Ciai visokie kliedesiai apie tai, kad kazko "negali nusipirkti" ar kazkas "naudojasi finansiniu spaudimu" yra kvailas.
Finansai yra bendri tikraja prasme. Faktas, kad vienas zmogus uzdirba, yra tiesiog papildoma rizika pavojus, sukelia stresa, bet jokiu budu tai nesusije su TAVO- MANO. Cia kaip lektuve, jei vienas variklis tik veikia, tai sukelia tam tikras rizikas, bet jokiu budu nera, kad va sparnas ant kurio veikiantis variklis turi kazkoki pranasuma.

Jei vienas sutuoktinis rimtai galvoja, kad "jo pinigai", "jos pute" ar dar kazkas tavo mano, tai jau padetis katastrofine, patys pinigai net nerupi turint tokia sh antra puse.
Cia kaip "neduoda". Jei jau GALI neduoti, tai pats sekso trukumas nueina i kelinta plana, o esme, kad gyveni su EGOISTE, kuri tik save supranta.

Visur ta pati sistema
Papildyta:
Sakoma, kad pagal medziotojo ginklus galima suprasti ka jis eina medziot, tai jus pagal savo supratima parodot, kad
1. Zmonemis kuriuos issirinkot, buvot issirinke anksciau - pasitiket negalima, jie pasinaudos jusu silnumu ir prades terora.
2. Kitokie variantai tiesiog jums neisivaizduojami, tai jus ir pacios atitinkamai elgtumetis

Su tokiais sutuoktiniais manau, taip slykstu gyventi, kad nepades nei turtai nei daug gero sekso. ZMogum turi pasitiket arba nach... kitoks reikalingas

Visos sitos kliedesines teorijos TIK TOL, kol viskas gerai. Apie ta ir eina kalba.
Kodel nesirupini savo buvusiomis 4 mylimosiomis? Kur dingo "musu pinigai"? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 30, 14:49)
Tai neparodysi....reiskiasi neturi.

Taip taip,  viskas yra tiesa  ka tavo smegenys nupaišo. Aleliuja  biggrin.gif

Tai visgi geda biski del to, kad sunaus nuo papo neikaip neiseina atjunkyt?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 30, 15:44)
Mane, po vaiko gimimo bandė padaryti namų šeimininke.Atseit, kokia tavo alga, va aš dirbu, trigubai daugiau už tave gaunu, kam tau eiti į darbą, dar vargti, dar sesutės reikės ir t.t.Buvau beveik patikėjusi,kad gyvensiu gerai, ilgai ir laimingai.Paskui prasidėjo vyro pasisedėjimai su bendradarbiais, pirtelės, komandiruotės, o aš židinį kūrenau, vyrelio laukiau.Paskui atsirado kita moteris ir dar ne viena.Namuose prasidėjo barniai, o paskui ir ranką pakėlė.Tėvai, pamatę mane su mėlynėmis, tą pačią dieną mus parsivežė namo.Greitu laiku padaviau skyrybos.Na, čia jau kita istorija.

Pasakojau. Pasikartosiu.
Mano ex buvo namu seimininke su 2 vaikais. Prasidejo Gorbaciovo kooperatyvai,, buvo galimybiu uzdirbti, tai pradejau daug dirbti.
xei pasidare nuobodu, pradejo rujoti, isimylejo viena dieda (sunaus muzikos mokytoja) dar be kurvizmo, bet jau smegenys suskistejusios.

Na tai vaikai buvo uzrakinti namuose, o ji man soferiavo.

Jei kurwa tai namu seimininkei buti nepatogiau, o jei kurwininkas - tai gali zmona nedirbti ar dirbti per 3 darbus vis tiek eis pas bobas... Darbas negydo nuo paliestuvystes nebent vergiskas su grandinemis
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 30, 15:22)
Bet esu pastebejus,  kad tikrai stiprus vyrai megsta,  kai moteris rodo,  jog ji yra silpna ir ja reikia rupintis  biggrin.gif

Man ne "megsta" uzkliuvo, bet "rodo", ka reiskia rodo biggrin.gif jeigu apsimestinai, kad vyrui patiktu, tai reiskia jam patinka vaidyba? (kaip Idomuciai)? O jeigu rodo, kad silpna, kai yra silpna, bet rodo ir stiprybe, kai tokia yra, tai ar ne geriau but nuosirdziai ir kad tave tokia priima?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 30, 15:42)
Vyrai nori buti naudingi daryti kazka gero, malonaus buti vertinami.
Jei moteris pareiskia, kad jis stipri jai nieko nereikia, tai analogas moteriai butu, jei vyras pasakytu, kad jis viskuo apsiruopina, apsitvarko, pasidaro jaukius namus ir net sekso poreikius pasitenkina.

