QUOTE(Kristi_na @ 2019 09 02, 10:32)
Taaaaip, Latvija labai puiki! Ypač tiems, kurie nemėgsta masės žmonių

Man irgi.
Dar niekad Baltijos juroj nesu mirkus tiek ilgai vandeny kaip si savaitgali Ventspil. Deje, zmoniu buvo labai daug. Ypac su vaikais. Visai nepanasu kad vakar prasidejo ryduo.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 02, 10:50)
Iki kokio amziaus ejot su vaikais i rugsejo 1?
As pagalvojau, kad taip nuobodu ten viskas, tos eilines direktoriu kalbos, dainos, niekas nesikeicia 20 metu, aciu die, tik viskas sutrumpeje, nereik stovet valandom ir klausyt. Apie dukra jau ne nekalbu. Mieliau ne viena neitume

O pas jus gal kas idomiau vyksta?
Kol pradinukas buvo. Ir kada i gimnazika perejo.
Ieskau tikrai geros permanentinio makiazo meistres. Meistriu pilna, bet esu baisiai isranki. Prasivest voka virsuj noriu pudriniu metodu. Viena meistre kaip ir radau, bet vieta tik kovo men.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 02, 13:10)
Su manim tevai ejo pradinese klasese. O pas mus nera cia rugsejo pirmuju, tai niekad neinu

Prasideda mokykla ir tiek, cia be jokiu svenciu, o i visas kitas sventes mokykloje stengiuosi nueiti, nes man paciai idomu ir smagu, jei vaikai dainuoja ar vaidina.</p>
Tu tikrai gyveni kazkokiam ubuntijos pasaulyje. Musu draugai 3 vaikus turi, visi skirtingo amziaus, skirtingomis dienomis i mokyklas isejo nuo rugpjucio. Ir lydejo tevai. Matomai rupejo, ne taip kad vaikai tavo i schule, o tu i darba sm.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 02, 13:08)
<p>O man toks klausimas iskilo. Kokios Vilniuje algos, jei zmogus jaunas, apie 30-35, turi aukstaji issilavinima ir dirba kokiu pardavimu vadybininku?
Viena artimai pazistu, tai fiksuota alga 800 ir dar nuo pardavimu. Bet jis tikrai protingai moka pateikt produktus, geras vadybininkas, tai jo alga kartais siekia 1100 - 1200. Jaunas vyras, 30 dar nera, baiges visai ne vadyba.