Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 08, 13:38)
nu bet kame patogumas vis į šoną lėkti?

Ant vienos leksteles buitinis gerbuvis, nusistoveje ir nuspejami santykiai namie ir aplinkoje, finansiniai panciqi, vaiku saugumas, ir tt, ant kitos lekstes karstas seksas, be jokiu garantiju. Tai kur vyrui patogiau, maziau galvos sukimo? smile.gif
Susirasti meiluze spragt pirstais, o atstatyti finansus po draskymosi, santykius su dauguma, gyv vieta, gal darbas, santykiai su vaikais - cia yra ka veikti....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 08, 11:46)
.pasakysiu tiek -   mano vyras 8 metais jaunesnis uz mane ir mes vede 21 metus.

super.
dziaugiuos.
nesakau, kad jauni vyrai nepagejus.

bet as - po tokio skausmo - nebegaliu ziuret i bendraamzius - jie man totalus pienburniai.

man reikejo 3 viename - tecio, draugo, meiluzio.
kad bent syki ir mane kas paglobotu/pasaugotu.
kiekvienai - savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 spalio 2019 - 12:49
QUOTE(given444 @ 2019 10 08, 13:46)
.
suprantu Monteverte - ji nenorejo su manim atvirauti, bendrauti.  bet ar ji landzioja, ikyriai komentuoja profilius?

Man vis uzmeta kazka, kad ZINO biggrin.gif neva as tureciau bijoti? O pati tai bijo rodytis smile.gif
Atsakyti
Burbanti, dziaugiuos del tavo ramaus svento gyvenimo.
kiek darbe kavos isgeri?
atleidai buvusiam? 4u.gif

Mylimuke, as praleidau tavo istorijas. nesuprantu Burbos neapykantos tau. tipo, tu prasta, tu ne su pirmu, pas tave vyrai keiciasi...

Jau net Lutuke pasake: kad ir 17 vyru...niekas neturi tavęs teisti.

ar jūs pazistamos su B 'treciuju temoje"?
gi ne jos vyrą nujojai. wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 spalio 2019 - 12:53
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 13:44)
Man be proto sunku butu atsisakyti surio.

pirmą laiką
kažkada ir man sūris kaip stabas atrodė, o dabar visai nepasigendu.
Atsakyti
atmenu, M, kad tau sūris - labai labai buvo.

cia is Sporto namuose temos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 08, 13:46)
suprantu Monteverte - ji nenorejo su manim atvirauti, bendrauti.  bet ar ji landzioja, ikyriai komentuoja profilius?

kad aš neturiu ką rodyti facebooke, net jei draugėmis jame taptume. Aš mažai ten lankausi ir jokių foto tenais nededu. Man nepriimtina viešinimosi politika internete, facebooke smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 13:50)
Man vis uzmeta kazka, kad ZINO biggrin.gif neva as tureciau bijoti? O pati tai bijo rodytis smile.gif

tu pati dėl to kalta ir tai žinai ax.gif apsiramink ir niekas tavęs nejudins
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 08, 14:46)
Aimeja, tai tu ne tik Lutukes fotkes apžiuri , bet ant draugu sąrašo atsistoji?  bis.gif
faktas, kad pas tave problemu, mergyt, yra.
kas turi darytis zmogaus dusioje - stotis ant Lutukes, nemegstamos personos, fotkiu, žiureti, kaip atrodo jos vyras, mama, drauges ir priešai.

jei netycia as rasciau kazkurios jusu prfili, max paziureciau pirmąją foto, bet nelisciau i "albumus, failus, draugu sararą - wtf - wtf- wtf"
nesuprantu psichologijos totaliai.

o jei jau ilisciau,  tikrai sugebeciau ir pati save pristatyti. smile.gif
nepristatai savęs: turi problemu su savo neidomiu gyvenimu.

