Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 05, 15:16)
O kam jai grozis, jei tik ji pati mato 🤭

Na taip...bet pačiai gražu gi. Vdruk nutrenks mašiną, veš į ligoninę, gražus gydytojas, o tu su baisiakelnėm ir bobukiška liemenėle unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 05, 15:17)
Nesiruose net.

nu va, tai nepamatys tavo taip išgarsintų elfų console.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 05, 14:14)
Tai kad tevai ji dar vis islaiko,  uz buta moka suaugusiam diedui. Tai uzaugino lodarių

Nespresk pagal savo papinyciu, kurio niekaip nesugebi nuo papo paleist. Pas tave gi jis " dykai" pinigus gauna.
Atsakyti

Na jei rodiklis sudėtis, tada matyt...Man patinka gražios liemenėlės, ne bobiškos.

sveikata rodiklis ir palinkai draugiski dalykai. Kam tu ten rodaisi su tais liemenukais? :lol: 

Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2019 09 05, 15:11)
Kur turgu nera? Pilna Airija kiekvienas rajonas mieste tam tikrom dienom turi vietiny turgely, kur vietiniai ukininkai pardavineju ekologiskas darzoves ir medu ir t. T. Tik aisku kainos tai jau ne lidlines... Né visi ipirks...

Kai kas brangiau, kai kas nesiskiria (pienas, jo produktai), bent pas mus. Bet daug labai pinigu iseina ant visokiu sudeliu, kurie mums net nereikalingi. Jeigu neuzdirbi minimumo, tai gali sau sveika maista leist (ne prabangu), o tuo labiau Airijoje, kuri cia taip liaupsinama del geru gyvenimo salygu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 05, 15:02)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72494587" data-time="1567684660">
<div>
<p>kas dėl karatistų, tai pažįstu jau dabar suaugusią moterį, kuri yra apie 1,55 ūgio ir taip, lankė karatė. Kas čia keisto? Kaip tik mažesnis žmogus ir nori susistiprinti dėl visa ko, kad kokia kaušė kaip tu neužpultų pvz.

Žodžiu, eilinį kartą ne kitą suvarei kaip norėjai, bet save susivarei. Išeik kada į žmones, sužinosi, kad visokio ūgio ar svorio žmonės viskuom užsiima vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nu del ugio,tai tikrai nesaone, ypac zinant, kokio ugio azijiecia, japonai,egriausi meistrai smile.gif</p>
<p>as lankiau pernai kungfu treniruotes, tai treneris, buvo mazesnis uz mane net, smulkus vyrukas, bet ohoho kaip sugebejo viska gerai.</p>
<p>tas kovu menas ir nera del milzinu, jiem ir taip nereikia , viena gera smugi duoda is aukstai ir kas jiem lotuliukas.gif</p>

Mane vyras ikalbejo palankyti..kad ismokciau apsiginti nuo uzpuoliku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 05, 14:18)
nu va, tai nepamatys tavo taip išgarsintų elfų console.gif

Kad elfus tu garsini.
Sveiki zmones ju nemato.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 05, 15:19)
Nespresk pagal savo papinyciu, kurio niekaip nesugebi nuo papo paleist. Pas tave gi jis " dykai" pinigus gauna.

Nu jau tikrai suaugusiam diedui uz buta nemokesiu, kaip tu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 05, 14:20)
Mane vyras ikalbejo palankyti..kad ismokciau apsiginti nuo uzpuoliku  biggrin.gif

Tai koks danas, koks dirzas?😂😂😂kloune
Atsakyti

Bet tai lidle juk urgi liemeneliu nesimatuoji.
Normaluos, kokybuskos , zinomu gamintoju liemeneles visada atitinka dydi. Tik Victoriassekret is amerikosu kai siunties, ten trp kitaip eina. Bet ir tai visada yra dydziu lentele.

Jei kas netinka lidle gali atnesti , be problemu priima. 

vienos firmos, liemenles net skiriasi, nes ne vien dydis svarbus, atrodo,kaip vaikui aiskinciau,uzsideti reikia ,kad pajausti tau ji smagi ar ne.

Ir kam siustis, jei randi salia? 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 05, 15:21)
Kad elfus tu garsini.
Sveiki zmones ju nemato.

aš tik patvirtinau, kad tokie minimi
o tu, pasaulio kvaiša, negirdėjus buvai, tai tau labai nuostabu ir patiko, įsikandai ir dabar tik elfais ir gyveni jau keli metai. Todėl ir uždarė tave. Vis neprisiruošiu tavęs Vasaros 5 aplankyt, atleisk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 05, 15:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72494605" data-time="1567685709"><div><p>Na jei rodiklis sudėtis, tada matyt...Man patinka gražios liemenėlės, ne bobiškos.</p></div></blockquote><p>sveikata rodiklis ir palinkai draugiski dalykai. Kam tu ten rodaisi su tais liemenukais? lotuliukas.gif </p>

Vyras mato gi, rytais, vakarais, plius prie rūbų derinu. Man sintetika nekenkia, tad galiu leisti sau gražiai atrodyti.
Atsakyti