Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 26, 07:29)
Man tai keistas tik tų kambarių poreikis, ty jūs juk tik dviese, nei vaikų, nei anūkų ar gyvūnų, tik dviese. kam tiek kambarių, ploto?  unsure.gif
Papildyta:
Idomucia, atskirai miegate? unsure.gif

Man reikia darbui kambario bent 20 kvadratu. Bent 3 -4 stalai kad tilptu. Monitoriai klaviaturos, elektronikos prototipu surinkimas testavimas.
MB reikia mazesnio kambario sedet prie kompo uzsiimti hobiais. sake uztenka 10-15
Miegamasis turi buti didelis bent 20. Miegam kartu aisku...
Svetaine turi buti koki 35-45, 24 jau maza, kaip kisene.
Didelee virtuve bent 25 kvadratu ar virtuve plus valgomasis. Svetaines geriausia dvi, antra pavadinti lasvalaikio kambariu.

Lietuvoje klimatas bjaurus 6-8 menesius, tai tik kambariuose gyvenimas...

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 26, 00:34)
kad tik tokios bedos zmonem butu lotuliukas.gif o kam jums tokiu dideliu namu, ieskai kuo didesnio ploto, kad butu ka zmonai veikti, tvarkyti? ka jus dviese ten veiksit vienas kito savaite ieskosit?  100kv m namo 2 zmonem per akis, juo labiau, jus nei kokiu baliu darot, nei draugu daug turit, nei seimu, vaiku pulko. Dulkem rinkti?
As tai rinkciausi didziausia soda ir geriausia vieta, bet ne salia vandens, dregmes per daug bus, o nama galima ir dasistatyti, jei jau norisi rumu smile.gif o sklypo neprasiplesit.

100 kvadratu namas??? Tai kam tas namas tada, butas su garazais dabar 150+, gyvenam susispaude.

Niekas rumu nenori, bet jus nesuprantatee kaip faina gyventi ten kur viskas erdvu, o ne sukista.
Dasistatyti as irgi galvoju juolab pastatyti koki 80kv paildomu patalpu nereikia leidimu, bet kelios suns budos nors ir dideles, bus kas kita nei didelis pastatas
Atsakyti
O man svarbiausia, kad as ir mano mylimi zmones butu laimingi.

Kaip jums- materialistams sunku gyventi tai Dieve Dieve. Amzinai lėkime, amzinai darbuose, amzinai trukume laike....kad tik daugiau tureti uz kitus. Ot laimė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 26, 10:40)
100 kvadratu namas??? Tai kam tas namas tada, butas su garazais dabar 150+, gyvenam susispaude.
Niekas rumu nenori, bet jus nesuprantatee kaip faina gyventi ten kur viskas erdvu, o ne sukista.
Dasistatyti as irgi galvoju juolab pastatyti koki 80kv paildomu patalpu nereikia leidimu, bet kelios suns budos nors ir dideles, bus kas kita nei didelis pastatas

Man namas reikalingas del kiemo, sodo aplink, medziu, privatumo, ramybes, kuo didesnis sklypas tuo geriau, o pats gyevnamasis plotas nu man nereikia piliu, ir apsildyti ir tvarkyti daug ir siaip nu kam reikia su paspirtukais po namus vazinetis? Manau 2 per akis 100kv , seimai siek tiek daugiau, priklausomai nuo zmoniu kiekio. Tai ka surasei jusu poreikiai apie 120kv bet tai kai 2 gyvenat tai salta, nejauku dideliam name...
Nera bogo klimato, yra netinkami rubai biggrin.gif O jie is namu neiseiti tai ir pilies neuzteks, atsibos vis itek depresija puls....
Galima aisku prisisivaigti isikurti pvz kino teatra namie, baseina, pirti, pokyliu sale, treniruokliu kambari kambari kava gerti ir kambari siaip pasedeti knyga paskaityti, tik va tai laimes neatnes, deja...
Nu iskyrus pirti biggrin.gif O turint sklypa dideli galima isssikasti pruda dideli savo, pasisodinti miskeli, tureti darza, tai atnes daug daugiau laimes, nei kambariu gausybe ir didybe...
Bet zinoma, kam kas svarbu ir kam patinka....tik stebiu zmones, va ateina cia kelios pasiturincios moterys su namais didziuliais, smargadiniais ziedais ir ka ar matosi juose dziaugsmas, laime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 rugsėjo 2019 - 09:51
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 26, 10:47)
O man svarbiausia,  kad as ir mano mylimi zmones butu laimingi.

Kaip jums- materialistams sunku gyventi tai Dieve Dieve.  Amzinai lėkime,  amzinai darbuose,  amzinai trukume laike....kad tik daugiau tureti uz kitus. Ot laimė  rolleyes.gif

As tai prie tinginio, niekur nelekiu, ir man neidomu, kiek kas turi. Maciau graziu vilu ant vidurzemio juros, na as ju neturesiu. Mane visuomet domina verte, kuri man naudinga, o ne siaip, kazkam parodyt.

