Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 06, 22:00)
pagalvojau, kad labai seniai neturėjau vientisos maudymkės, įdomu kaip dabar su ja atrodyčiau, tik ankstyvoje paauglystėje dar turėjau. Dabar vien atskiros

Atskiros ir pas mane, bet plaukimui, vandens aerobikai tik bendra.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 22:02)
Atskiros ir pas mane, bet plaukimui, vandens aerobikai tik bendra.

Ispanijoje virsutine dalis nebutina
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 06, 22:04)
Ispanijoje virsutine dalis nebutina

Aš apie ratus tu apie batus . Baseonui, tik baseinui reikia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 06, 22:01)
Vienodai patogu, bet medvilniniai ilgiau dziusta, daugiau sugeria vandens todel ju nenaudoju juroje(siltas juras turiu galvoje), nes po to lieka daug druskos, kas labai erzina.
O sintetinese tai mazai vandens susigeria ir nedaug drusku tada

Tas taip, butent. Plius, medvilne prigeria daug vandens, tysta slapia, nu vaizdelis nekoks. O jei vesoka, tai dar ir salta su tokia labiau.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 06, 22:13)
Tas taip, butent. Plius, medvilne prigeria daug vandens, tysta slapia, nu vaizdelis nekoks. O jei vesoka, tai dar ir salta su tokia labiau.

Medvilnine storesne, tai vandenyje su tokia silciau. Niekas ten netysta, nes 45 procentai audinio sudaro sintetika
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 06, 22:15)
Medvilnine storesne, tai vandenyje su tokia silciau. Niekas ten netysta, nes 45 procentai audinio sudaro sintetika

Kai gerai vandenyje pasportuoji,v tai nešalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 06, 21:23)
Is kur zinai, kas ka kaip daznai keicia? Tokie kaip tik laaaabai ilgai nenusidevi, praktiskai neblunka, nei apsiburbuliuoja. Turejau, n metu tokias tympas.
Pas tave ir maudymukas 100 proc medvilne?  Ar lininis? biggrin.gif

Per radija sake, kad sitie sporto rubai sudaro labai didele dali siuksliu, kurios ilgai nesuirs.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 06, 21:53)
būna tokių kaip vąšeliu nertų maudymkių (iš vaizdo), tarp kitko labai seksovai atrodo

siemet matavausi, bet deja netiko dydis, atrodo tikrai grazus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 06, 21:57)
Nenoreciau myletis su "baba-dyzel" tai jau gal be sunkiu masinu apseikim.
Bet moteris su kukliais medvilninias naktinukais atrodo 100 kartu patraukliau ir seksualiau, nei kazkokiais ala seksualiais apatiniais. Tokios aplamai atgrasios.

Cia kazkas minejo prieskonius sekse. Maiste tai labiausia prieskoniu reikia supuvusiai mesai...

cia jau skonio reikalas biggrin.gif

matai as snekejau ne bendrai apie prieskonius maiste, o apie papildomus prieskonius jau pagamintam geram maistui, siaip geram virejui tai izeidimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 06, 22:00)
pagalvojau, kad labai seniai neturėjau vientisos maudymkės, įdomu kaip dabar su ja atrodyčiau, tik ankstyvoje paauglystėje dar turėjau. Dabar vien atskiros

as turiu, nes Airijoje iprasta labiau bendri maudymukai baseinuose, dabar tai kazkiap matosi jau visokiu, bet seniau, kad buvo maziau uzsienieciu ir daugiau airiu, tai budavo tik bendri, tai kazkaip issikirti atrode keistai ir siaip patogiau gal baseine su tokiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 06, 22:15)

Airijoje juroje maudosi daug kas su wet suit, ypac tie visi surfingu, kas uzsiima lotuliukas.gif nors as ir su tokiu nesimaudau beveik, pabraidau ir man uztenka, as ir Lietuvoje retai maudydavausi , man reikia karstos vonios, va uzpernai pe rkaitras tai maudziausi kelis kartus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 spalio 2019 - 21:35
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 06, 22:34)
Airijoje juroje maudosi daug kas su wet suit,

Su wet suit maudytis neimanoma, nes jo principas yra sugerti vandeni ji kunas susildo ir tas vanduo ten stovi.
vandens sportui tai gerai, bet tai ne maudymasis.
Tai apsauga nuo salto vandens
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 06, 13:58)
Nu žinai, pvz maniškis knarkti gali kai ant nugaros miega. Tai aš Tiesiog miegu su ausų kamštukais  biggrin.gif

buna, kad net ausu kamstukai nepadeda.

Mano brolis kai uzknarkia, tai kitame buto gale girdisi, as neisivaizduoju, kaip jo zmona gali viename kambary su juo miegoti unsure.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 06, 14:11)
O nebande tvarkytis? Juk ir paciam kenkia,

Kuo?
Atsakyti
Tai tavo, Lutuke, maudymkės medvilninės?
Atsakyti
Nu, tai toliau apatinius skalbiate? Ar ne geriau būtų su torčiuku prisėsti prie bendro stalo ir skalbimą baigti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 10 07, 02:28)
buna, kad net ausu kamstukai nepadeda.

Mano brolis kai uzknarkia, tai kitame buto gale girdisi, as neisivaizduoju, kaip jo zmona gali viename kambary su juo miegoti  unsure.gif
Kuo?

Visu pirma tai prasciau miegama. Deguonies trukumas atsiranda, na o apie trukumo poveiki organizmui turbut nereikia pasakot. smile.gif galo istikt miego apneja (kai zmogus kvepuot nustoja), kuri gali but ir mirtina kartais
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 07, 08:41)
Nu, tai toliau apatinius skalbiate? Ar ne geriau būtų su torčiuku prisėsti prie bendro stalo ir skalbimą baigti? biggrin.gif

Kieno gimtadienis? biggrin.gif

P. S. Bent karta skalbiam apatinius ne perkeltine sio zodzio prasme lotuliukas.gif
Atsakyti