Lutuke, pasitikrink. Čia be bajerių ir trolinimo.
Ar tikrai visda su SAVO?
Papildyta:
Alio, blondine is prigimties, tau klausimad buvo uzduotas ko cia visas savaitgalis klyną trini, kur vaikai nukišti rūgsta?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 18:57)
Alio, blondine is prigimties, tau klausimad buvo uzduotas ko cia visas savaitgalis klyną trini, kur vaikai nukišti rūgsta?
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 06, 18:53)
Ka tu zinai apie mano santykius. Nelabai ka.
Ir taip, man nereikia puses dienos preliudijos, kad pagaliau sutikciau atsiduoti vyrui po ilgo susilaikymo. Man paciai norisi to sekso, negi taip sunku suprasti, kad kitu libido aukstesnis? Nesakau, kad uztenka triusikus numaut, bet puses dienos trynimosi aplink tikrai nereikia.
O ir kam ten tam protui vadovauti, kai mylimasi su SAVO vyru? Suprantu dar, valdyt geisma, kad nesimyleti su kiekvienu sutiktu, bet kai savas vyras, vienas ir tas pats?
Be to, pati kazkurioj savo temoj rasei, kad atsiduodi beveik visada, kai vhras vilioja ir praso, tai dabar pradejai normuoti seksa? Cia del to, kad iskrypimu neprasinetu? Ar ir toliau myliesi kiek praso, bet tik cia porini, kaip reikia susilaikyti su savu mylimu vyru?
Ir taip, man nereikia puses dienos preliudijos, kad pagaliau sutikciau atsiduoti vyrui po ilgo susilaikymo. Man paciai norisi to sekso, negi taip sunku suprasti, kad kitu libido aukstesnis? Nesakau, kad uztenka triusikus numaut, bet puses dienos trynimosi aplink tikrai nereikia.
O ir kam ten tam protui vadovauti, kai mylimasi su SAVO vyru? Suprantu dar, valdyt geisma, kad nesimyleti su kiekvienu sutiktu, bet kai savas vyras, vienas ir tas pats?
Be to, pati kazkurioj savo temoj rasei, kad atsiduodi beveik visada, kai vhras vilioja ir praso, tai dabar pradejai normuoti seksa? Cia del to, kad iskrypimu neprasinetu? Ar ir toliau myliesi kiek praso, bet tik cia porini, kaip reikia susilaikyti su savu mylimu vyru?
Dažnas sexas yra nemeilė.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 06, 18:53)
Ka tu zinai apie mano santykius. Nelabai ka.
ka zinau apie tavo santykius, tik tai, ka parsei cia, kad esi issiskyrusi, augini dukra, turi drauga gal metai dabar bus? tai va po kokio 20, jei su tuo paciu busi, pakalusysiu tavo patirties

Nu man irgi tiek nereikia, is kur ta pusdieni sitraukei?

Cia tik buvo i tavo komentara paie ta libido kisima, nu ne libido zmogu valdo ar bent neturetu valdyti.
Ne, niekada nenormuoju ir nenormavau, kazkaip specialiai, nezinau is kur jus tai istrauket? savaime, naturliai taip gaunais, nei mano vyrui, nei man kasdiena , nei norisi, nei iseina

Jei jum norisi kasdien po 3 kartus, ir taip metu metus koki 20 metu, ir kas diena sugebat labai gerai pasimyleti tai valio, bet man tai sunkiai itikima

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 18:57)
ka tikrintis ?

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 19:07)
Dažnas sexas yra nemeilė.
ar daznas ar nedaznas sekas nera meile ir ne meiles matas

Ką ką. Neturi mausti.
Papildyta:
kas diena kokybiskai mylšetis neimanoma, daznas seksas tik rodo pasitenkinimo nebuvima, cia kaip valgai valgai tuscia maista ir vis tiek jauti alki, nors pilvas pilnas...o pasitenkinimo nebuna, nes nera meiles, nera intymumo, tera sportas....tada i trasa eina, ivairus zaisliukai, papuoslai, roliu zaidmai, paskui ir kiti zmones, kiti kunai vis ieskoma, bet ne ten..
Nėra meilės?
Papildyta:
kas diena kokybiskai mylšetis neimanoma, daznas seksas tik rodo pasitenkinimo nebuvima, cia kaip valgai valgai tuscia maista ir vis tiek jauti alki, nors pilvas pilnas...o pasitenkinimo nebuna, nes nera meiles, nera intymumo, tera sportas....tada i trasa eina, ivairus zaisliukai, papuoslai, roliu zaidmai, paskui ir kiti zmones, kiti kunai vis ieskoma, bet ne ten..
Nėra meilės?

Nieko nesijausi (kitaip- mausti) gali tik tada, kai vyras yra 'kyšt -myšt'. Pabandykit kadanors pataluose pasivartyti su pajegiais vyrais, žinovės jūs chrienavos, tada gal suprasit kas yra VYRAS lovoje.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 06, 19:22)
Nieko nesijausi (kitaip- mausti) gali tik tada, kai vyras yra 'kyšt -myšt'. Pabandykit kadanors pataluose pasivartyti su pajegiais vyrais, žinovės jūs chrienavos, tada gal suprasit kas yra VYRAS lovoje.
Ir tu pasitikrink.
Papildyta:
https://shop.liveher...aution-swimsuit
Dar nzn dėl kokybės , bet Mylimuke, pažėk, kokių maudomų įdomių yr ir tamprių

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 18:37)
Reiks kada rimtu veidu vyrui pareikšti, kad gaus tik tada, kai pvz grindis išplaus ir vakarienę pagamins , plius masažą padarys.
geras vyras ir darytų
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 06, 19:40)
geras vyras ir darytų
Geras vyras visą tai tiesiog daro

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 19:17)
o tikrinti ka?

pas ka, kur , apie ka tu cia? jums labai norisi pasistudijuoti ar pas jus yra ar nera, ar nezinot to, be diskusiju ir kazkam kazko irodinejimu?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 06, 19:22)
nu as taip irgi pamasciau, jei ten po minute kas diena, ir beveik be preliudijos, nu jo, gal ten nelabai ka ir jauti ir po menesio dar

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 06, 20:20)
o tikrinti ka?

pas ka, kur , apie ka tu cia? jums labai norisi pasistudijuoti ar pas jus yra ar nera, ar nezinot to, be diskusiju ir kazkam kazko irodinejimu?

Tavo teiginys pasirodė keistas. Bet anyway, dzin
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 19:41)
idomiai jus pacios susigalvojat kokia minti, sau papriestaraujat, paskui pasitvirtinat kazka ir laimingos?

o kas teige, kad vyrai tai turi daryti del sekso? is meiles turi daryti viska arba elementariai , nes taip reikia paparsaciausiai, susitvakryti pvz, pasidaryti valgyti, pasirupinti vaikais ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 20:22)
Tavo teiginys pasirodė keistas. Bet anyway, dzin
jei kazkas keisto, tu suformuluok normalu sakini su teiginiu, klausimu, galesiu paaiskinti, o dabar nelabai suprantu, kas tau keisto.