Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 17, 15:07)
Na viskas suderinama, sakysim as pradeciau manyti, kad esu vyras uz tai, pradetum atlikinet moteriskas pareigas vyrui.
Na kad as vyras butu nesunku itikinti. Ta as sugebu. Be to, per daug metu butum isaukleta gera paklusni, o man nebutu poreikio eksperimentuot su vaistais. Taigi viskas susiderintu.

sakau optimistas, reikia manes is vsi nepazinoti,kad kazka panasaus parasyti lotuliukas.gif
as ir taip su mielu noru myliuosi su mylimu vyru, tik va visas poziuris tavo i seksa, seima, vaiksu, augintinius ir t.t. visai priesinags nei mano biggrin.gif
manau tau pagal viska geriausia cambla atitiktu: ji vyrui ir taip paklusni, duoda visada ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
nei vieno papildų buteliuko dar niekam nepardaviau, nu nevykėlė aš, tik sau perku iš USA biggrin.gif
šuo va į akis žiūri, kaulija, einu duot vištos, o durnė toliau gali skalambyti, kad jis veganas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 17, 15:10)
Bet  tai kokiu reikia but dauztu, kad stebetis kazkokiais ziedais? blink.gif  Tu ziedu su tais akmenimis pilnos juvelyrines ivairiems skoniams ir kisenei.
Jei tu neiperki, tai nereiskia kad ir kiti neperka. Atsiversk Glamiros psl( sm net reklamuoja) ir pamatysi kad milijonais tikrai niekas nekainuoja. Muzike juvelyrinej turbut taip pat buvai kaip ir apatiniu parduotuvej.
Papildyta:
Bet tai Palangoj atostogavot mirksiukas.gif .
O ka galima idomaus nuveikt 2 valandas sedint aerouoste?

kaip vartosi slysktuke lotuliukas.gif zinoma ziedu pilna, tik klausimas kokie pas tave ?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 17, 15:42)
vargšiukė, nu taip, nepakvietėm tavęs į vestuves 4u.gif
neturėjom tiek ant vyno unsure.gif  verysad.gif

cambalala vynelio lotuliukas.gif

ta priedurne pagalvojo,kad savo namu nuotrauka keliau, kai ikeliau nuotrauka su butieliu to vyno ir paskui isputusi akis aiskino,kad nu ten mano, kai net ranka ten vyriska matesi lotuliukas.gif o nuotrauka is blogo ...
tai va tokiso priedurnes paskui prisifantazuoja "likusia " istorija ir dziaugiasi,kad ne taip blogai dar gyvena.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 17, 15:17)

Kur mano vyras su kitom mergom, kur as apie tai sneku, ir dar ale Airijoje...kur sakau,kad mano tevas kariskis ir mama del gerimo su juo issikyre, kur as aukleju vyra kazkokiu nedavimu? nu neina rasti ane nei panasiu zodziu lotuliukas.gif kaip Burbai iskapstei, nors kazka panasaus, nors kad ji buta turejo dar tarybinais laikais, rase senai. lotuliukas.gif

Jobstvaijmat.. ir vel paklides.
Idomuc, aukleja lutuke vyra nedavimu ar ne?

Burba pakisau jos tiesas ka ji rase siais metais. Apie tai kad nuomos motinos buta irgi atrasiu. Bet tikrai neieskosiu ka tu rasei sani/ ubuntu budama.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 17, 15:19)
Tu neturi jokiu draugiu,  seip tik pazystamas. Kokia draugė gali buti,  jei nezino koks tavo nikas mamkose. Mes tai zinom viena kitos,  o ir ji mamkose ne naujoke. Pazista ir tave ir netgi tas,  kurios jau retai cia besireiskia.
Taip kad  gyveni savo mazyciame pasaulelyje viena ir isivaizduok kad jis yra diiiiiidelis su draugais.
Is to issirutuliuoja klausimas -  ar jus visos esat tiek atviros ir artimos su draugemis,  kad galit leisti sau pasakyti joms savo nikus?