Bet pagyvenus kaip zmogui, kip Vokietijoje prrottingi zmones gyvena, jau nesinori blogiau. UK tai gyvena baisiai, sefas turi sodyba (farm) su gal hektaru ar daugiau zemes. Bet tas namas slykstus, nors ir didelis, angliskas, labai nepatogus, kambariai su angliskais slyksciais mazais languciais. As ji iskriauciau ar parduociau. UK aplamai normaliu namu yra tik pietryciu Anglijoje, ten dar turtingi sviesus protai turi savo zemes ir gavo leidimus statytis moderniskus patogius sviesius namus.

Bendravau su Anglais, tai sake, kad ta prasto gyvenimo architektura atejo nuo viduramzius, kur budavo mokesciai uz langus ir ju dydi... Tai ir gyvena, kaip kurmiai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 26, 09:40)
Man reikia darbui kambario bent 20 kvadratu. Bent 3 -4 stalai kad tilptu. Monitoriai klaviaturos, elektronikos prototipu surinkimas testavimas.
MB reikia mazesnio kambario sedet prie kompo uzsiimti hobiais. sake uztenka 10-15
Svetaine turi buti  koki 35-45, 24 jau maza, kaip kisene.
Didelee virtuve  bent 25 kvadratu ar virtuve plus valgomasis. Svetaines geriausia dvi, antra pavadinti lasvalaikio kambariu.

Svarbiausia ta virtuvini stala, kur liko is pirmos santuokos, pacioj garbingiausioj vietoj pastatyk biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 26, 10:40)
Svetaine turi buti  koki 35-45, 24 jau maza, kaip kisene.
Didelee virtuve  bent 25 kvadratu ar virtuve plus valgomasis. Svetaines geriausia dvi, antra pavadinti lasvalaikio kambariu.

Lietuvoje klimatas bjaurus 6-8 menesius, tai tik kambariuose gyvenimas...

Papildyta:

O kokie tavo zmonos hobiai?
Ka veiksit tam laisvakaikio kambary, dar plius prie svetaines? Namie gi tik tv ziurit?

80 kv.m. galioja tik naujai statybai, jei darot priestata, tai bus daugiau kaip 80 ir leidimo reiks. Na nebent darysit atskira pastata visai.
Atsakyti
Vat del to mes ir kraustysimes i Ispanija, kai vaikas atsistos ant koju ir musu pagalbos jam jau nereikės.
Nusipirksim dvieju galu nama, isnuomosim kelis kambarius amziniems ir nesibaigiantiems turistams ir sedesim po palmemis šilumoje ir ramybėje. O ko daugiau reikia? Stogas virš galvos bus, isnuomoti kambariai aprupins maitinima ir seip kokią smulkmę.Vyras galvoja nusipirkti laiva ir plukdyti turistus pazioplineti biggrin.gif Ko daugiau reikia zmogui kuris pasisotino gyvenimu ir nori ramybės?

Cia ana diena bendradarbis klausia - O jei vyras persigalvos? As jam - then I'll divorce him and after that I'll kill him biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugsėjo 2019 - 10:17
Aišku, norėtųsi erdvės, bet esam laimingi ir su 74 kvadratais, šiuo gyvenimo etapu,
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 26, 11:24)
Aišku, norėtųsi erdvės, bet esam laimingi ir su 74 kvadratais, šiuo gyvenimo etapu,

Kazkada su exe gyvenom 47 kvadratu bute, keturiese. Dar garazas veliau atsirado. Ir uzteko vietos.(draugu seima 4 gyveno 20 kvadratu bendriko kambaryje su bendra virtuve ir tuoletais)

paskui isigijau 75 buta tai atrode didelis, ypac nuvykus i UK.
Bet kai Vokietijoje pagyvenom kaip ponai ir uz nedideli mokesti, tai jau 75 kvadratai pradejo rodytis nedaug.

labai romantiska,, kai MB radio rysiu pasakydavo, kad pietus jau ant stalo, ar telefonu skambindavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 26 rugsėjo 2019 - 10:43
Gerai dar, kad telegramos neatsiusdavo biggrin.gif

Jeigu reiktu rinktis tarp erdves lauke ir namuose, rinkciaus lauke. Namie tai ka, pamiegi pavalgai. Va virtuves gal noreciau didesnes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 26, 11:46)
Gerai dar, kad telegramos neatsiusdavo  biggrin.gif

Jeigu reiktu rinktis tarp erdves lauke ir namuose, rinkciaus lauke. Namie tai ka, pamiegi pavalgai. Va virtuves gal noreciau didesnes.

Tuos bus salta, lis lietus nu ir kas lauke? Net suns geras seimininkas neveja i lietuviska ora kuris buna pusmeti
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 25, 14:22)
Tai tu jokiu kursu nelankei? I namus tik mokytojai atejo?
Keista... Siaip tai zmones kursus lanko, paskui laukia komisijos i namus.

Matau, kad nieko nesupranti apie procesą, tai apšviesiu biggrin.gif
Lankai kursus, juos veda GIMK mokytojai. Be 10 grupinių susitikimų kursuose dar yra du individualūs susitikimai su GIMK mokytojais, bent vienas jų vyksta kursų lankytojų namuose, nes vertinama ir namų aplinka, kalbamasi su kartu gyvenančiais žmonėmis, jei tokių yra (pvz, jei kartu gyvena tėvai).
Jokios komisijos į namus nevaikšto.
Atsakyti