QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 19, 14:52)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72503522" data-time="1568893294"><div><p>O jis tokių nuotraukų persiųsti negali, kad reikia slapta lįsti, neva domėtis nekaltais dalykais?
Kokia kita info gali būti vyro telefone, kuria reikėtų domėtis jo žmonai, tai nežinau...</p></div></blockquote><p>Kodel slapta, nei slapta nei neslapta, padetas telefonas, reikia pasiimi, kaip ir kitus daiktus namie? gali ir as galiu, bet nereikia, kartais buni uzsiimes kazko paparsom,kad kitas padarytu. kas per problema pasiimti vyro ar zmonos telefona?</p><p>nu pvz pas mane ateina zinutes del siuksliu, kokia siuksline isvesti,kuria savaite, tai vyras kartais pasiima paskaito, kai ji ateina, kad zinotu, kokia siuskline isvesti. reikia kazka greitai pasiziuret internete, kuris telefonas po ranka ta ir ziuri, nevaikstau as namie pvz telefoa pasiemus

</p><p>neturim mes slaptu dalyku, kad ten kazko ieskoti ar atrasti ir tiek.</p><p></p><p>vaikai mato pvz, kad nereikia slepti telefonu, tai labai gerai, nes juos tai reikia kontroliuoti ir patikrinti, nes mokyklose nuolat pirmena, kad tevai priziuretu, kas ateina i vaiku telefona. O jei matytu,kad tevai uzsispaude kazkur telefonus ale cia mano privatu kazkas, tai ir jie taip noretu daryti. </p><p></p><p>o tu turi ka slepti nuo vyro? </p><p></p><p></p><p></p>
jo, aš per šį forumą ko tik nesužinojau: į žmonos rankinuką lįsti negalima, o gal ten dovana vyrui arba nėštumo testas su teigiamu atsakymu ir bus sugadinta šventinė vakarienė

(ar tik ne meksikiečių serialų persižiūrėta?

)
į vyro telefoną lįsti negalima, o gal ten jam draugas atsivėrė baisiausiai, dūšią išliejo, nu tieisog savo pimpio cm trumpus matyt parašė, telefonu! ajai kaip baisu, kad draugo žmona nesužinotų.
Į vaikus kambarius negalima eiti, šiukštu, vaikai turi privačią erdvę turėti, gali jos net nesitvarkyti, jei nori, tegu sėdi visas apkiautęs, dulkėse.
Tai nenuostabu po to, kai tėvai net neįtaria, kad jų vaikas gali užsimanyti nusižudyt ar pan. Aš po šiai dienai mamai dėkinga, kad ji rado ir paskaitė mano dienaroštį. Ji, aišku, neišsidavė, bet atitinkamai reikalus tvarkė, suko, kad man padėtų, kad nebūčiau viena su man atrodančia sunkia situacija ir t.t. Mamos tam ir reikalingos, kad būtų šalia vaikų, kad pastebėtų, padėtų, o ne jie vieni sau augtų kaip nori, kaip jiems neteisingai dažnai atrodo jų galvelėse