Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 02, 14:18)
nera pas mane problemu su vyru,

Tai neigi ka parasiau? Sakai meluoju?
Kaip ten su tais dalykais kai taves vyras praso padaryt malonu, o tas tas nepatinka, nepriimtina? Todel cia visas uzsiimancias oraliniais ir ypac ant montekristos taip slyksciai varei.
Esi dvasine iskrypele. Paziurek i save - tavo toj temoj tau tiek vyrai tiek moterys dave protingu patarimu. O ka tu i tai? Nuo puses temos pradejai inkst kaip jie nieko nesupranta, kaip jie neturi teises tau kazka pamokslaut. Vos ne iki skirybu pas jus buvo, rasei kad po jo isdaigu pasitikejimo nebelikoo kai nepatiko tau patarimai - bac - per 4 dienas viskas susitvarke.
Esi nedasutele. Kai tavo temoj - tai jau nks nebegalejo tau nk patart, viska tu pati geriausiai zinai, kai eini pezi belenka visose temose ir pamokslauji kone visom - tada jau viskas ok.

Ir nebandyk varyt ant Lietuvos dar kazka. Problem9se su tavo vyru tu kalta, o ne Lietuva.

-----
Bek rodyk ka kur nori, nors ir pastininkei nors ir Prezidentui. Jau kas taves nezino, jau Nakvisa teisman ruoseis duot, taisykles kilnojai. Pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 02, 15:28)
Tai kreipkis i teisesauga, padaryk tvarka, ar eilinikart tik forume myzciot ir purvu drabstytis moki?  mirksiukas.gif

1. ka kur apdrabsciau.
2. o tau viskas tinka tokie pasisakymai, idomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 spalio 2019 - 14:33
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 02, 15:18)
nera pas mane problemu su vyru, o

Neseniai rasei, kad vyro girtuokliavimo oasekmes iki siol jauciat. Kai buvau tavo zinutes ikelus
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 02, 15:32)
Tai neigi ka parasiau? Sakai meluoju?
:

TAIP MELUOJI, KAIP IR VSIADA,nieko naujo su tavim ir bus tik blogiau, teisi buvo Monteverte.
toliau neskaiciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 spalio 2019 - 14:34
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 02, 15:33)
1. ka kur apdrabsciau.
2. o tau viskas tinka tokie pasisakymai, idomu?

Taigi TAU uzkliuvo, tu kreipkis. Kam dabar permetineji kitiem? Tu gi taip neteisybes nepakenti.
Bet sakau, nieko nedarysi juk, painksi SM paklodem tik
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 02, 15:32)
Taip kraustosi, nes Lt badas visur mazuose miesteliuose ypacjaunimui, nei darbu, nei atlyginimu, dauguma krasutosi arba id dimeiscius arba is vsi uz lt ribu.Tau rimtai tai nuojiena?  bigsmile.gif Tavo pacios vyras gi sakei is kazkur gluskaimio.

dar karta sakau pagal atlyginimo dydi lyginu NT kainas jei pvz Vilniuje gauni 2000 i rankas ir Krokuvoje, tada ziuri kokios perspektyvso nusipirkti nama, aiskiau?

Jeigu kraustosi i vilniu tai ir dirba vilniuj. O ne su kalabybiskio alga perka nt sostinej.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 02, 15:33)
Neseniai rasei, kad vyro girtuokliavimo oasekmes iki siol jauciat. Kai buvau tavo zinutes ikelus

ne tik grituokliavimo, viso gyvenimo Lietuvoje.
Taip aisku jauciam, butu kvaila skayti,kad ne, bet DABAR problemu nera su vyru santykiuose kakzokiu dideliu, bet tai iznoma ir dabar pasipykstam, butu vel idiotiksa sakyt kitaip, kaip ir kiekveinose namusoe savo duma. O jus nesipykstat su svao nezinuo kuom vyru, meiluziu?
O prisiminus praeiti, zinoma skaudu, ar istrinsi tai, kas buvo, plius finansai zinoma jauciasi, dabar tik islipom is duobes, bet tai mums jau per 40 abiem, plius dar daug kitu dalyku, buvo veiksmas, buvo pasekmes.
ziauriai nesupratinga esi, ziuriu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 02, 14:34)
TAIP MELUOJI, KAIP IR VSIADA,nieko naujo su tavim ir  bus tik blogiau, teisi buvo Monteverte.
toliau neskaiciau...

