Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 22, 13:02)
Lutuke, o linas turbūt nesilamdo?

visi naturalus audiniai lamdosi, kaip ir traukiasi siek tiek prie aukstos temperaturos.
Tirkotazas maziau, nei audinys. Bet linas labai mazai linkes trauktis, tai labai geras pluostas.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 22, 13:07)
Na aisku ugis, ilgi plaukai irgi savo pridejo.

Bet jei manai kazka apie meterialinius dalykus tai tada nelabai kaip sekesi.
MB net geresne auto vazinejo

Oi ne, aš ne apie pinigus .
Atsakyti
Bet tai kai normaliem medvilne BE elastano tamposi, anom dvejom nesitampo. Tiesiog ubuntine medvilne.
Vaiktstej buvo tokios medvilnines pedkelnes ir treningai ploni, greiciau apatiniai, bet pradinese klasese liepdavo fizinio pamokai rengtis. Tokie tamsiai melyni arba juodi. 100% chlopok. Po pirmo devwjimo keliai ir alkunes istysdavo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 22, 13:13)
Bet tai kai normaliem medvilne BE elastano tamposi, anom dvejom nesitampo. Tiesiog ubuntine medvilne.
Vaiktstej buvo tokios medvilnines pedkelnes ir treningai ploni, greiciau apatiniai, bet pradinese klasese liepdavo fizinio pamokai rengtis. Tokie tamsiai melyni arba juodi. 100% chlopok. Po pirmo devwjimo keliai ir alkunes istysdavo.

Ab, nebesigilink. Nei medvilnė joms tamposi, nei linas labai lamdosi, gal čia Lidlo stebuklai?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 22, 13:09)
Oi ne, aš ne apie pinigus .

O apie ka?

Siaip tai reikia savo zmogu pasirinkti. Man tai paprasciau, nes net nezino ka vaidinti, tai nesuvaidins.
Tos kur kisa petelnes, ar priesingai vapa apie kazkoki savo isskirtinuma, ar nusiskiedzia ar ciniskai konkrecios - netinka.

Vidutiniaii vyrai nuspejami, as sakysim ne visai vidutinis... svelniai tariant
Atsakyti
Kad po skalbimo drabužiai nesusitrauktų ar neištįstų, visada pažiūrėkite į etiketę, iš kokios medžiagos jie pagaminti – vilna ir medvilnė po skalbimo traukiasi, o sintetiniai ir medvilniniai drabužiai ištįsta. Paisykite ir gamintojo rekomendacijų, kaip skalbti.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=80231039

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 22, 13:16)
Ab, nebesigilink. Nei medvilnė joms tamposi,  nei linas labai lamdosi,  gal čia Lidlo stebuklai?

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 22, 13:08)
visi naturalus audiniai lamdosi, kaip ir traukiasi siek tiek prie aukstos temperaturos.
Tirkotazas maziau, nei audinys. Bet linas labai mazai linkes trauktis, tai labai geras pluostas.

Papildyta:
Dar kokiu sapnu ar gliuku kas matet , dar del kazko reiktu apsviesti jus , i kokius klausimus atsakyti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugsėjo 2019 - 12:28
Lutuke, nenori eit savo vyro pamasazuot arba kad jis tau masaza padarytu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 22, 13:25)
Kad po skalbimo drabužiai nesusitrauktų ar neištįstų, visada pažiūrėkite į etiketę, iš kokios kas matet , dar del kazko reiktu apsviesti jus , i kokius klausimus atsakyti?  unsure.gif

Koks skirtumas, suplovei, sudirbai ir išmetei.Ypač Lidl'inius skudurus.Neseniai buvau Lidl, specialiai pasižiūrėjau kokie ten drabužiai.Vargeli, tu mano doh.gif Aš tiek neuždirbu,kad pirkčiau tokius.
Laukiu,laukiu savo šoblos, žadėjo pusryčiams atvykti, o dar nėra.Žinia,ne taip lengva su dviem vaikais iš namų išsikraustyti.Ai, tiek to,nespės pietums, teks vakarienę valgyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 22, 13:16)
O apie ka?

Siaip tai reikia savo zmogu pasirinkti. Man tai paprasciau, nes net nezino ka vaidinti, tai nesuvaidins.
Tos kur kisa petelnes, ar priesingai vapa apie kazkoki savo isskirtinuma, ar nusiskiedzia ar ciniskai konkrecios - netinka.