Taigi rasei kad eisi kavos su ex bendradarbe biggrin.gif .
Tai cia ji tavo sm nica zino?😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 17, 16:29)

Burba pakisau jos tiesas ka ji rase siais metais. Apie tai kad nuomos motinos buta irgi atrasiu. Bet tikrai neieskosiu ka tu rasei sani/ ubuntu budama.
Papildyta:

O tai Anglijoje Lietuviu nera?
Bet tu ir gluša biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 17, 16:20)
nei vieno papildų buteliuko dar niekam nepardaviau, nu nevykėlė aš, tik sau perku iš USA biggrin.gif
šuo va į akis žiūri, kaulija, einu duot vištos, o durnė toliau gali skalambyti, kad jis veganas biggrin.gif

nu va tikrai nevykele lotuliukas.gif neatitinki cambalalos standartu lotuliukas.gif nu turi gi realybe pritaikyti prie jos kliedesiu, kaip paskui moetriskei jaustis, jkaip ligoniui lotuliukas.gif

bet kad visos ribines, ribu ieskotojos kazkaip aptilo, apie cambalalos ribas niekas nesneka lotuliukas.gif
vadinasi nusiskit joms ant tu ribu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 17, 15:26)
kaip vartosi slysktuke lotuliukas.gif zinoma ziedu pilna, tik klausimas kokie pas tave ?
Papildyta:

ta priedurne pagalvojo,kad savo namu nuotrauka keliau, kai ikeliau nuotrauka su butieliu to vyno ir paskui isputusi akis aiskino,kad nu ten mano, kai net ranka ten vyriska matesi lotuliukas.gif o nuotrauka is blogo ...
tai va tokiso priedurnes paskui prisifantazuoja "likusia " istorija ir dziaugiasi,kad ne taip blogai dar gyvena.

Nu liemeneliu is lidlo tikrai neperku.

Tavo ten nuotrauka. Ir pirstai tavo. Moteriska ten ranka, nagai kirpti iki parlt mesos, kaip ir tu megsti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 17, 16:32)
nu va tikrai nevykele lotuliukas.gif neatitinki cambalalos standartu lotuliukas.gif nu turi gi realybe pritaikyti prie jos kliedesiu, kaip paskui moetriskei jaustis, jkaip ligoniui lotuliukas.gif

bet kad visos ribines, ribu ieskotojos kazkaip aptilo, apie cambalalos ribas niekas nesneka lotuliukas.gif
vadinasi nusiskit joms ant tu ribu.... biggrin.gif

nu va pliac, ir ką daryt dabar
šuo po vištos taip vartėsi ant sofkės, kad net žmones nustūmė biggrin.gif
o dėl papildų, tai ką, nė tų 400 eurų nebeuždirbsiu, nelemta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 17, 16:26)
Papildyta:

Neturi ji tu smaragdu su safyrais, kaip gyresi. Kitaip senai jau butu parodzius biggrin.gif

Jį fantazuoja tam apie kitas, kad paciai nereiketu pasakoti apie savo vyrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 17, 15:31)
O tai Anglijoje Lietuviu nera?
Bet tu ir gluša  biggrin.gif  biggrin.gif

Prie ko cia lietuviai ir atseit sm nare, kuri pazista montekrist?😂😂
Gi ne su sm nare atseit kavos buvai. O su ex kolege. Irgi valytoja?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 17, 15:34)
Neturi ji tu smaragdu su safyrais,  kaip gyresi. Kitaip senai jau butu parodzius  biggrin.gif

Jį fantazuoja tam apie kitas,  kad paciai nereiketu pasakoti apie savo vyrą  biggrin.gif

Tu irgi papinykus lidle perkies kaip lutuke? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 17, 16:35)
Prie ko cia lietuviai ir atseit sm nare, kuri pazista montekrist?😂😂
Gi ne su sm nare atseit kavos buvai. O su ex kolege. Irgi valytoja?

Deimantine tu musu. Sukaupk visas savo pilkasias lasteles, kurios dar nemire nuo vinčenso, mamkose pazysta, kaip personazus, o ne gyvai biggrin.gif alkoholikė nelaiminga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 17, 16:36)

Tu irgi papinykus lidle perkies kaip lutuke? biggrin.gif

Tai kaip ten tavo tie smaragdai gyvuoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 17, 16:29)

Papildyta:

atrask atraksk
paklidai, jau paklidai senai,kaip matom lotuliukas.gif

jo butent Idomucios klausk, jis liudinikas, kaip ir mano vyras jau beveik ar ne? lotuliukas.gif

sakau jusu poziuris toks pats, juk duodi savo vyrui visada ar ne pagal pareikalavima?.. duotum ir Idomuciai , jei butu tavo vyras irgi tave islaikytu, jis irgi prie baplkiu o tau juk tai esminis pliusas, ir zinok pas kitu nelakstytu, tai jau kaip ir bonusas palyginus su dabartiniu vyru ar ne? bigsmile.gif

ar jauneieskosi, gi sakei ikelsi prie skelias dienas, kad as pasakojau, kad vyras su mergom baliavodavo, neradai tai dabar vartaisi brudeli tu musu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 rugsėjo 2019 - 15:40