QUOTE(cambala @ 2019 10 03, 15:51)
Tai kokias bedas?
Temoj ne vieno rypavimo apie tai kad sunku finansiskai, Lietuva suede.
Temoje rypavimai apie tai, kad jis dirba, sunkiai dirba ir daug, dirba savaitem. Issiurbliuoja, valgyt gali pagamint, bet tau reikia, kad jis grindis plautu, indus isplautu. Nes tu pavargsti. O jis mat ne. Dar pries seksa tu noretum, kad jis tavo pokalbiu klausysi ir dalyvautu juose.
Klausei ar sekso norejimas vyrams tikrai taip usspaudzia smegenis?
Ir cia aiskini kad vyra mylet reikia 10%. Nu tai ir turi ka turi.
GERIMA ar tau tei nebeda?
O kodel tureciau? as nekaltinu nei Lietuvos, nei nieko kito.
Todel, kad tuo metu norejau si viena aspekta issiaiskinti.
O tu rimtai nenori su vyru issisneket, nenori glamoniu, nenori paglabos namie?

kaip jus tada su vyru gyvenat, neissnekat, paguli ramiai, kaip Idomucios zmona? del to taip ji ir supranti del sios temos gerai? Tu is vis orgazmus bent patiri? man neatsakyk, sau atsakyk
ne, as aiskinau, vedos mokymai sitai aiskina
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 03, 15:56)
Vyrui atvirksciai jis taip pat sako,kad nuo visko geriausias vaistas pasimylejimas,gal todel ir manes nesupranta. jam niekaip nesusirisa,kad jei namai apversti,indai neplauti ir jei visa diena nerode man svelnumo as nenoriu myletis,bet as niekaip negaliu atsipalaiduoti tam malonumui.
Vat kai jis is tikro labai nori tai tada kazka ir padaro
iir masaza ir t.t.tai kai mylimes,tikrai viskas buna gerai,jauciu viena sritis del,kurios geriausiai sutariam,taip nori jis ir pikantiskesniu dalyku,ko as nenoriu,bet man tikrai viskas gerai
Tik manau naudoja tai kaip pasiteisinima ,
kai nebezino kaip paaiskinima del savo pabludinimo.Nes as niekaip negaliu sutikti,kad zmogui jau taip stogas vaziuoja del to kad kazkaip maziau gauna ,nei noretu... Siaip nera totalus blogietis vaikus myli uzsiima,padaro kartais valgyti,namu nelabai tvarko,tiksliau kazka padaro,bet man tai atrodo kaip nedaryta niek
geras idejai citata, kuri paneigia viska, ka sakei tu ir Monterkista ir patvrtina mano zodzius