Smaragdine tu musu, tai ar parodysi tą savo karalievišnos žiedą?
Papildyta:
Nu....'megsta' nera labai tinkamas zodis, tik kad laiko neturiu apgalvoti kokius zodzius sudestyti.
Bande ka? Mesti su vaikais ar bande padaryti priklausoma?
As papasakociau savo istorija, bet psichinė pragertomis smegenimis isvers savaip ir paskui dvidesimt metu kartos savo versija vel ir vel
Mane, po vaiko gimimo bandė padaryti namų šeimininke.Atseit, kokia tavo alga, va aš dirbu, trigubai daugiau už tave gaunu, kam tau eiti į darbą, dar vargti, dar sesutės reikės ir t.t.Buvau beveik patikėjusi,kad gyvensiu gerai, ilgai ir laimingai.Paskui prasidėjo vyro pasisedėjimai su bendradarbiais, pirtelės, komandiruotės, o aš židinį kūrenau, vyrelio laukiau.Paskui atsirado kita moteris ir dar ne viena.Namuose prasidėjo barniai, o paskui ir ranką pakėlė.Tėvai, pamatę mane su mėlynėmis, tą pačią dieną mus parsivežė namo.Greitu laiku padaviau skyrybos.Na, čia jau kita istorija.
As papasakociau savo istorija, bet psichinė pragertomis smegenimis isvers savaip ir paskui dvidesimt metu kartos savo versija vel ir vel
Bet iš kur ištraukta tokia informacija?Viena geria non stop, kita sveria 120 kg?Fantazijos turite abi, neprikiši nieko.