Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 15:09)
Kiek laiko tas pyktis ir pagieza gali testis? Ypac kai jau yra nauji, ir kaip suprantu geri santykiai.

Nera labai geri santykiai.
As esu "panaudotas" su pasekmemis, yra kazkoks poziuris.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 15:41)
savrbu apsaukt kazka kazkaip ar ne? lotuliukas.gif jo diletante ka tik vaiku darzeli baigiau lotuliukas.gif
tai prie ko kisi ci alesbietes tada, rasyk normaliai logiskai pilnai i rbus apie aisku paie ka

Neisterikuok.
Tu meile vyrui prilyginai pisiui. As pasakiau, kad vien tik pisius nera "meilė'.
Tu nelabai supranti 'meilė vyrui' prasmės.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 14:11)
Yra dalyku kuriuos patikrinti nesunku viena kryptimi.
Sakysim zmogui duodi uzdavinius 2+5=?  10-7=? ir jei jis ju neisprendzia tai silpnaprotyste aiski.
Bet jei isprendzia tai nereiskia, kad matematikos profesorius.
Taip ir su meile, ar moteris myli - sunku suzinot. Bet jei pav. neduoda, kada vyras nori, sapalioja apie savo malonumus tai tikrai nemyli

ne zinok cia ne meile, cia atvirksciai vyro nesugebejimas myleti...jei taip moteri verti elgtis, ji su laiku prades tavim bjauretis, slysktetis ir galu gale lausk skyrybos arba kokios rimtos ligos, ne snu moter spichika va sitaip veikia, kas tavo pirmai zmonai ir nutiko, deja, nepasimokei...

Idomus tie zmones, gauna bloga rezultata, bet vis tiek elgesi vienodai ir tikisi geriau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 15:43)
Nera labai geri santykiai.
As esu "panaudotas" su pasekmemis, yra kazkoks poziuris.

pats jį suformavai, juk galėjai paversti tai kaip: vyras su patirtimi, matęs šilto ir šalto, vis dar tikintis besąlygiška, amžina meile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 14:13)
Kaip sakoma, nenorek kitam to ko nenoretum sau.
Vyro galai man slykstus. Tai kodel MB jie turetu buti mieli?

Daugelis moteru slykstisi vyru anais galais ir tai nesusije su meile. Kokios nimfomankes svaigsta del vyru galu, bet tai su meile nesusije

jau tau buvo sakyta 100 k, kad sita tavo info kllaidinga, vienetai, kruie slysktysi, del iv patirtu traumu. Normalus, sveiki zmones nesislyksti kunu nei svao, nei kitos lyties.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 30, 15:41)

jei moterys neismokys, tai jie ir nebandys dauguma, o kam jiem gi ir taip gerai  bigsmile.gif

Baisu net skaityti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 30, 15:21)
Man atrodo tokie zmones nelaimingi, nemyli patys saves, turi nepilnavertiskumo kompleksa, nesugeba prisiimti atsakomybes uz savo gyvenima.

Del visko kalta ex. Ji sugriove, isejo, suzlugde. Ji kalta del to, kad ja « reikejo » dauzyti, kad tevas nejaucia net vaikams meiles. Ji kalta, kad Idomucia jau panaudotas daiktas.

Kad kalta kad as panaudotas, tai taip, nes kai tekejo, tai labai rupejo, kad jos kada nepalikciau (tevas buvo kurvininkas). Tokie dalykai vadinasi isdavyste.

Prisiimti atsakomybe? Tai kad po skirybu TAS NEBUTINA. Po skirybu viskas leistina, tai nauja kitokia realybe.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 30, 14:29)
Jei antroji puse pastoviai tikrinama, itarinejama kazkas, neleidziama tureti savo hobiu ar pramogu - tai jokia meile cia nekvepia.
Tai yra paprasciausias egoizmas.
Tas pats ir su lutuke - vyras reikalingas vien todel" kad taip reikia".
Va Idomuc tai savo pirma zmona labai mylejo..

Tu manes daugiau prasau nekisk i savo zinutes, o tuoj as pacituosiu tavo pacios poziuri i savo vyra ozi. taigi raminkis ir buk spakaniai. blyn neina tau paparsciausiai bendrauti, nesidarkant?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 30, 15:45)
pats jį suformavai, juk galėjai paversti tai kaip: vyras su patirtimi, matęs šilto ir šalto, vis dar tikintis besąlygiška, amžina meile smile.gif

MB nereiktu tokio, toks tiktu bobai maciusiai silto salto. O nuo tokiu bobu mane jau purte
Atsakyti

Baisu net skaityti unsure.gif

Dalis vyru taip ir elgiasi, o dalis moteru mano, kad daugiau ir nera vertos.

Ziurejau tedx kalba apie jaunu zmoniu poziuri i seksa. Man atrodo ten USA kazkur buvo. Tai net jaunos merginos save i antra vieta pagal svarba stato.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 30, 14:58)
Įdomu ar jus randat kokiu salycio tasku tarp partnerio kuno kvapo ir jums patinkanciu aromatu gamtoje ar parfumerijoje?

randu biggrin.gif man vyras kvepia kazkaip kaip vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 30, 15:49)
MB nereiktu tokio, toks tiktu bobai maciusiai silto salto. O nuo tokiu bobu mane jau purte

Todel, kad tu jau tuoj pencija busi. Be abejo moterys taves, kaip normalaus vyro, nelabai ir sujaudintu, kad ir kaip vartytusi pries tave. Retam kuriam stojasi tokiu metu.
Atsakyti