Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 08:43)
Laptopas yra beprasmiskas pirkinys sedinciam namuose.
Musu atveju - normalus kompas jau yra (buves serveris), tai kam pirkti?
Antra - siaip laptopu parametrai visuomet blogesni pagal kaina
Trecia ji laptopa naudojo, kaip paprasta kompa 95 proc laiko, su papildomu monitoriumi, klaavu ir pele.

Todel pasiuliau jai nupirkti normalia plansete o namuose tureti paprasta kompa ir ji sutiko

Man patinka laptopas, nes ji gali nusinesti kur nori- i balkona, i vonia, i bet kuri kambario kampa. Ir neuzima daug vietos. O komp zaidimu nezaidziu, super parametru nereikia.
Atsakyti
Musu atveju - normalus kompas jau yra (buves serveris), tai kam pirkti?
Antra - siaip laptopu parametrai visuomet blogesni pagal kaina
Trecia ji laptopa naudojo, kaip paprasta kompa 95 proc laiko, su papildomu monitoriumi, klaavu ir pele.

Todel pasiuliau jai nupirkti normalia plansete o namuose tureti paprasta kompa ir ji sutiko

Tu niekada nesuprasi moteriškos logikos. Viskas turi savo prasmę. Pirmą loptopą pirkau, kad atsikratyti 36 laidų raizgalynės, kas bubo neatsiejama stacionaraus kompo dalis. Antrą loptopą aš pirkau dėl to, kad svėrė 1,5, o ne tris kg ir tilpo į mažesnę rankinę. Tiesa, to kompo dar du mėn laukiau, kol išleis. Kai išleido, pasirodo, buvo tik baltas, balto nenorėjau, tai dar teko palūkėti, kol atsirado reikiamos spalvos. ax.gif
Atsakyti

Ar bent isivaizduojat, kiek as turiu sukneliu? biggrin.gif kartais moteriai reikia pirkti ka nors vien todel kad noriu=turi prasme biggrin.gif
Bet butent kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, man reikia ribot plepesius čia su jumis. Iškepiau nlynukų ir vos nepašaukiau saviškio pusryčiaut "idoomuuciii !" biggrin.gif biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 05, 10:02)
Tu niekada nesuprasi moteriškos logikos. Viskas turi savo prasmę. Pirmą loptopą pirkau, kad atsikratyti 36 laidų raizgalynės, kas bubo neatsiejama stacionaraus kompo dalis. Antrą loptopą aš pirkau dėl to, kad svėrė 1,5, o ne tris kg ir tilpo į mažesnę rankinę. Tiesa, to kompo dar du mėn laukiau, kol išleis. Kai išleido, pasirodo, buvo tik baltas, balto nenorėjau, tai dar teko palūkėti, kol atsirado reikiamos spalvos. ax.gif

Visiskai teisingai.
Stacionaraus nekenciau, nes uzeme daug vietos ant mano darbo stalo.
Laptopas svere daug, tai naudojau kaip stacionaru daugiausia laiko.
Dabar turiu savo maziuka lengviuka, jis visur su manim ax.gif
Vakar vakare nuejau skaityti knyga ir nepasitvarkiau jo, reiks pabandyt siandien ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 07 05, 10:07)
Ne, man reikia ribot plepesius čia su jumis. Iškepiau nlynukų ir vos nepašaukiau saviškio pusryčiaut  "idoomuuciii !" biggrin.gif  biggrin.gif  blink.gif

Taisykites i teisinga nicka, tada viskas bus gerai biggrin.gif
Vat pasaukiat Idomucia, jis ateina ir klausia, o kas cia idomaus biggrin.gif nugi blyneliu iskepiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 05, 10:10)
Stacionaraus nekenciau, nes uzeme daug vietos ant mano darbo stalo.

Kas siais laikais laiko kompus ant darbo stalo? Laike senai, kai kompas buvo stebuklas. Dabar laiko ant grindu arba spinteleje apacioje

vos nepašaukiau saviškio pusryčiaut "idoomuuciii !"

Na man butu rimtu problemu, jei pasaukciau savaja pvz "virga" .

Pasaukciau "mylimuke" - viskas butu gerai.

"kin" - aplamai nesuprastu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 10:28)
Kas siais laikais laiko kompus ant darbo stalo? Laike senai, kai kompas buvo stebuklas. Dabar laiko ant grindu arba spinteleje apacioje

o jei pašauktumėt "Monteverte", tai jus patį nuverstų biggrin.gif
Atsakyti

, ne taip senai vaikai tik pagimdyti buvo atiminejami i s mamu,

Ir kas nutiko? labai gerai buvo, bent buvo galima kelias dienas pailset po gimdymo. Pirmoji mano dar sovietmeciu gimdyta, ir liuks buvo. uztekdavo to pasibuvimo, kai kas 3 valandos zindyt atnesdavo.Tragedija, mat...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 10:28)

Jis buvo guldomas, ant jo statomas monitorius.
Kaip gerai, kad as galiu sukaut namie kaip noriu biggrin.gif vis tiek niekas negirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 05, 11:09)
Kaip gerai, kad as galiu sukaut namie kaip noriu  biggrin.gif  vis tiek niekas negirdi  biggrin.gif

Cia tai juokai del tu nicku. Bet yra rimtesne problema. Nauju partneriu pavadinimas ex vardais.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 07 05, 11:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72145160" data-time="1530641585"><div><p>, ne taip senai vaikai tik pagimdyti buvo atiminejami i s mamu,</p></div></blockquote><p>Ir kas nutiko? labai gerai buvo, bent buvo galima kelias dienas pailset po gimdymo. Pirmoji mano dar sovietmeciu gimdyta, ir liuks buvo. uztekdavo to pasibuvimo, kai kas 3 valandos zindyt atnesdavo.Tragedija, mat...</p>

retas, išimtinis atvejis, aišku, bet taip ir sukeisdavo kartais vaikus...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 11:24)
Cia tai juokai del tu nicku. Bet yra rimtesne problema. Nauju partneriu pavadinimas ex vardais.

Bandei? biggrin.gif
Atsakyti