Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 18:05)
Aha, snd beknisdamaa tevu karsinimo temas daug info turejai isskaityt apie mano vyro geruma. Uztat visai pasiutai.  tongue.gif
Nepavydek, tu ir tu galejai tinkama issirnkt, o ne meme 4u.gif .
Papildyta:

bet ir tu vartoji kazka.
Paziurek i savo zinutes - raideles pinasi, logikos visiskas 0.
Juk sani nicu dar rislumas paklodziu kazkoks buvo.
Ubuntu jau pynesi, o dabar isvis...

lotuliukas.gif manai issisuksi kalbedma apie mano rasyba?

ubage ir proto ir morales , apie materialiius dalykus nesneku net , apsiskiedusi melage lotuliukas.gif blyn uzgyveno sodo nameli per 30 m saugusiu, ir vaizduojasi cia super karalievna, geda matai kam ir komentuot siandien sioje temoje...
Papildyta:
Klausyk cambala rasau tau zmoniskai, kas is taves padare tokia ziezula, buvai gi nromalus zmogus, nesvaigai apie karalievos gyvenima?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 17:48)
Oi, dabar puse ausimete gyvena. Tai ir jus ne isimtis kad nesusituoke irnesakyk.gif

biggrin.gif
dabar daugiau nei pusę vyrų neištikimų, tai ir tu nepergyvenk biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 18:05)
Aha, snd beknisdamaa tevu karsinimo temas daug info turejai isskaityt apie mano vyro geruma. Uztat visai pasiutai.  tongue.gif
Nepavydek, tu ir tu galejai tinkama issirnkt, o ne meme 4u.gif .

nu kad nieko gero neperskaičiau, o kad jis ožys tik 4u.gif
tau pavydėt? niekada, pasilik sau savo "gerbūvį" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 27, 17:28)
tau ziuriu viskas topas, ko tu toki apavydi asmenybe/
Lietuvoje sakiau pirkom sena sodyba ir taip ten yra namas,taip ne pilis ne rumai kaip pas bamnaliene, bet man buvo gerai, o ka? Airijoje pasiemem paskola ir nusipirkom nama dideliu sodu, ne irgi ne naujos statybos, ne su baiseinias ir ne 200kv , bet vel man gerai, paskola tik rieks isimoketi, o kas? labai susinervijai dabar? bigsmile.gif

nenorejau sakyti,kda jusu netraumuociau, bet kad prisiprase ana aferiste , galejai geriau praleisti mano zintutes, ramiau miegotum  biggrin.gif

Ne, ne. Tu jau is tokiu, kuri ta pacia diena butum pasakiusi. biggrin.gif Juk tai butu ypac tike prie tavo nuostabaus gyvenimo AIrijoje. Jau butum tikrai neklausius mano kalbu apie tai kodel neisgali imti paskolos, kodel neparduodi ,, namo" LT. Na dar galeciau patiketi, kad panasaus lygio kaip Lt nusipirkai. Uzkampyje. Sena supuvusia lusna su dideliu sodu. Tai todel ir nesigyrei. Bet tai ne namas.
Atsakyti
IDOMUCIA,
koki printeri pirkt? Reik namie A4, A3, daugiafunkcinio spalvoto. Kazko ypatingo nereik, namu darbo reikmem.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 27, 17:20)
lotuliukas.gif manai issisuksi kalbedma apie mano rasyba?

ubage ir proto ir morales , apie materialiius dalykus nesneku net , apsiskiedusi melage lotuliukas.gif blyn uzgyveno sodo nameli per 30 m saugusiu, ir vaizduojasi cia super karalievna, geda matai kam ir komentuot siandien sioje temoje...
Papildyta:
Klausyk cambala rasau tau zmoniskai, kas is taves padare tokia ziezula, buvai gi nromalus zmogus, nesvaigai apie karalievos gyvenima?

