QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 02, 11:05)
Vilnius be senamiescio tikrai nera labai grazus, yra keletas vietu, bet blokiniuose namuose nieko grazaus. Taciau kiekvienam mieste yra centrai ir gyvenamieji rajonai. Vilnius man patinka del zalumos, zinoma ir Senamiestis, Zverynas, Snipiskes man patinka su savo krypusiais namukais, Antakalnis. Perkunkiemis, Pilaite ir viskas, kas i ta puse, yra kazkas siaubingo. Jau pries 10m buvo siaubinga, dabar jau zodziu nera net.
Klaipeda man irgi 2 po Vilniaus, bet ten irgi ir pramoniniai, ir miegamieji rajonai yra, ir jie nera labai grazesni nei Vilniaus.
Jei ieskot grozio, tai rajonuose, kur nereikia niekam spaustis ir gali isciustyt visa miestuka. Man palike ispudi Naujoji Akmene, Birzai labai, Ignalina del gamtos, Kelme visai nieko. Aisku darbo perspektyvos- jau visiskai atskira tema
Klaipeda man irgi 2 po Vilniaus, bet ten irgi ir pramoniniai, ir miegamieji rajonai yra, ir jie nera labai grazesni nei Vilniaus.
Jei ieskot grozio, tai rajonuose, kur nereikia niekam spaustis ir gali isciustyt visa miestuka. Man palike ispudi Naujoji Akmene, Birzai labai, Ignalina del gamtos, Kelme visai nieko. Aisku darbo perspektyvos- jau visiskai atskira tema

Man tai jau geriau Pilaitė nei Antakalnis

Kėdainiai gražiai sutvarkyti Uspaskio