Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(virga @ 2018 07 08, 12:47)
Listeja, tau pavojinga sitoje temoje buti.  mirksiukas.gif  blink.gif Visai atmusi nora su kuom nors susipazinti.

Del terorizmo - jis dabar Europoje visur.
O atmusti noro susipazinti gal nelabai imanoma, jei jis tikrai yra biggrin.gif
Atsakyti

=idomucia=

Ji nesugebejo nieko tarp musu sukurti.

------------------------------------------------------------------

As prasitampiau pora metu ,dariau kuriau, galu gale vistiek i ta pacia vieta gryzdavom .paprasciau tariant smagu turet sponsoriu kuris padeda paselpia .dar supratau ir isitikinau kad pagarbumas skirtingai suprantamas . siais metais vienisas kiek pinigu susitaupe o nervu kiek -tai pinigais nepamatuojama .aisku tustuma yra, bet nervai sveiki ..  jau geriau vienam ,nei su kazkokiu blogu blogesniu saves atzvilgiu zmogum ..  tada tu pats patampi toks kaip jisai.

sako zmogu reikia tureti -truputi geresni nei pats esi ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 08 liepos 2018 - 12:49
QUOTE(kin @ 2018 07 08, 12:15)
Del terorizmo - jis dabar Europoje visur.
O atmusti noro susipazinti gal nelabai imanoma, jei jis tikrai yra  biggrin.gif

Bet ar didele tikimybe mums, patekti butent i ta sali ir i ta vieta? Manau lb. maza. mirksiukas.gif

Kin, ta sakini reikejo su humoru skaityti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Humorą suprantu.Susipažinti su niekuo nenoriu, šiaip sau užeinu paplepėti.O gal šią temą, tokioms kaip aš užeiti negalima? :lol: Greičiau aš kai kam visas fantazijas atmušiu.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 08, 13:08)
<p>Humorą suprantu.Susipažinti su niekuo nenoriu, šiaip sau užeinu paplepėti.O gal šią temą, tokioms kaip aš užeiti negalima? lotuliukas.gif Greičiau aš kai kam visas fantazijas atmušiu.
</p>

Listeja, ne tik galima, bet ir reikai uzeiti cia. Inesi pozityvumo. Nes dabar jis toks deficitas pasidare. mirksiukas.gif

Priminei paras pas Nakvisa: Nieko nieskau..........

--------------------------------------------------------------------------------------------
FB siandiena skaiciau:
- Tu tokia isblyskus. Tave reikia parodyti gydytojui......
- Ne, mane reikia parodyti jurai...... lotuliukas.gif

Tai at proga vaziuojam eprie vandenyno dabar. Geros dienos visiems. mirksiukas.gif
Atsakyti

Gerai... Vaziuojame toliau.

Mano gyvenimas su viena ex drauge.
As pries ja turejau 1, ji 2.
Tai ji sugalvojo PLANA.

Paskaiciavo, kad as daugiau mylejausi, net skaiciavo kiek spermos kur istekejo/itekejo.
Pas mane ji skaiciavo KIBIRAIS (daugino ten, t.t.)

Du minusai sudauginti tai pliusas. Bet sudeti tik didesnis minusas...

Du sumauti gyvenima savaime nepadaro nieko gero, o supratimas gali buti panaudotas blogiui...

As suprantu, kad normaliu draugiu jus negalite tureti. Tai visiems suprantama.  Kitokie zmones traukia kitokius. Tik nelyginkite saves ir svo buvusiuju su mumis, nes tai nelyginama.

Atsakyti

Bet tai kaip jus tokiu pagerintu randat biggrin.gif

O Idomucia ne pagerintas? Normalus eilinis vyras?

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 08, 11:32)
Net supykino. Man žema bendrauti temoje, kurios lyderis debilas. Negi nėra admin, kas blokuotų tokius iškrypėlius viešose erdvėse?  Parašykit kuri man į až, kai tai nutiks 4u.gif
Dabar 20 protingų moterų kalbasi per 300 puslapių su vienu pabėgėliu iš psichuškės. Sakoma, duok durniui kelią, bet ar tikrai?

Na cia jus esate tokia, kuri nesugeba net suprasti, kas parasyta. Jums reikia gal sanitaro, kurie pirma perskaitytu postus ir ivertintu ar jums koks priepuolis neuzeis?

Postas buvo apie zmogu su kuriuo gyvenau. Jo jau nera, bet buna visokiu zmoniu...
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 07 08, 17:22)
Tik nelyginkite ... svo buvusiuju su mumis, nes tai nelyginama.

Buvusios irgi ta pati parasytu apie save. Sakytu, mes nebuvome TOKIOS, kazkas mums atsitiko
Atsakyti
Beje, abejojancius del pozityvu minciu galiu nudziuginti. Net Nobelio premija buva uz tai iteikta. Ir net prie 30 metu.

1989 metais neurofiziologas Rodžeris Speris gavo Nobelio premiją už tai, kad įrodė, jog mintys turi įtaką žmogaus likimui ir ateičiai.

Skaityti daugiau: Kokis mintys, toks ir likimas.

http://www.ve.lt/nau...oves-pagrindas/
Atsakyti
Kitaip sakant, jei tikiesi gerai, tai buna ivairiai, bet jei tikiesi blogai, tai blogai ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 08, 19:05)
Beje, abejojancius del pozityvu minciu galiu nudziuginti. Net Nobelio premija buva uz tai iteikta. Ir net prie 30 metu.

1989 metais neurofiziologas Rodžeris Speris gavo Nobelio premiją už tai, kad įrodė, jog mintys turi įtaką žmogaus likimui ir ateičiai.

Mintys turi itaka, bet niekur neparasyta, pozityvios negatyvios aspektu. As manyciau, kad primityvios mintys kuria primityvia ateiti.

ZIureti i gyvenima per pozityvumo negatyvumo prizme yra primityvu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 08, 18:07)
Kitaip sakant, jei tikiesi gerai, tai buna ivairiai, bet jei tikiesi blogai, tai blogai ir bus  biggrin.gif

Tai nors tokia paguoda. Cia, kaip rusikoje ruleteje. mirksiukas.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 08, 18:14)
Mintys turi itaka, bet niekur neparasyta, pozityvios negatyvios aspektu. As manyciau, kad primityvios mintys kuria primityvia ateiti.

ZIureti i gyvenima per pozityvumo negatyvumo prizme yra primityvu.

Kam ko reikia. Pagal pasirinkima.

O koki kita varianta pametet gali? Pasidalink ir su mumis. mirksiukas.gif
Atsakyti