Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 13, 13:30)
Jei jums 16 metu, tai mopedas gal ir nieko pradziai.
[right][snapback]72152551[/snapback][/right]

išsitampė puslapis, net nemačiau ką virga rašė.

Taigi jūs už jaunatviškas moteris, tai ko dabar trukdo mopedas? Aš tai už, tegu tik perka virgutė tongue.gif
Atsakyti

Priedas  4476133A-0AF2-4D68-A342-6E89774ECABA.jpeg   174,09KB   0 Parsiųsta kartųPirkau sita. 😏Aparata. 😂

Atsakyti

attachicon.gifCD148016-92B6-49E3-8D83-2397785B976C.jpeg

Na teisybes delei galiu pasakyti, kad musulmone, gera musulmone, zmona, negali vyrui atsakyti. Ji turi duoti vyrui. Bet ir vyrai aprupina savo zmonas. Perka auksus. Vardinius rubus. Nustebtumete, bet AS maciau, nes priziurejau vaika musulmoniskoje seimoje, tai namie jos vaiksto su versaci rubais. Kvepinasi gerais kvepalais. Soka savo vyrams pilvo soki ir uz tai gauna nuo vyro pinigu.

Turtingi, gal auksu ir apipila. Bet jei paziurejus musulmoniskas salis, tai didzioji dalis zmoniu ten labai neturtingi. Mazameciu tekinimas dalinai ir vyksta del to, kad vyrauja baisus skurdas, mergaites nedirbs, tevams pajamu neatnes, o ja "atidavus" vyrui, gaunamos kazkokios pajamos. Pagal tas isskirtines turtingas seimas vertinti musulmonu gyvenima, tai kaip visu lietuviu, pagal garsiu krepsininku seimas ir koki Numaviciu su savo isrinktaja.

Atsakyti
Hmmm...
Super senbuvis

Šiandien, 13:4

NEPYKIT UZSIMIRSAU KAD BOBU FORUME

1

2

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 13, 13:23)
<p>vyro vyro atsakomybe ......  o moters atsakomybes jau kaip ir nera tik vyrai turi atsakingi buti smile.gif))))</p>

tokie pasakymai tik rodo jusu nebranduma smile.gif visi turi buti atsakingi, tik straipnis buvo apie vyrus, ju meile ir jos israiska, jei ta meile is vis yra ir mzogus subrendes kurti rimtus santykius ir myelti. O ne metyti kamuoliuka, tai ne aas taitu turi buti atsakinga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 07 13, 13:40)
Natūriniai mainai. Aš tau atsiduosiu ir proto neknisiu, tu man naują šmutkę nupirksi. Moterys užsidirba savo išlaidom aptarnaudamos vyrą. Vis tiek darbas. Jei joms toks tinka, valio. Tik va jei kažkuriai tai netinka, tai š... Nes alternatyvų nėra. Skirtingai nei kitose kultūrose, kur moteris neprivalo būti tik nuolanki žmona ir gera mama.
Jos kito gyvenimo nežino, ko čia joms pavydėti. Aš pvz. joms irgi nepavydžiu. Neįsivaizduoju savęs einančios šokti pilvo šokį tam, kad man Versaci tašę nupirktų.
Aš irgi nedrąskau. Niekam. Tuo labiau savo vyrui. Tik tiek, kad savo nuomonę leidžiu sau pasakyti tada, kada noriu, nesilaikydama eilės. Ir vyro nuomonei neprivalau paklusti. Man tai privalumas. Bet čia kaip kam smile.gif

nu gal geriau gauti geru daiktu, nei sagas siuti meiluziui biggrin.gif Lietuvoje moterys daro daug daugiau del vyru ir gauna dau maziau, jei jau imti tokias poras, kur vyksta naturiniai mainai.
O jei is meiles soka? jei patinka jiem abiem tokie zaidimai?
kodel nezino? zino, gi gyvena ten kur Virga gyvena siuo atveju, kaip ir kitose vakaru salyse gyvena, kad ir pas save kur arabuose gyvena informacija dabar daugumai prieinama ir tikrai zino, kas vyksta kitose salyse, gal ne tiksliai, kaip ir mes apie jas zinom, kaip ir mes joms nepavydim, bet ne del to, kad kito gyvenimo nezinom o gal del to?
Manau mes viska labai suabsoliutinam, kiek zinau ir pas musulmonu moterys sako savo nuomone ir nebutinai paklusta vyro nuomonei, kaip tu musulmonu yr avisokiu taip ir kataliku, aplamai cia ne religija svarbiau, o kultura, nes tu paciu musulmonisku krastu yra labai skirtingu ir juo labiau kiekvienas zmogus skirtingas.
O siaip manau kiekvienas normalus vyras turetu gerbti ir myleti moteri, buti dosnus ir atsakingas, nepriklausomai nuo tautybes, religijos.

Papildyta:
Virga, super motorinis mirksiukas.gif o masina nepatogiau?
Atsakyti
virga, labai fainas, aš tokį irgi planuoju sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 13, 13:40)
išsitampė puslapis, net nemačiau ką virga rašė.

