Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 01, 12:59)
taip, neduokdie tau sutikti mus kely ir stotis mums skersai kelio smile.gif

Tai kad jus tokie pakvake slepiates realybej.
Prisimink kai kvietei mane pas save arbatos, vyno , o kai jau pasiuliau realiai mieste susitikt - inksdama varteisi.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 01, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72511199" data-time="1569927958"><div><p>Tai pagal vedas, negalima gimdyti su vyru? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Apie gimdyma nieko nebuvo. Tik apie makiaza ir drabuzius. Tai pasidazyk, graziai apsirenk, dejuok svelniu balsu ir gimdyk su vyru. Tu labai nelanksti, skaitau.  biggrin.gif </p>

Nu bet o kaip paslaptis???? Nelieka paslapties gi verysad.gif ir gimdžiau su kažkokiais skudurais biggrin.gif ot jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 13:04)
Lutuke, kad tavo tevas buvo kariskis pati rasei. As nematau nk blogo is zmogaus profesijos. Kad tavo mama issiskyre su juo del to, kad jis gere irgi rasei. As tau tik priminiau ka tu rasei, nes tu rasai vis kitaip ( pvz kaip ir apie paskolas).
Prie ko cia tavo tevo netektis? Kokio supratingumo tu nori? Ar kazkas saiposi, kad tavo tevo neber?

NERASIAU, as irgi nematau nieko blogo profesiojose, bet ne kariskiuose ir ypac tarybu sajungoje, YPAC zinoddama ypac, koks mano tetis buvo savo tevynes patriotas, debile tu esi totali, as tau jau ta sakiau koki 10 k nu nors gedos imkis tiek, kad apie mirusius nesmeisti.
Tu is mano tevo tyciojiesi tai jis tau alkoholikas, tai karininkas, unsure.gif gal tavo toks buvo?????

Per mazai tave dar gyvenimas lamdo ir dar zinok ilgai lamdys, dar ilgai svajosi apie butus su vitriniiais langas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 01, 12:58)
Jėzau, baik gerti  biggrin.gif

Jezus, manau,negeria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 13:16)
NERASIAU, as irgi nematau nieko blogo profesiojose, bet ne kariskiuose ir ypac tarybu sajungoje, YPAC zinoddama ypac, koks mano tetis buvo savo tevynes patriotas, debile tu esi totali, as tau jau ta sakiau koki 10 k nu nors gedos imkis tiek, kad apie mirusius nesmeisti.
Tu is mano tevo tyciojiesi tai jis tau alkoholikas, tai karininkas,  unsure.gif gal tavo toks buvo?????

Per mazai tave dar gyvenimas lamdo ir dar zinok ilgai lamdys, dar ilgai svajosi apie butus su vitriniiais langas. mirksiukas.gif
Papildyta:

Jezus, manau,negeria  mirksiukas.gif

Turetum ir tu savo tevyne mylet, o ne dergt ja kiekviena miela diena.
O dabar imk ir paskaityk savo postus ramiai, taip is sono. Arba vaikams duok paskaityt.
Ar taip gali rasyt blaivas, nuo kazko neapsvaiges zmogus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 spalio 2019 - 13:23
QUOTE(Aimeja @ 2019 10 01, 12:50)
Cia yra lietuviu forumas, tai Lietuva, dugnas is kurio tu pabegai. Cia baisu. Cia visi durniai, kurie nusikalba, nesuvokia ka tu kalbi, cia niekas taves nesupranta, visu mastymas atsilikes, degraduoja ir t.t. Na iskyrus monteverte. Su tavim cia praktiskai niekas nepalaiko draugisko pokalbio, zemina tave ir t.t. Bet tu vistiek kasdien ateini?
Ar taip gali elgtis normalus zmogus?  blink.gif
Ko tau realybeje truksta?
Nekomentuok manes. Pokalbio su tavim nevedu. Tik paaiskinau. Nes tu tiesiog nesuvoki esmes.

lotuliukas.gif ne forumas ne Lietuva, forumas yra internete, o fizine jo vieta is vis neaisku kur gali buti ir kokioj kininoj. O forumas lietuviu kalba, skirtas visiem lietuviam, kaip surpantu, nebuvo taisyklese apribojimu del gyvenimo vietos. mirksiukas.gif

as nenormalus zmogus, unsure.gif palengvejo? as lietuve gi lotuliukas.gif tavo draugystes lotuliukas.gif

NE VISU.