Ziurek given, as jau didele mergaite ir landzioju kur noriu. Taip, kad neaiskink ka man daryti. Tai vistiek yra geriau nei landzioti po svetimu seimu lovas ir guleti su vedusiais. mirksiukas.gif Jei sutikciau zenota, max pakalbeciau, o ne pradeciau draugystes su juo. Taip, kad kiekvienam savo. Nematau ubuntes draugu ir neziuriu. Fb yra viesas dalykas. Piktintis, kad kazkas ziuri, tai tas pats kai pakabinti skelbimu lentoje savo foto ir paskui stebetis, kodel ja kazkas praeidamas pamate. Tu va grizti ir skaitai 50 psl nors labai uzimta ir gyvenimas tipo idomus. biggrin.gif
Atsakyti
dieve dieve, vyrai tikrai trizniai.

užpirkta kelione i Dubliną, viesbutis prabangiausias, lova dviviete, o meiluzis nenori vykti.
buciau vykusi viena, man palepes būtu užteke.
jis man sako: duodu 500e uz viesbuti, vyk viena.
jausmu peripetijos.
su Lutuke sakiau nesusitiksiu, o ir pati kazin, ar nores is savo miestelio belstis,
teks varyt kakzur i kalnus.
bet be masinos niekaip, nebent iki Brejaus ir ten palaipiot kazkiek.
siaip nepergyvenu - megstu pavaikscioti viena po miestą, bet 3d? Hmmmm.

ką dar siūlot aplankyti Dubline? viskas isvaiksciota, nebuvau tik Kalejime ir kazkokiam Ginklu/senoves rūbu muziejuj.
siaip kaifas tiesiog sedet ir ziuret i zmones, bet ir kalnu norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 spalio 2019 - 13:01
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 08, 13:47)
Ant vienos leksteles buitinis gerbuvis, nusistoveje ir nuspejami santykiai namie ir aplinkoje, finansiniai panciqi, vaiku saugumas, ir tt, ant kitos lekstes karstas seksas, be jokiu garantiju. Tai kur vyrui patogiau, maziau galvos sukimo? smile.gif
Susirasti meiluze spragt pirstais, o atstatyti finansus po draskymosi, santykius su dauguma, gyv vieta, gal darbas, santykiai su vaikais - cia yra ka veikti....

Vajazau...gi ne visi vyrai tokie paleistuviai. Tik mazuma, kuri traukia tam tikro tipo moteris.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 10 08, 13:52)
kiek darbe kavos isgeri?
Mylimuke, as praleidau tavo istorijas. nesuprantu Burbos neapykantos tau. tipo, tu  prasta, tu ne su pirmu, pas tave vyrai keiciasi...

gi ne jos vyrą nujojai.  wub.gif  smile.gif

Ką? S kakova bokų cia kava? Ir kokiam buvusiam turejau atleisti?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 10 08, 13:49)
super.
dziaugiuos.
nesakau, kad jauni vyrai nepagejus.

bet as - po tokio skausmo - nebegaliu ziuret i bendraamzius - jie man totalus pienburniai.

man reikejo 3 viename - tecio, draugo, meiluzio.
kad bent syki ir mane kas paglobotu/pasaugotu.
kiekvienai - savo.

Kiekvienam savo. Aš su tečiu negaleciau vartytis pataluose.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 08, 13:52)
kiek darbe kavos isgeri?
Mylimuke, as praleidau tavo istorijas. nesuprantu Burbos neapykantos tau. tipo, tu  prasta, tu ne su pirmu, pas tave vyrai keiciasi...

gi ne jos vyrą nujojai.  wub.gif  smile.gif

As ne vienos vyro nenujojau, jeigu ka biggrin.gif nors nesu sventoji,niekada neslepiau, bet treciuju tema niekada nebuvo aktuali man.
Burba taip pyksta, nes jos vyras buvo neistikimas? Kitaip ksip paaiskinti toki puolima ant reiskinio, kuris visai neaktualus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 08, 13:53)
atmenu, M, kad tau sūris - labai labai buvo.

cia is Sporto namuose temos.  4u.gif

Atmenu M...Atmenu B
Tu rasyk kaip zmogus, o ne kaip spuoguotu paauglė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2019 - 13:09