Taigi jūs už jaunatviškas moteris, tai ko dabar trukdo mopedas? Aš tai už, tegu tik perka virgutė tongue.gif

Jaunatviska, tai pagal mane kokiu 25 metu, o ne 16 metu piemene.
Prie mopedo dar butinai reikia laikrrodzio uz 2 eurus ir bizuterijos pirktos parduotuveje "Viskas po 1 EUR".
Tada jaunyste garantuota.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 13, 14:58)
Jaunatviska, tai pagal mane kokiu 25 metu, o ne 16 metu piemene.
Prie mopedo dar butinai reikia laikrrodzio uz 2 eurus ir bizuterijos pirktos parduotuveje "Viskas po 1 EUR".
Tada jaunyste garantuota.

nu jūs ir slunkius smile.gif
Atsakyti

Priedas  ADAB83C0-885D-4F74-994C-BEC148A29A1C.jpeg   343,17KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  FFAC426C-AE99-4C5D-8C6E-C166BDEE30A0.jpeg   187,21KB   0 Parsiųsta kartų

1531477807%5B/url%5D"]IDOMUCIA, 13 Lie 2018 - 12:30, parašė: Jei jums 16 metu, tai mopedas gal ir nieko pradziai.
Pridek dar 50 prie sito skaiciaus, ir busi beveik atspejes. 😂 Smagu vasara su mopedu vazineti. Viska matai. Jauti nusienauto sieno kvapa, uz miesto. Ex. 😏

1531480181[/url]"]Iš_Šviesos, 13 Lie 2018 - 13:09, parašė: Turtingi, gal auksu ir apipila. Bet jei paziurejus musulmoniskas salis, tai didzioji dalis zmoniu ten labai neturtingi. Mazameciu tekinimas dalinai ir vyksta del to, kad vyrauja baisus skurdas, mergaites nedirbs, tevams pajamu neatnes, o ja "atidavus" vyrui, gaunamos kazkokios pajamos. Pagal tas isskirtines turtingas seimas vertinti musulmonu gyvenima, tai kaip visu lietuviu, pagal garsiu krepsininku seimas ir koki Numaviciu su savo isrinktaja.
Mes kalbejome apie turtingas. Neturtingi gyvena kitaip. Turi po viena zmona ir dziaugiasi. O nemaza dalis net neturi, nes neturi pinigu ispirkai uz jas. Tai veda rusaites, dazniausiai. Jos irgi savo saly sunkiai randa negerianti ir atsakinga vyra. Va taip ir gauna, kas ka iesko. Egipte buvau sveciuose dvejise seimoje. Gyvena kukliai, ankstai. Su savo nusenusiais tevais. Kuriuos lb gerbia ir myli. Pagal tai ir paskirstyti buto kambariai. Didziausias seneliams, mazesnis tevams. Vaikams kas lieka. Buna berniukai ar mergaites po kelis viename kambaryje. Jau suauge ir pinigus visus atnesa tevams. Tevai su seneliais tariasi kam ko reikia pirmiausia. Rasi is telefoni tai su klaidom. Vyras liko parduotuveje tvarkyti dokumentus. AS su «vaiku» parke prie vandenyno ilankos. Tiesa teises turiu tik mopedo. 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 13 liepos 2018 - 14:06
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 13, 13:39)
Lietuvoje moterys daro daug daugiau del vyru ir gauna dau maziau, jei jau imti tokias poras, kur vyksta naturiniai mainai.

O jei is meiles soka? jei patinka jiem abiem tokie zaidimai?

Nu gal. Nežinau.

Suprantat, ne pats šokis man atrodo problema. Kas nori, tas šoka ar tai iš meilės, ar iš malonumo, ar šiaip ant bajerio, yra ir tokių kur šoka už pinigus (ar kitą materialinę naudą). Tik kai tą darai dėl pinigų, tai jau darbas. Ir ne visoms toks darbas yra priimtinas. Aš jau geriau smegenimis, o ne šikna dirbsiu. Ir skirtingai nuo tų laimingų musulmonių, aš turiu pasirinkimą. Kuo dirbti ir kur.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 13, 13:49)
<p>Pirkau sita. 😏Aparata. 😂</p>

Mieste kamščiuose pasaka. Bet važiuoti žvyrkeliuose netinka, o žiemą ledu iš vis iš griovio neišlipti. Geriau aš su savo AWD liksiu.
Atsakyti

Oi AS tik vasara vaziuoju. Atvaziavau dvi vasara su el mopedu, bet nusibodo ji pakraudineti. Tik nedideliems atstumams uztekdavo. Atidaviau anukui. 

Ir zvirkeliu pas mus nera mieste. 😏

Mieste kamščiuose pasaka. Bet važiuoti žvyrkeliuose netinka, o žiemą ledu iš vis iš griovio neišlipti. Geriau aš su savo AWD liksiu.

Atsakyti