QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 01, 12:51)
Manes mano sodas irgi nedomina kol vyras aplink lapuocius nesudės granitinių trinkelių (jau metai laiko guli nupirktos), tol as nieko ten nedarysiu
Noriu taip geles sodinti.
grazu, Airijoe duag kur apielnk medzius gelytes auga, ir apipjauti zole lengviau taip...
musu zemeje beveik visoje priauge gervuogiu

skanios uogos ,bet jau per daug, laukiu kol israus ir paruos darzui zeme, o dabar ka, obuoliuku pasirenku , pavalgau, uogyciu, nelabai yra ka veikti kol kas man, taip tik pasedeti lauke
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 12:52)
Tavo paklodes nera diskusijos. Tu jau pamirsti ka kurioj temoj pezi, savo diarejas tarski bet kokioj temoj.
Butent sioj temoj pries koki pora savaiciu kai rasau kad nepasirupini vaiku ateitim, nk neturit, gyvenat nuomojamam buste, kad parduokit ta savo trioba Lietuvoj( nes vis tiek negrisit), pasiimkit paskola ir pirkit savo tenai. Tai tu rasai, kad tik beprociai ima paskolas.
O cia jau keliom savaitem praejus pasirodo nama su dideliu sodu nusipirko. Ir nesigyre, nors ka ede, kaip siko, kaip pareigose pakele tartalina be perstojo

.
nu nu blyn debile visiska

pati kazka paraso, pati nusprendzia, su svaim padiskutuoja, ko truksta prisikuria, zinoma kiap visada citatos nebus?
tau ne karta sakiau nesirupink manim ir mano vaikais, ne tau kazkuom rupintis, savo gyevnima susitvarkyk pirma, maziau sik ant kitu, pamatysi jau tau pades vsikam gereti