Moteris tada naturaliai pagalvotu - o kam as reikalinga? Na kokia prasme buti kartu jei ir jam vienam taip gerai? Kad paivairinti seksa? to maza

Maža, tikrai maža.
O ir pasijausti silpna moterimi nori kiekviena...tik ne kiekviena gali ta sau leisti
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 30, 15:56)
Man ne "megsta" uzkliuvo, bet "rodo", ka reiskia rodo biggrin.gif jeigu apsimestinai, kad vyrui patiktu, tai reiskia jam patinka vaidyba? (kaip Idomuciai)?  O jeigu rodo, kad silpna, kai yra silpna, bet rodo ir stiprybe, kai tokia yra, tai ar ne geriau but nuosirdziai ir kad tave tokia priima?

Chytros moterys kartais apsimeta biggrin.gif , bet ne visada
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 30, 15:54)
Tai visgi geda biski del to, kad sunaus nuo papo neikaip neiseina atjunkyt?

Jazau kaip geda jazau....tiesiog krliais einu aplink baznycia is gedos biggrin.gif

Ziedai isgaravo, liko tik kalbos. Triochala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 30, 15:56)
Man ne "megsta" uzkliuvo, bet "rodo", ka reiskia rodo biggrin.gif jeigu apsimestinai, kad vyrui patiktu, tai reiskia jam patinka vaidyba? (kaip Idomuciai)?  O jeigu rodo, kad silpna, kai yra silpna, bet rodo ir stiprybe, kai tokia yra, tai ar ne geriau but nuosirdziai ir kad tave tokia priima?

Jei moteris ne silpna, tai velniam tokia reikalinga?

Cia kaip pirkejas parduotuveje, kuriam nieko nereikia. Eik von is parduotuves netrypk grindu ir netrukdyk tiems kuriems kazko reikia issirinkti prekes.

O tokie kurie vaidina, kad jiems reikia - dar slykstesni.

Moteris turi buti silpna, bet ne beverte.
Yra daug dalyku trapiu ir gleznu, bet turinciu didele verte.

Kelmai, statybiniai blokai - vyru nedomina kaip antros puses
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 30, 00:17)
Pagal Europos bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) apibrėžimą, vidurinei klasei priskiriami gyventojai, gaunantys nuo 75 proc. iki 200 proc. vidutinių (medianos) šalies pajamų.
Pasak „Swedbank“ vyriausiojo ekonomisto Nerijaus Mačiulio, Lietuvoje šiuo metu tai yra tokie gyventojai, kurie prieš mokesčius uždirba nuo 760 iki 2028 eurų.

I rankas tai mazdaug 513-1242 eur. Neisivaizduoju, kur gali paatostogaut gaudamas IKI 513/men? O jei dar vaiku turi...

Lietuva stebuklu salis nezinojai? lotuliukas.gif i rankas daznai buna daugiau, nei ant popieriaus, ir is tu 500 tikrai zmones pasitaupo ir keliauja, kas nori. Susitaupyti 300-400 tikrai ne stebuklai. penisninkai ir su mazensem pensijom keliauja, kiek mano mama i vsiokias eksursias vaziuoja su senjorais,
Ar ne jus cia man vis aiskinat, kad Lietuvoje visi labai geri agyvena, keista,kad as dabar tai turiu jum irodineti lotuliukas.gif
Lietuvoje is tikro labai sunku surinkti tikra statistika, kiek zmone sgauna ir kosk ats vidutinsi gyevnimo lygis, as sakyciau tai apie 1000-1500 e veinam i men.
i vidutini gyvenimo lygi reiktu itraukti ne tik pajamas, bet ir butinas islaidas toje salyje ir paskaiciuoti skirtuma tarp islaidu ir pajamu, ir va likutis ir apsrendzia zmogus kokiai klasei priklauso.
Atsakyti