Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 09 26, 15:01)
Nes nerasau apie sauskelnes, dantukus ir t.t.? Kaip jau kazkada rasiau, apie vaikiskus reikalus as turiu su kuo pasiklbeti ir pasitarti, tai forume santuriai vaiku temomis. Ir i fb foto nekeliu. Tokios mano nuostatos. Kas mano, tas mano. Kuo svarbiau tai man gyvenime, tuo maziau dalijuosi. Ne visiems suprast.

Tai nafig is vis apie ta vaika cia pradejai girtis? Apie vezimus, skersai ziurincius diedus, baldu ir sviestuvo pirkimus?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 26, 16:08)
Vaizdinys idealiai sutampa su mano avataru  biggrin.gif

Matai kaip...o as net neziurejau koks tavo avataras. Uzmeciau aki dabar i spalvas, nes pats avataro turinys manes nedomina.
Juodai raudona. Negera spalva, Tu negyveni kaip noretum
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 26, 15:08)
Vaizdinys idealiai sutampa su mano avataru  biggrin.gif

Tai kad tu rasei, kad sverei 120. Tada avataras tas pats buvo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 26, 16:11)
Tai kad tu rasei, kad sverei 120. Tada avataras tas pats buvo.

Nu prie ko cia bl svoris?

Jeibogu mergos, jusu materializmas visiskai uzkišo jūsų trečiaja aki.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 26, 15:09)
O kuria cia dar nepagavai meluojant. Mane gal 20 kartu irgi.
Darai klaidas

Tau, dede, yra biski senatve su atmintim. Nenusisnekek.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 26, 16:07)
Nu jau iki tokio žemumo tai dar ne kiekvienas dasigalvotu-  uz kampo ciokinti kas ateina. Fui

nu tai jinai čia dedasi tokia visa aukšta, Lutuke žemina, kitas, o kai jai pasiūlo susitikti, jinai į krūmus biggrin.gif krūtas žmogus, kokiu jinai dedasi, tikrai nebijotų ateiti, pažiūrėt, apsisukt ir nueit.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 26, 16:10)
Juodai raudona.  Negera spalva,  Tu negyveni kaip noretum

Tokios mano spalvos. Nei geros, nei blogos. Kaip tik sakyciau, kad gyvenu, kaip noriu, nes pripazistu savo spalvas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 26, 16:07)
Nors visi zino daugeli poziuri i lutuke, bet net ji nenusipelne tokio " susitinkam, paziuriu i ja is smalsumo, apsisuku ir nueinu".
Bet kokiu atveju tai yra individo laiko gaisinimas.
O fb fitke paziureciau del idomumo. Tiesiog idomu kas per gluse tokias paklodes raso ir taip nusikalba.

išsisukinėji dabar. Kai jai rašinėji šūdus, tai tada ne laiko gaišimas?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 26, 16:15)
Tokios mano spalvos. Nei geros, nei blogos. Kaip tik sakyciau, kad gyvenu, kaip noriu, nes pripazistu savo spalvas.

Nu nu....tu man nepameluosi, nesistenk.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 26, 16:15)
nu tai jinai čia dedasi tokia visa aukšta, Lutuke žemina, kitas, o kai jai pasiūlo susitikti, jinai į krūmus biggrin.gif krūtas žmogus, kokiu jinai dedasi, tikrai nebijotų ateiti, pažiūrėt, apsisukt ir nueit.

Ne, tai tu cia siulai ciokinti ir pabegti.
Kiek tau metu?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 26, 15:13)
Nu prie ko cia bl svoris?
Jeibogu mergos,  jusu materializmas visiskai uzkišo jūsų trečiaja aki.

Pvz monteverte vis raso, kad ji panasi i ta ka uzsideda. Kin irgi parase kad vaizda avataras atitinka.
Nu taip, as sumaterialejus, nes gyvenu tokiam pasauly.
Baik tu reaguot i ta svori.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 26, 15:15)

As neabejoju, kad tu taip darytum.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 26, 15:16)
išsisukinėji dabar. Kai jai rašinėji šūdus, tai tada ne laiko gaišimas?

As rasineju ka noriu, kiek noriu ir kada noriu. Lutukei nebutina atsakinet i kiekviena kiekvienos posta.
Az lutukei gyvenime nerasiau ir nerasysiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 26, 16:19)
Kin irgi parase kad vaizda avataras atitinka.

Burba paraso apie mane kaip apie balta graiku deive, as pasijuokiu, kad jo jo, jos pavaizduotas ivaizdis atitinka mano avatara, o cambala padaro isvada, kad as teigiu, kad realybeje idealiai atitinku savo avatara biggrin.gif
Va kaip gimsta legendos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 26, 16:18)
Pvz monteverte vis raso, kad ji panasi i ta ka uzsideda. Kin irgi parase kad vaizda avataras atitinka.
Nu taip, as sumaterialejus, nes gyvenu tokiam pasauly.
Baik tu reaguot i ta svori.

Monteverte noretu buti tuo, kuo jai niekada nelemta buti.
Kin turi savo problemu, tu - savo, as - savo, visi kiti irgi turi problemu.

Gal uzbaigiam viena karta badytis pirstais ir pradefam kalbeti apie vyrus, kaip ir priklauso sitoje temoje?
Man jau rimtai atsibodo tos amzinos rietynes, jokio malonumo jau senai neteikia.
Atsakyti