Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 14:43)
Dieve, dieve nu kiek cia tesis tos nesamones, eik cambala su sav draugem savo turtingo ne vieniso gyvenimo gyventi gal?  unsure.gif

Pakalbam kazka smagiau, pvz kokios tautybes vyrai daugiausiai patrauklus atrodo?  bigsmile.gif su kokiu sugriesintumet?

man kazko ziuriu i senatve skonis pradejo keistis  unsure.gif lotuliukas.gif

man lengva, mano skonis vyruose platus. Aš atsirinkčiau ir tarp juodukų, ir tarp siauraakių. Nebadaut man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 13:43)
Dieve, dieve nu kiek cia tesis tos nesamones, eik cambala su sav draumensavo turtingo nevieniso gyvenimo gyventi gal?  unsure.gif

Pakalbam kazka smagiau, pvz kokios tautybes vyrai daugiausiai patrauklus atrodo?  bigsmile.gif su kokiu sugriesintumet?

man kazko ziuriu i senatve skonis pradejo keistis  unsure.gif lotuliukas.gif

Tu neaiskink ka kam daryt, gluse.

Kaip bezdzionele nuo savo seimininkes kazka bandai kopijuot, bet apgailetinai tik atrodai. Nei tu kazkoki idomu pokalbi moki uzvest, nei kazka idomaus ikeli. Nu paskutini kazkoki dieda ikelei, bet tai lopu lopas. O tau mat patrauklus.
Eitum geriau kojiniu megzt, tai nors nauda kazkokia butu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 14:28)
Tai parasyti gali ka nori, bet tai juk teises irgi duoti reikia, atsisveicia  biggrin.gif

Draudimai tik biznis, teismai labai zmonem palankus ir iskele kainas.

As moku uz savo masina beveik 800 draudima ir 700 kazkur taxus. unsure.gif

bet tai nepatogu Lt su Uk masina vaiznetis gi.

Matai - beprasmiskai sumoki 1500 UZ NIEKA vagiu mafijai. Dar teises atsisviecia. Nu ir kaimas totalus, kaip Baltarusijoje. O pas ginekologa nereikia pasitikrint del teisiu, kaip Baltarusijoje?

Na LT ir Vokietijoje visuomet turejom 2 auto vienas vairas kaireje, kitas desineje -JOKIO SKIRTUMO,
Va automatine kai viena o kita manual dideles problemos jei kaitalioti
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 20, 14:47)
Tu neaiskink ka kam daryt, gluse.

Kaip bezdzionele nuo savo seimininkes kazka bandai kopijuot, bet apgailetinai tik atrodai. Nei tu kazkoki idomu pokalbi moki uzvest, nei kazka idomaus ikeli. Nu paskutini kazkoki dieda ikelei, bet tai lopu lopas. O tau mat patrauklus.
Eitum geriau kojiniu megzt, tai nors nauda kazkokia butu.

prabilo Lietuvos naudingumo koeficientas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 20, 14:45)
Pakeliavau po 6 šalis, padirbau 3 darbuose, tapau mama. Kaip ir galiu sakyti, kad įvykių buvo.
Gal todėl man keistai atrodo kai kurių knisimasis po svetimus gyvenimus ir tu paciu dalyku kartojimas 120 kartu.
Zmones, uzsisuke nuobodziame cikle, tape patys sau neidomus, neturintys savo gyvenimo, todel bandantys gyventi svetimus.

tai jau tikrai, negaliu nesutikti. mastau.gif

kaip vaikelis auga? ar nesunku vienai?

As tai labai pajutau, kad sensu per paskutinius 2 metus lotuliukas.gif nors gyevenimas gereja, kas met kazkas naujo ir gero, tikiuosi jau irgi ramybes, panasiai kai Burba gal , jau nebesinori keliauti (t.y. keisti gyvenamaja vieta, nors paskutiiu metu is vis keliones nebetraukia), keisti profesija, darba ir t.t. jau daug ka pakeciau per pasuktinius 5 m, dabar norisi pasidziaugti rezultatais, darbo vaisiais, nors bijau, kad man nesisedes ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 20, 14:49)
prabilo Lietuvos naudingumo koeficientas biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif šitas geras
Atsakyti

Vyrai irgi vysta, kai netinkamas zmonas issirenka

O kad nevystų moteris dažniau keisti reiktų?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 20, 14:49)
Matai - beprasmiskai sumoki 1500 UZ NIEKA vagiu mafijai. Dar teises atsisviecia. Nu ir kaimas totalus, kaip Baltarusijoje. O pas ginekologa nereikia pasitikrint del teisiu, kaip Baltarusijoje?

Na LT ir Vokietijoje visuomet turejom 2 auto vienas vairas kaireje, kitas desineje -JOKIO SKIRTUMO,
Va automatine kai viena o kita manual dideles problemos jei kaitalioti

Nu kaip uz nieka, jei butu avarija, draudimas apmoketu visas reikalinags islaidas....
Nera ginekologu, tik ligoninese,su GP siuntimais, privaciu labai mazai hihihi.gif

o tai ka su tom teisem turetu daryti? hmm.gif

Tai Airija ir yra kaimas, tik va visai neblogai susitvarkes, man patinka labiau, nei didelios salys...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 20, 13:49)
prabilo Lietuvos naudingumo koeficientas biggrin.gif  biggrin.gif

Mokescius mokam, ant savo valstybes nevarom.
Ta galetu daryti ir kai kurie nevykeliai emigrantai. Tiksliau laimingai gyventi savo emigracijoje, isilieti i savo salies gyvenima ir lietuviskam forume nesikti ant Lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 20, 14:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72504285" data-time="1568980000"><div><p>Vyrai irgi vysta, kai netinkamas zmonas issirenka</p></div></blockquote><p>O kad nevystų moteris dažniau keisti reiktų?</p>

Tiek vyrams, tiek moterims partnerius keisti reikia, jei jie vysta
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 20, 14:47)
man lengva, mano skonis vyruose platus. Aš atsirinkčiau ir tarp juodukų, ir tarp siauraakių. Nebadaut man biggrin.gif

man kazkodel kitu rasiu atstovai visai netraukia, grazus buna kaip lelytes kiti atrodo, bet va kazkokio potraukio 0 blink.gif atrodo kaip kazkokie ateiviai. net nezinau kodel taip...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 20, 14:46)
Vyrai irgi vysta,  kai netinkamas zmonas issirenka

net nezinau, man atrodo lepsiai gal ir vysta, o normalus vyras susikurs toki gyvenima kokio nori, jis savim turi rupintis ir moterimi, jei bus geras vyras salia jo ir zmona prazys ir pats prazys.... nes vyrai darosi lailmingi, kai laiminga ju moteris..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 20, 14:57)
Mokescius mokam, ant savo valstybes nevarom.
Ta galetu daryti ir kai kurie nevykeliai emigrantai. Tiksliau laimingai gyventi savo emigracijoje, isilieti i savo salies gyvenima ir lietuviskam forume nesikti ant Lietuvos.

cambseli, meistreli, mokyk savo vaikus...
o jūs vaikai taip darykit, kaip cambselė daro... 4u.gif
Atsakyti