Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 03, 19:41)
Te tu te smile.gif
šventi adaptuotas pagoniškas šventes tipo krikščioniškai ir vargo nematai biggrin.gif ot kukuška smile.gif  4u.gif

Kur yra irodymas, kad adaptuotos?
Irodymas yra tai, kad tu (ne sventi) nieko. Tik sm seliejies.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 03, 20:57)
Kur yra irodymas, kad adaptuotos?
Irodymas yra tai, kad tu (ne sventi) nieko. Tik sm seliejies.

Dievuliai, maniau, kad paskutinis latras jau tą žino. Bet cambala ne. Tai kas tavo nuomonę yra pvz. dažyti kiaušiniai? Kokia to simbolika, ką tas reiškia, a? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 03, 20:54)
Na galima moters paprasyti sakysim islauzti kruta poza, paguleti ir nekruteti ( jei aju taip nuobodu, tai galima i lubas paziureti ar plansete net pamaigyt.
Ar cia labai sudetingai kruta poza?

ne tame esmė, mano mintis buvo daug gilesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 03, 21:08)

ne tame esmė, mano mintis buvo daug gilesnė smile.gif

Mano irgi gilesne.

paskui jei ta moteris patepa slides, ir bando rodyti kitiems vyrams ta kruta ypatinga poza gulint lenta, tai jos laukiai dideli nusivylimai.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 03, 20:08)
Dievuliai, maniau, kad paskutinis latras jau tą žino. Bet cambala ne. Tai kas tavo nuomonę yra pvz. dažyti kiaušiniai? Kokia to simbolika, ką tas reiškia, a? biggrin.gif

Krikscionys zino ta "dazytu kiausiniu "simbolika.
Tu nezinai. Del to ir nirsti ant krikscioniu merginu, kai pas sugyventini kiausiuose randi kraujosruvas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 03, 21:16)
Krikscionys zino  ta "dazytu kiausiniu "simbolika.
Tu nezinai. Del to ir nirsti ant krikscioniu merginu, kai pas sugyventini kiausiuose randi kraujosruvas.

Tetulyt, bobulyt, nu labai prašau paaiškinti man neišmanėlei tą simboliką wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 03, 18:13)
Ta pati lutukei pasakyk, kad nerasinetu paklodziu ta pati per ta pati. Uztenka juk sakinio nuomonei isreikst, o ne kilometru per n puslapiu.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Negali ramiai praeit ane?  mirksiukas.gif

o tau trukdo mano tekstai, po kojomis gal maisosi, gi nenori neskaitai.

va pati sau i ta klausima atsakyk, kodle tu pro mano postus negali ramiai praeiti bigsmile.gif ne as gi tave miniu, tu mane.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 03, 18:32)
Jai reiktu ismokt bendraut nekisant savo nuomones. Nevadinti kitu neismaneliaus, nesuvokianciais ir pan.

nu prasau,mokausi gi is taves, is tavo pavyzdzio bigsmile.gif

atsakyk man i viena klausima kodel sioje temoje, iki tau ateinant nebuvo jokiu rietyniu? bigsmile.gif pasiskaityk pradzia kokia faina tema buvo...

idomu kaip Rene gyvena, kaip jai sekasi su nauju kadru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 spalio 2019 - 21:18
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 03, 22:12)
o tau trukdo mano tekstai, po kojomis gal maisosi, gi nenori neskaitai.

va pati sau i ta klausima atsakyk, kodle tu pro mano postus negali ramiai praeiti  bigsmile.gif  ne as gi tave miniu, tu mane.
Papildyta:

nu prasau,mokausi gi is taves, is tavo pavyzdzio  bigsmile.gif

atsakyk man i viena klausima kodel sioje temoje, iki tau ateinant nebuvo jokiu rietyniu?  bigsmile.gif pasiskaityk pradzia kokia faina tema buvo...

idomu kaip Rene gyvena, kaip jai sekasi su nauju kadru  biggrin.gif

Kur taves nebuvo, rietyniu irgi nera.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 03, 16:07)

Buvo problema vyro gerimas, nuovargis, o ne pats sekas. dar gal pirminsiu, kad tai buvo pires 6 m i rne ilga laiko tarpa ar to irgi nelabia supratai.