Vidutiniaii vyrai nuspejami, as sakysim ne visai vidutinis... svelniai tariant

Tai reikėjo tokios kaip ji, o jai apskritai pasisekė, kad kažkas ją paėmė. Rezuktatas_jūs abu laimingi.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 22, 13:39)
Koks skirtumas, suplovei, sudirbai ir išmetei.Ypač Lidl'inius skudurus.Neseniai buvau Lidl, specialiai pasižiūrėjau kokie ten drabužiai.Vargeli, tu mano  doh.gif Aš tiek neuždirbu,kad pirkčiau tokius.
Laukiu,laukiu savo šoblos, žadėjo pusryčiams atvykti, o dar nėra.Žinia,ne taip lengva su dviem vaikais iš namų išsikraustyti.Ai, tiek to,nespės pietums, teks vakarienę valgyti. ax.gif

Kiek anūkams?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 22, 13:39)
Koks skirtumas, suplovei, sudirbai ir išmetei.Ypač Lidl'inius skudurus.Neseniai buvau Lidl, specialiai pasižiūrėjau kokie ten drabužiai.Vargeli, tu mano  doh.gif Aš tiek neuždirbu,kad pirkčiau tokius.

Man yra skirtumas, o kaip jums tai nezinau.

Jus buvot lidle Vokietijoj ar Airijoje ar vis dar tikite, kad tos pacios prekes keliauja i visas salis? bigsmile.gif ir apie kokius konkreciai rubus snekat?
As asmeniskai pirkau linines kelies , linine palaidine ir suknute sia vasara, manau jie tarnaus daug metu, kol kas jokio nusidevejimo ar broko nesimato,
Gal reikia moketi rinktis rubus bet kurioje parduotuveje?

kas yra sobla?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 22, 12:52)
Man yra skirtumas, o kaip jums tai nezinau.

Jus buvot lidle Vokietijoj ar Airijoje ar vis dar tikite, kad tos pacios prekes keliauja i visas salis? bigsmile.gif  ir apie kokius konkreciai rubus snekat?
As asmeniskai pirkau linines kelies , linine palaidine ir suknute sia vasara, manau jie tarnaus daug metu, kol kas jokio nusidevejimo ar broko nesimato,
Gal reikia moketi rinktis rubus bet kurioje parduotuveje?

kas yra sobla?

Tos pacios prekes keliauja visuose lidluose. Maistas tik skiriasi trp.
Tai ikelk fotkes savo isskirtiniu graziu ir kokybisku tu lininiu kelniu, palaidines ir suknutes is Lidlo.
Na ikelk, paziuresim
Gal mes tikrai cia atsilike kokie.
O jei neikelsi, reiskia pati supranti kad baisus ir tu perki todel, kad pigu.
As nesisaipau is nepasiturinciu, tiesiog tu mali suda apie kokybiskus ir grOAzius skarmalus is lidlo.
Papildyta:
Sm meta lidlo reklama
https://www.lidl.lt/...ASAAEgJen_D_BwE
Lutuke, juk tau tokie drabuziai normalus ir kokybiski?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 22, 10:19)
nežinau kas jūs per kaušės biggrin.gif
vakar dar visa aplink veidrodį apsisukau ir ieškojau savo medvilniniuose išsitampymų. Nu nėra, gražiai prigludę biggrin.gif
cambalėji? senus pletkus nešioji? ji jau sakė, kad vyras gyvena kartu, rado kitą darbą

tai kad mes visada kartu gyvenom biggrin.gif zmones turi ivairius darbus, dirba pamainom, isvaziuja komandiruociu dienom savaitem ir t.t. tai kad vyras nenakvodavo 3-4 naktis per savaite nelaikem mes tuo,kad gyvenam atskirai.
Buna zmones buna ir tuose paciuose namuose ir toje pacioje lovoje miega ir gyvena, deja, atskirai...

O kalbant apie linksmesnius dalykus issikepiau siandiena rugines duonos su raugu, labai saknu, seniau dazniau kepdavau, kuri laika buvau aptingusi, ir pasisilgau, bet tai koks geris namine duona... tik ruginiai miltai ir vanduo smile.gif

Atsakyti