Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 14:49)
Lutuke, tu supranti kad tu issiduodi atsakinedama i kiekviena, net ne tau skirta posta.
Juk apie raideliu pynimasi net ne su tavim kalbejau, o su Idomuc.

aha ziauriai isiduodu, grybuku porcijos truksta tai sakau gal susiprasit atsiusit, kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 01, 14:58)
ilgas? Nes kitu atveju nesiurbi energijos iš žemės? ar kosmoso? na iš kažkur?

Geri du sprindžiai žemiau kelių.
Nežinau ką šiandiena aš siurbiu, bet galva plyšta į visas 4 puses.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 01, 13:38)
Nesipyzdavok!!!

Labai geros vedos,   ypač ta,   kuri liepia valgyti saldumynus

yahoo.gif  biggrin.gif

Jokiu būdu, ne 4u.gif

Nu tai gera toms, kur mėgsta saldumynus. O MAN ką daryt???? unsure.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 13:55)
atskleisiu paslapti, ne visaks kas rasoma pagal vedas is tikro ir yra pagal vedas, gaila neidejai saltinio  unsure.gif cia pansiai kaip kazkoks iskrypes aidas.
jus zinoma galit daryti, kaip norit, bet as tai stebgiuosi kazka ismokit, pasigilinti, patirti, isjausti, tada isreiskiu savo nuomone, o paemus taip nuotrupas,ir dar neaisku kieno parasytas, su kokia fanatzija, issitycioti galima is visko ir visu  mirksiukas.gif
bet zinoma jei tikslas tera issitycioti, visos priemones pateisinamos  mirksiukas.gif

o jei idomiau tai pasinagrineti is tikruju https://www.youtube....h?v=fmq7aJG8dxc

Šaltiniai:
http://balarama.lt/m...os-pagal-vedas/
http://www.shakti.lt/302domu.html
https://vedosvisaise...-vedu-kulturoje

Asmeniškai aš nemanau, kad pagyvenęs rusakalbis "satja" yra geresnis šaltinis. Vidutinio amžiaus vyriškis, dvi valandas aiškinantis apie "3 золотых правила достойной женщины" ... Su visa pagarba Jums, bet neįsivaizduoju, kodėl turėčiau jo klausytis ir kodėl jis turėtų būti man įdomus.

Norėjau ne išsityčioti. Tiesiog įdomu buvo paskaitinėti. Tikrai neplanuoju jokiomis vedomis sekti ir savo gyvenimo pagal jas dėlioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 01 spalio 2019 - 14:20

Hmm, Is sviesos,
As jums siulau isleisti nauja vedu leidima siuolaikinems moterims lotuliukas.gif

Montekrista,
Lazanija labai skanu, gaminu tik namie ja, tik aisku kOloriju lb daug biggrin.gif

Atsiusk lazanijos recepta. As pagal Beatos darau ir man per sausa. 

Va del vedu tai ideja. MB manes vis klausia ar noriu koki pomegi paversti verslu. Tai va, is patyciu galima butu uzsidirbti. Galeciau rengti seminarus dvasinga veido israiska ir pasakoti kaip stovejimas ant galvos praskestom kojom pakeite mano gyvenima.  :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 14:18)
tu esi kada maciusi gervuogiu laukines plantacijas? paziureciau,kaip tu ten uogas vsias surinktum lotuliukas.gif

gerai, kad tu nors kazka myli gyvenime... unsure.gif bet matai mes irgi tavo tevynes dalis lotuliukas.gif

Tai jau dabar pasirodo plantacijos blink.gif . Ir sunus su vyru kastuvais tik dirbs.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 01, 15:07)
Nemeluoja, as prisimenu, kad tikrqi taip rasei, apie susisukavima, kvapa ir tt.

tai nebuvo priezastis, del ko nemiegu, apie tai sakiau, veliau suzinojau klausydama paskaitu apie vedas, kad ir jos taip pataria ir tuos dalykus isvardinau is ten ir sakiau,akd nu rimtia gal taip geriau.
bet matai kaip iskrypusiai viska suvoki pagal savo sugedimo lapisni, cambalos pedom.....
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 15:09)
Tai nerasei, kad tau nepatogu pries vyra butu jei jis tave ryte pamatytu nesusisukavusia ?
Ten pora psl buvo diskusijos isejusios, is Sviesos tikrai turetu atsimint.

NE NERASIAU
ant kiek reikia buti iskrypusiu smegenu irodineti zmogui nepazystamam kazka apie ji pati lotuliukas.gif
taigi as puse gyvenimo su vyru pramiegojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 01, 15:19)
Geri du sprindžiai žemiau kelių.
Nežinau ką šiandiena aš siurbiu, bet galva plyšta į visas 4 puses.

Viskas su tavimi aišku. Esi užsiblokavusi. grįžti namo, vyrui kruooų košės pagamink ir visą laiką būk už jo. pagerės.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 01, 15:09)
Šitai ir aš miglotai pamenu smile.gif

Butent MIGLOTAI. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 15:19)
Tik nesakyk kad tau nepatinka buti savo dvarniasku seiminke biggrin.gif .

Tu noretum buti šeimininkė, bet iki tokios nedatempi....ir niekad nedatwmpsi, nes pas tave uzprogramuota genuose buti tik tarnu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 01, 15:11)
iki galo, turiu galvoje smile.gif Visą laiką smile.gif

Nu taip , zinoma ir viksrele perkirpo, palaike duonies kauke paskui, kai man blogai pasidare, nes as daug nukraujavau.

o tu kaip gimdei?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 15:05)
Pasake monteverte, turinti hobi advokatauti ubuntei, leisdama labai prasmingai atostogas beskaiciuojamt nariu zinutes, sededama sm per Naujus ir lb daznai besipykstanti su vyru biggrin.gif .

iš tavęs išmokau, tu gi čia lyderė, guru, visų nuodėmes sužiūri, statistiką vedi biggrin.gif
o ką daugiau veikt, kai diedas ožys, nia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 01, 15:20)
Jokiu būdu, ne  4u.gif

Nu tai gera toms, kur mėgsta saldumynus. O MAN ką daryt???? unsure.gif

biggrin.gif tada zodi 'saldumynai' pakeisk zodziu 'palendrica' biggrin.gif
Atsakyti