Bet pas tave rimtai uz kaktikaulio vakumas. Labai taikliai cia parase nare.😂 Apie ka galima su tavim kalbet? Ka komentuot? Apie ka?
Tu esi glusa ir galvoji kad cia tau kazkas duos kazkokia ataskaita😂.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 17:38)
biggrin.gif
dabar daugiau nei pusę vyrų neištikimų, tai ir tu nepergyvenk biggrin.gif  4u.gif

Tai jau istikrinai telefona ir pasta, radai kazka? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 27, 17:50)
Ne, ne. Tu jau is tokiu, kuri ta pacia diena butum pasakiusi.  biggrin.gif Juk tai butu ypac tike prie tavo nuostabaus gyvenimo AIrijoje. Jau butum tikrai neklausius mano kalbu apie tai kodel neisgali imti paskolos, kodel neparduodi ,, namo" LT. Na dar galeciau patiketi, kad panasaus lygio kaip Lt nusipirkai. Uzkampyje. Sena supuvusia lusna su dideliu sodu. Tai todel ir nesigyrei. Bet tai ne namas.

Nieko jinai nenusipirko. Kiek buvo diskusiju apie namu pirkimus kai zmones pasiima paskola, tai aiskino akis isputus, kad tai nesamone, kiek zmoniu apsigauna, kad namai ne ju yra, o banko ir pan bla bla.

Nera tokiu kaip sodu Airijoj.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 27, 20:29)
koki printeri pirkt? Reik namie A4, A3, daugiafunkcinio spalvoto. Kazko ypatingo nereik, namu darbo reikmem.

https://mobile.pigu....tas?id=13579690

https://epson.com/Su.../SPT_C11CG36201
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 27 rugsėjo 2019 - 20:31
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 27, 18:50)
Ne, ne. Tu jau is tokiu, kuri ta pacia diena butum pasakiusi.  biggrin.gif Juk tai butu ypac tike prie tavo nuostabaus gyvenimo AIrijoje. Jau butum tikrai neklausius mano kalbu apie tai kodel neisgali imti paskolos, kodel neparduodi ,, namo" LT. Na dar galeciau patiketi, kad panasaus lygio kaip Lt nusipirkai. Uzkampyje. Sena supuvusia lusna su dideliu sodu. Tai todel ir nesigyrei. Bet tai ne namas.

nu matai, kaip tu manes nepazysti, vis pagal save viska sprendi.
Ne tokiu sodybu rastiniu namu cia nelabai yra, jei yra tik naujos statybos, O musu sis namas normalus, is blokeliu, tvarkingas, tikrai ne koks super modernus, bet viskas tvarkoje , o ir sodas grazus, daug zemes, bet tai kuom cia girtis dar paskola 20 m moketi, kad butu is tikruju musu, O LIetuvoje viska is kart nusipirkom. mirksiukas.gif
Tik nepavydek, susirgsi, ne karta jau perspejau, tai pamirsk gal nesikankink, daugiau neturiu, ka ta tema su tavim diskutuoti.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 27, 20:50)
Nera tokiu kaip sodu Airijoj.

Ne zinoma nera, tu juk cia buvusi viska maciusi , juk keliauji per metus kelis kartus po visur.....

isduok paslapti, kaip taip parturteti Lt, per pora metu, belekoks namas, sunui butas su kaip ten sakei vitrininiais langais? keliones, auksas, smaragdai , briliantai, krutos masinos? ir viskas is 2 kambariu butuko? bigsmile.gif
Papildyta:
Kiek buvo diskusiju apie namu pirkimus  kai zmones pasiima paskola, tai aiskino akis isputus, kad tai nesamone, kiek zmoniu apsigauna, kad namai ne ju yra, o banko ir pan bla bla.

kaip tu taip atskeleidi kokia buka esi, cia tau smegenyd tau nyskta nuo nieko neveikimo per dienas?
Tai isvardinau neigiamus dalykus paskolos, nes jie yra, tik visiski atsilupeliai kaip tu to nezino, nes niekad neme.
Zinoma namas ne musu kol kas, o banko, net dokumentai banke.
eik susirask tas zinutes kvanka albertina ir skaityk is naujo...nors ne neverta, vis tiek vartsi savaip.

tik toks atsilupelis , kaip tu, gali taip nuolat i akis visiem meluoti....jau nebesistebiu, kai taip apie save meluoji, tai ka cia kiti zmones tau reiskia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2019 - 20:48
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 27, 18:50)
Na dar galeciau patiketi, kad panasaus lygio kaip Lt nusipirkai. Uzkampyje.

kai mokiausi mokykloje, Kaune, i klase atejo naujas berniukas, kuris pries tai gyveno uzkampyje. Vaisvydavos kaime. Ten tiesa buvo galima vaziuot priemiestiniu autobusu, bet vis tiek, tai buvo uzkampis.
Dabar tai Kauno dalis, o miesto autobusams tai tik tarpine stotele.