Tai ikelt tavo tema * Sani*?
Tu mane kaltini melu. As nemeluoju.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 02, 15:37)
Jeigu kraustosi i vilniu tai ir dirba vilniuj. O ne su kalabybiskio alga perka nt sostinej.

ne nu blyn, o tai ka as tau nuo pirmos zinutes rasau? lotuliukas.gif
as ta ir sakau,kad pagal Vilniaus atlyginimus Vilniuje namai brangus, vel nedasils? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 02, 12:21)
O kur tu uzeini? Po landynes gal vaikstai kokias. Prasom i sostine tada, nes neatmenu, kada esu ta rusiska girdejus.

Būtent.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 02, 12:50)
nu kaip negirdėsi, kai Vilnius jau tikru rusynu tampa. Buvo savaitgali nuvarę į Vingio parką. Anksčiau, kai nuvarydavom, daug meniškų žmonių pamatydavom ir pagrinde lietuviškai šneka. O dabar jau ir šis parkas okupuotas bielarusų, ukrainiečių, baisu. Jau nekalbu apie kokį mikrorajoną, jei išlipi ir prasieini

Vingio parke dažnai būnam. Įspūdžiai kitokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 02, 14:38)
ne tik grituokliavimo, viso gyvenimo Lietuvoje.
Taip aisku jauciam, butu kvaila skayti,kad ne, bet DABAR problemu nera su vyru santykiuose kakzokiu dideliu, bet tai iznoma ir dabar pasipykstam, butu vel idiotiksa sakyt kitaip, kaip ir kiekveinose namusoe savo duma. O jus nesipykstat su svao nezinuo kuom vyru, meiluziu?
O prisiminus praeiti, zinoma skaudu, ar istrinsi tai, kas buvo, plius finansai zinoma jauciasi, dabar tik islipom is duobes, bet tai mums jau per 40 abiem, plius dar daug kitu dalyku, buvo veiksmas, buvo pasekmes. 
ziauriai nesupratinga esi, ziuriu.

Ka tu cia pezi vis? Tu cia issijuisus aiskinai, kad myliesi be jokiu apsaugu, ramiai, seksuoji kiek nori, pastojai be baimes tik kiek pastojai.
Ten gi aiskinai kad meiluzis tau netiktu, nes bijotum pastot.
Tai kaip cia yra?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 02, 15:38)
Tai ikelt tavo tema * Sani*?
Tu mane kaltini melu. As nemeluoju.

doh.gif isipagiriok
cambala: Boze boze... pas tave ir problemos su vyru todel, kad esi savanaude.
as : nera pas mane problemu su vyru
camabla:Tai neigi ka parasiau? Sakai meluoju?
as :TAIP MELUOJI, KAIP IR VSIADA,nieko naujo su tavim ir bus tik blogiau, teisi buvo Monteverte.
toliau neskaiciau...
cambalaTai ikelt tavo tema * Sani*? Tu mane kaltini melu. As nemeluoju.

kelkt tu ka nori, tik svarbu, kad butu tai,ka tu rasai, kad pas mane siuo metu su vyru probelmos lotuliukas.gif dar vis laukiu kur ten vyras su mergom laskte irgi zadejai ikelt citatas lotuliukas.gif

matai kiti zmones issiprendzia porblemas, ne taip kiap tu neskendi 10 m depresijose... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 02, 13:19)
<p>O,dar klausimas iškilo.Ar jau ausys nukris,jei išgirsi lenkų ar rusų kalbą?O gal liežuvis nudžius,jei žodį pasakysi nelietuviškai? Man ne tragedija,jei mane kalbina rusiškai,ar lenkiškai.Kiek moku,tiek kalbu.</p>

Aš irgi. Paklausia, atsakau. Yra proga kalbą prisiminti biggrin.gif
Atsakyti