Tu esi melage. Yra 2015 metu tavo tema ar yra demesingu, istikimu vyru. Ten dar labiau skundiesi vyru. Rasai, kad po gimdymo jam tapai nereikalinga, nepasikalba su tavim, neisklauso, vaikai su tevu vaziuoja visur be taves, rysys tarp ju geras. Temos nedesiu. Nes tai yra negrazu. Tiesiog tu meluoji.
Tau reiketu gerai susimastyti. Ka tu darai blogai, jei tiek zmoniu taves nesupranta, iskaitant ir nuosava vyra. Niekas su tavim bendraut nenori. Gal tiesiog nustok malt suda. Sakau draugiskai cia.
Atsakyti
O Dievai kaip tai jau nusibodo. Dar sakyčiau, kad būtų dėl ko čia plėšytis. Viskas normaliai ten toje šeimoje, nieko ne blogiau nei pas kurią nors iš jūsų biggrin.gif 4u.gif Ir svarbiausia - ten vyrauja lygiosios. Niekas nėra labiau nuskriaustas toje poroje. O vat pas jus visas gerai peržiūrėjus, tai manau visko pamatyčiau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 10 04, 09:11)
Tu esi melage. Yra 2015 metu tavo tema ar yra demesingu, istikimu vyru.  Ten dar labiau skundiesi vyru. Rasai, kad po gimdymo jam tapai nereikalinga, nepasikalba  su tavim, neisklauso, vaikai su tevu vaziuoja visur be taves, rysys tarp ju geras. Temos nedesiu. Nes tai yra negrazu. Tiesiog tu meluoji.
Tau reiketu gerai susimastyti. Ka tu darai blogai, jei tiek zmoniu taves nesupranta, iskaitant ir nuosava vyra. Niekas su tavim bendraut nenori. Gal tiesiog nustok malt suda. Sakau draugiskai cia.

As geriau suprantu Ubuntiene, del savo "specifiniu savybiu". Normalus vyrai tikrai nera moterys, ir jei moteris uzsispyrus pilna kompleksu, tai jie nedirbs del santykiu, o tiesiog nutols.
Tai moters pareiga rupintis, kad nenutoltu.
Vienoms tai gaunasi savaime, kitos stengiasi. Ubuntiene pasiryzus paaukot seima, mirti bet neissizadet savo dogmu.
Ji siaip is esmes teisingai masto, bet tos perteklines dogmos griauna jos svajones.

Visokie "davimai", "pareigos" yra simbolika, kuri rodo moters sugebejima mastyti apie esme ir nepasiduot emocinei dedamajai, ten kur tikrai ne vieta.

Labai gaila
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 04, 10:22)
O vat pas jus visas gerai peržiūrėjus, tai manau visko pamatyčiau mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tu pirmiausia labai labai gerai perziurek i save. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 04, 09:22)
Viskas normaliai ten toje šeimoje, nieko ne blogiau nei pas kurią nors iš jūsų biggrin.gif  4u.gif Ir svarbiausia - ten vyrauja lygiosios. Niekas nėra labiau nuskriaustas toje poroje.

"Viskas ten normaliai, ... kaip pas visas" - isvertus i lietuviu kalba reiskia "tas pats sh. kaip pas visas".

Matot as panasi i jus svajonemis, bet man Dievas dave pozicija, kur galiu pasiekti ko noriu, kad santykiai, JAUSMAI, isliktu tokie patys, kaip pradzioje.

Na o pas daugeli jusu, ko gero viskas ne taip, kaip rodo romantiniuose filmuose
Atsakyti