Zmones gyveno juk dar toliau, vietose, kur pasiekti miesta reikejo tam paskirti tiek, kiek dabar paskiriam nuvaziuot su autobusu i Vokietija.

Tai kas yra uzkampis? Manau jei reikia iki Vilniaus Kauno ar Klaipedos vaziuoti pora valandu, tai jau uzkampis. Tai per toli net i gerai apmokama darba, kur nereikia kas diena.

Bet ar ten taip jau blogai gyventi siais laikais, tai diskutuotina. Jei ii darba nereikia, o dideli nama su atskirais garazais ukiniais galima isigyti uz koki 45000 tai gal verta prisiimti tam tikrus nepatogumus, nei uz analogiska nama Vilniaus priemiestyje sumoket pav. 130 000?
85000 euru ant gatves nesimeto net Lietuvoje.

Cia kaip su tais auto... turri but KRUTAS? O gal kai kam uztenka talpaus, salyginai ekonomisko ir patikimo. Ypac jei ta galima gauti sumokant 10 kartu maziau.

Ar jau nusipirkot naujausa aifona ar esate ubagai?

As tai tik viena aifona turejau, kur darbe dave pries 10 metu. Bet as ji dejau i siena is pykcio del visokiu apribojimu. nesuduzo atidaviau MB tai tai patiko kad aifonas...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 27, 20:29)
IDOMUCIA,

A3 printeriai YRA BRANGUS. Tai visai kiti printeriai. Ju nedaug gamina tai todel brangus.

O kiti, tai reikia zinot ar spausdinsi nuotraukas. Daugiafunkcinai - prastai spausdina, o ir kam tas daugiafunciskumas. Faksu jau niekas nenaudoja, o scaneris irgi retai reikalingas.

Dar... kasetes nemazai kainuoja.
As pirkau CANON iP7250 is ebajaus. Jis photo. Pirkau nes turiu prisipirkes rasalu po 10 centu per ispardavima Vokietijoje. Svarbu, kad butu galima neoriganlius rasalus naudot.

Lazeriniai pigus neilgai laiko Bet jei kokiems 4 metams ir daug spausdini ne foto tai geriau lazerini
Atsakyti
Tai jau istikrinai telefona ir pasta, radai kazka? biggrin.gif

neradau, meilutis pas mane wub.gif o tavo - ožys 4u.gif
Papildyta:
Nieko jinai nenusipirko. Kiek buvo diskusiju apie namu pirkimus  kai zmones pasiima paskola, tai aiskino akis isputus, kad tai nesamone, kiek zmoniu apsigauna, kad namai ne ju yra, o banko ir pan bla bla.

juokingiausios tai tavo diskusijos su Idomucia. Joks normalus žmogus neišjuokinės kito žmogaus namo ar planuojamo pirkti namo, jų kainų, ypač, kai pats kampininkas, pas motiną glaudžiasi, kad daugiau kambarių būtų 4u.gif Bet kai žmogus nenormalus, nu tai aišku, kad jis juoksis, pirmiausia iš savęs 4u.gif
Atsakyti
Man patina uzkampiai ir paparstas gyvenimas, jei galeciau tai pati didziausia susirasciau biggrin.gif , deja, gyvenimas neleido gyventi Lietuvos uzkampyje savoj sodyboj, vienkiemyje. Pasirinikau geriau Airija, nei Lietuvos miestus, nes man gyventi blokuskeje, kazkas tragisko ir liudno, o nuomotis nama Lt prabanga. Aplamai nuomotis Lietuvoje yra tragedija...
Tai geriau jau mieste buvo Airijos, kur gali kazka zmonisko issinuomoti ir gyventi zmoniskai, ne kaip ujamiem suneliui nuolat...
O dabar nusipirkom nama kaimelyje salia miesto, kur gyvenom, iki vaiku mokyklos vaziuoju tiek pat, kiek drauge is kitos miesto puses apie 15 min. Nu vienu zodziu kol kas viskas gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2019 - 21:01
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 27, 21:46)
Ar jau nusipirkot naujausa aifona ar esate ubagai?

ubagai, sony samsungu pakeičiau biggrin.gif
iphonai man kažkas baisaus (meniu), tarsi išvirkščiai viskas. Kaip vyras sako, čia ne mūsų, o Amerikos mentalitetui biggrin.gif
Atsakyti