as jau tau rasiau KAD AS TAVES NEKOMENTUOCIAU NESIKREIPK I MANE mirksiukas.gif Kaip tau aiskiau paaiskinti? bigsmile.gif
Atsakyti
O kaip gimdėte, su vyrais? Apie tai dar nekalbėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 01, 13:21)
O kaip gimdėte, su vyrais? Apie tai dar nekalbėjom biggrin.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 01, 12:51)
Manes mano sodas irgi nedomina kol vyras aplink lapuocius nesudės granitinių trinkelių (jau metai laiko guli nupirktos),  tol as nieko ten nedarysiu  biggrin.gif
Noriu taip geles sodinti.  wub.gif  wub.gif

grazu, Airijoe duag kur apielnk medzius gelytes auga, ir apipjauti zole lengviau taip...

musu zemeje beveik visoje priauge gervuogiu doh.gif skanios uogos ,bet jau per daug, laukiu kol israus ir paruos darzui zeme, o dabar ka, obuoliuku pasirenku , pavalgau, uogyciu, nelabai yra ka veikti kol kas man, taip tik pasedeti lauke biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 12:52)
Tavo paklodes nera diskusijos. Tu jau pamirsti ka kurioj temoj pezi, savo diarejas tarski bet kokioj temoj.
Butent sioj temoj pries koki pora savaiciu kai rasau kad nepasirupini vaiku ateitim, nk neturit, gyvenat nuomojamam buste, kad parduokit ta savo trioba Lietuvoj( nes vis tiek negrisit), pasiimkit paskola ir pirkit savo tenai. Tai tu rasai, kad tik beprociai ima paskolas.
O cia jau keliom savaitem praejus pasirodo nama su dideliu sodu nusipirko. Ir nesigyre, nors ka ede, kaip siko, kaip pareigose pakele tartalina be perstojo biggrin.gif .

nu nu blyn debile visiska lotuliukas.gif pati kazka paraso, pati nusprendzia, su svaim padiskutuoja, ko truksta prisikuria, zinoma kiap visada citatos nebus? lotuliukas.gif
tau ne karta sakiau nesirupink manim ir mano vaikais, ne tau kazkuom rupintis, savo gyevnima susitvarkyk pirma, maziau sik ant kitu, pamatysi jau tau pades vsikam gereti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 13:24)

musu zemeje beveik visoje priauge gervuogiu doh.gif skanios uogos ,bet jau per daug, laukiu kol israus ir paruos darzui zeme, o dabar ka, obuoliuku pasirenku , pavalgau, uogyciu, nelabai yra ka veikti kol kas man, taip tik pasedeti lauke  biggrin.gif

😂😂😂
Pezek pezek. Butum tu nusipirkus nama su dideliu sodu, imtum kastuva ir tvarkytum aplinka cia nepezejus. Obuoliuku ji mat pasrenka, uogyciu, pasedi lauke biggrin.gif . Tai daugiau jokiu darbu nera? Tik nuo ryto ligi vakaro i kiekviena posta paklodem varyt.
Idomucia nusipirko nama tikrai. O tu ne. Bet aisku, jei jau dauguma namuose gyvena tai ir tu virtualiai gali kazka. Kaip ir su kelionem kai montekrust apue Japonija rase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 spalio 2019 - 13:33
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 01, 12:53)
Tie brokeriai manau, daznai sunkiai net minimuma uzdirba. Lietuvoje baisu. pardavineja visoki slamsta ar tai nugyventas senienas, ar kazka sukalto pardavimui uz kosminius pinigus, ar siaip nevykusius objektus. 90 procentu objektu kaina visiskai neadekvati. Daug objektu kur nusipirkus reikia ne tik issiremontuot bet pabaigti faktiskai statybas ar perstatyti.

Baisus tai darbas

nu nesakyk, uz musu nama, sena sodyba brokeris uzdirbo 1000lt kiek pamenu uz pardavima, cia jau senai. Pirklauso nuo mokejimo dirbti. Tik matai cambala jau net ne brokere, ji investuotoja, i perka sau ir parduoda, nuomoje, mljn tik byra lotuliukas.gif
buvo boba su gelda dabar jau cariene uzsimane buti, o pasakos pabaiga zinom unsure.gif
Atsakyti
Pas mane siandien lazanija ax.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 01, 14:31)
Pas mane siandien lazanija  ax.gif  essen.gif

niekad nevalgiau, neskanu man atrodo biggrin.gif
Atsakyti